Ben inanıyorum ayın 13 ünde alacağız ödemeyi..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah alırız hocam.Hayırlısı olsun.Bol kazançlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben inanıyorum ayın 13 ünde alacağız ödemeyi..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderilen belgeler onaylanınca pasaport tekrar alias olmuş normalmi bu
Gönderilen belgeler onaylanınca pasaport tekrar alias olmuş normalmi bu
üstüne bi fatura falan yokmuarkadaşlar tc ile hesabımı onaylatıyorum tc kimliğimin arkalı önlü fotoğrafını yükledim, kredi kartı alışveriş fişi gibi bişey istiyormuş benim kredi kartım yok banka kartıyla yaptığım işlemlerin fotoğrafını çekip atsam olur mu?
üstüne bi fatura falan yokmu
valla dostum bence direk skypedan sor bizim bi arkadaş yanlıs hatırlamıyosam bi banka dekontu ile halletmiştikendi adıma ttnet internet faturası var onunda ödeme makbuzunu tutmuyorum![]()
kendi adıma ttnet internet faturası var onunda ödeme makbuzunu tutmuyorum![]()
ödemeyi bankaya çekerken banka şubesi soruyor bu önemli mi arkadaşlar? ben şubeyi bilmiyorum abime yollayacağım
180$ dan ne kadar kesinti yaparlar banka ve vebmoney?
Arkadaşlar bu winproya gösterdiğimiz xxx.kwm dosyasının yerini değiştirince tekrar dosyayı sordu dosyayı gösterip programda belirlediğim ilk şifreyi yazıyorum ancak şifre wmid şifrenizden farklı olmalıdır diyor zaten farklı nerede hata yapıyorum ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.