Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Programı her açtıgımda bu çıkıyor ne yapmam gerekiyor.Birde bu programı kurarken kaybetmemem gereken bir dosya vardı onu bulamıyorum .kwm uzantılı.
![]()
Merhabalar,
Dünden itibaren işlem yapan WebMoney kullanıcıları fark etmişlerdir. Dün sabahtan başlayarak artık ödemelerde havale ve EFT masrafları kesilmemektedir.
Böylece partner firmadan para size geçerken hiç komisyon alınmaz.
Siz banka hesabınıza çekerken sadece %3,8 kesinti yaşanır.
Kurda komisyon yoktur. Aksine herhangi bir döviz bürosu ya da bankada USD'yi TL yaparken ki kurdan oldukça yüksek kur verilmektedir.
Dolayısı ile tek kesinti %3,8 olarak sabitlenmiştir.
Bilginize.
WebMoney Türkiye
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam winprodaki cüzdanları sitede görebilmek için ne yapmamız lazım, birde winprodaki cüzdanları silebiliyomuyuz yada adını değiştirebiliyomuyuz.
![]()
ben bir türlü iletişime geçemedim
Arkadaşlar telefondan webmoneye girdiğimde bilgisayarda win pro da açtığım cüzdanları göremiyorum. Androidden girdiğimdede aynı cüzdanları görmek istiyorum nasıl halledebilirim?
Quiz ödemeyi dolar yapıyor, dolar cüzdanı açacaksın hocam.Arkadaşlar selamlar. 2. cüzdanı oluştururken Euro olarak mı açıcaz?
Quiz için dashboardların birisine 2.cüzdanı tanıtıcam yalnız yeniyim wM de.
Create new Purse şeklinde açmıyormuyuz yeni cüzdanı?
Orada $ yok bende
Alla allaa
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.