Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Bende diyorum sınırlama mı var hesap açamıyorum ,bir an önce çözselerde baksak işimize:)

Bizim Hatamız

Merhabalar,

Sisteme gayet basit bir yenileme yaptık. Ancak sizleri bilgilendirmedik. Ancak durum maksimum 2 günlük bir süreçtir. Bunun sebebi güvenlik önlemleridir. Hiç bir aksi düşünceniz olmasın. Ödemeleriniz yine her zamanki gibi devam edecektir. Yenileme yapma sebebimiz daha iyi koşullarda karşınıza gelmektir.

Bu koşulları oluşturmak için bir tarih seçmemiz gerekiyordu 2 günlük. Onu bu zamanlarda belirledik ki sizin ve diğer bizden işlem yapanların sistemleri sekteye uğramasın (en az işlem olan tarihleri seçtik).

Uzun anlatımın kısa sunumu şudur: sadece daha iyi hizmet vermek adına sistemi durdurup yenilemeler yaptık. 2 gün içinde cüzdanlarınızı açmaya ve size sunacağımız daha iyi hizmeti kullanmaya devam edebilirsiniz.

WebMoney Türkiye

Son düzenleme:
Bana göre, diğer partnerleri bilmem ama quiz kullanan arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle webmoneyde sorun yaşamazlar. Aralarında sıkı bir anlaşma var, o yüzden quiz wm kullanıcılarına bir nevi ayrıcalık gösteriyor. quiz bilerek paypal ile arasındaki sorunu çözmedi, ya da bilerek sorun yarattı. Ödeme yöntemlerinden paypal ı tamamen kaldırmak istiyor ama webmoneynin arayüzü paypal kadar kullanışlı olmadığından, paypal a alışmış işlerini sürekli oradan paypaldan yapan kullanıcıları da olduğundan bu seçeneği erteliyor. Önümüzdeki aylarda webmoney iyileştirmeler yaparsa, yani düşük bütçeli çalışanlar için daha az güvenli ama basit arayüzlü bir sistem getirirse paypal seçeneğini tamamen kaldırabilir.

Yani sonuç olarak webmoneyde sorun yaşarız diye dert etmeyiniz arkadaşlar.

Yakın gelecekte olacak Quiz-Google anlaşmazlığı teorimi de diğer başlıkta paylaşmak isterim :D

biraz önce webmoney hesabıma girdim 5 adet cüzdan açtım 6ncıyı açamıyorum .en fazla kaç cüzdan açabiliyoruz ? yardımcı olursanız sevinirim :)

edit : sorun varmış eski mesajlara bakınca öğrendim.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Sisteme gayet basit bir yenileme yaptık. Ancak sizleri bilgilendirmedik. Ancak durum maksimum 2 günlük bir süreçtir. Bunun sebebi güvenlik önlemleridir. Hiç bir aksi düşünceniz olmasın. Ödemeleriniz yine her zamanki gibi devam edecektir. Yenileme yapma sebebimiz daha iyi koşullarda karşınıza gelmektir.

Bu koşulları oluşturmak için bir tarih seçmemiz gerekiyordu 2 günlük. Onu bu zamanlarda belirledik ki sizin ve diğer bizden işlem yapanların sistemleri sekteye uğramasın (en az işlem olan tarihleri seçtik).

Uzun anlatımın kısa sunumu şudur: sadece daha iyi hizmet vermek adına sistemi durdurup yenilemeler yaptık. 2 gün içinde cüzdanlarınızı açmaya ve size sunacağımız daha iyi hizmeti kullanmaya devam edebilirsiniz.

WebMoney Türkiye

cüzdan açma konusuna sınır getirmeyinde hocam,gerisi sorun degil bence :p

tam sorunu açacaktım iyiki mesajları okudum genel bir sorunmuş umarım kısa zamanda düzelir yoksa wepmoney çöp olur yazık olur

cüzdan açma konusuna sınır getirmeyinde hocam,gerisi sorun degil bence :p

Boyle bir durum soz konusu bile degil. Aslinda sisteme reset atma sebebimiz bu hizmeti devam ettirmek.Sadece teķniķ bir konu. Cok yogun olmayan bir zaman secmek istedik. Bu ani uygun gorduk ama yine cok tepki aldik. Merak etmeyiniz hic bir problem ya da degisiklik yok hizmetimizde. En gec 2 gun sonra reset bitecek ve daha guvenli bir sekilde devam edecegiz.

Boyle bir durum soz konusu bile degil. Aslinda sisteme reset atma sebebimiz bu hizmeti devam ettirmek.Sadece teķniķ bir konu. Cok yogun olmayan bir zaman secmek istedik. Bu ani uygun gorduk ama yine cok tepki aldik. Merak etmeyiniz hic bir problem ya da degisiklik yok hizmetimizde. En gec 2 gun sonra reset bitecek ve daha guvenli bir sekilde devam edecegiz.
Hocam daha öncede sormuştum yine sorayım ben parayı dolar olarak çekmek istiyorum bunun bir yolu var mı? Dolar hesabımıza direk dolar çekemiyor muyuz webmoney de...

öyle düşündügün gibi çok yok hocam.100-120 arasıdır cüzdan sayısı :)

Hocam belki yeri değil ama neden bu kadar fazla cüzdan açmaya gerek duydunuz acaba ?
Benim quizde 3-4 kanalım var hepsi tek dashboard'da ve de tek cüzdana bağlı.
Çok cüzdan açmanın faydası nedir acaba ?
Aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam belki yeri değil ama neden bu kadar fazla cüzdan açmaya gerek duydunuz acaba ?
Benim quizde 3-4 kanalım var hepsi tek dashboard'da ve de tek cüzdana bağlı.
Çok cüzdan açmanın faydası nedir acaba ?
Aydınlatırsanız sevinirim.

Cok kanal cok cuzdan o kadar dashboard.

Merhabalar,

Son kez tüm yanlış anlaşılmaları engellemek için belirtmek istiyoruz. Sisteme sadece en az yoğun olduğumuz günlerde bir reset atılması gerekiyordu ve biz bu 2-3 günü seçtik. Sistemimizde hiç bir değişiklik yoktur. İşlem bu hafta sonu gelmeden normale dönecektir. Dolayısı ile zorunlu bir şekilde sizleri biraz soru işaretlerine yönelttik. Ama hiç bir şekilde kalıcı bir durum değildir. Sadece sizin de takdir edeceğiniz gibi sistemi daha iyi çalıştırmak için bir güncelleme durumudur. Lütfen bunun 2-3 günlük bir durum olduğunu atlamayınız. Ana ödemeler gelmeden arada bu zorunluluğumuzu devreden çıkartmak istedik ve bu süreçte cüzdan açımını sistem gereği biraz kısıtladık.

Anlayışınız için teşekkür eder ve çok daha dinamik olarak hizmetimize devam ettiğimizi siz YTpara forum ailesine belirtmek isteriz.

düzelicek miymiş cüzdan alamama sorunu ?

Her kanala ayrı cüzdan alamazsak Web Money'in çok anlamı kalmaz

sadece geçici bir durumdur. Sorun olarak adlandırmayınız bile. Sadece bir güncelleme yapılıyor. Bu hafta sonuna kadar bitmiş olacak ve normale dönecektir. Bilginize...

---------- Spam Engelliyici 05:22 ---------- Önceki Mesaj 05:20 ----------

Bende diyorum sınırlama mı var hesap açamıyorum ,bir an önce çözselerde baksak işimize:)

Sadece sistem gereği bir yenileme yapıyoruz. Bu hafta sonu cüzdan açımları normale dönecektir. Kesinlikle geçici bir durumdur

Tek dashboard'da toplamak varken çok dashboard olmasının faydası nedir peki ?
Birinde para kazanması gidince diğerleri etkilenmiyor bildiğim kadarıyla...?
Tek kanala alabilmek icin mecburen ayni anda en az 2 kanalda oturum aciyoraun bu da spam riskini arttirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri