nicomedya
Yasaklanmış
Bende diyorum sınırlama mı var hesap açamıyorum ,bir an önce çözselerde baksak işimize
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar,
Sisteme gayet basit bir yenileme yaptık. Ancak sizleri bilgilendirmedik. Ancak durum maksimum 2 günlük bir süreçtir. Bunun sebebi güvenlik önlemleridir. Hiç bir aksi düşünceniz olmasın. Ödemeleriniz yine her zamanki gibi devam edecektir. Yenileme yapma sebebimiz daha iyi koşullarda karşınıza gelmektir.
Bu koşulları oluşturmak için bir tarih seçmemiz gerekiyordu 2 günlük. Onu bu zamanlarda belirledik ki sizin ve diğer bizden işlem yapanların sistemleri sekteye uğramasın (en az işlem olan tarihleri seçtik).
Uzun anlatımın kısa sunumu şudur: sadece daha iyi hizmet vermek adına sistemi durdurup yenilemeler yaptık. 2 gün içinde cüzdanlarınızı açmaya ve size sunacağımız daha iyi hizmeti kullanmaya devam edebilirsiniz.
WebMoney Türkiye
Hocam sorması ayıp senin kaç cüzdan olducüzdan açma konusuna sınır getirmeyinde hocam,gerisi sorun degil bence![]()
Hocam sorması ayıp senin kaç cüzdan oldu
İnşallah bir sınır getirilmez.
cüzdan açma konusuna sınır getirmeyinde hocam,gerisi sorun degil bence![]()
Hocam daha öncede sormuştum yine sorayım ben parayı dolar olarak çekmek istiyorum bunun bir yolu var mı? Dolar hesabımıza direk dolar çekemiyor muyuz webmoney de...Boyle bir durum soz konusu bile degil. Aslinda sisteme reset atma sebebimiz bu hizmeti devam ettirmek.Sadece teķniķ bir konu. Cok yogun olmayan bir zaman secmek istedik. Bu ani uygun gorduk ama yine cok tepki aldik. Merak etmeyiniz hic bir problem ya da degisiklik yok hizmetimizde. En gec 2 gun sonra reset bitecek ve daha guvenli bir sekilde devam edecegiz.
öyle düşündügün gibi çok yok hocam.100-120 arasıdır cüzdan sayısı![]()
Hocam belki yeri değil ama neden bu kadar fazla cüzdan açmaya gerek duydunuz acaba ?
Benim quizde 3-4 kanalım var hepsi tek dashboard'da ve de tek cüzdana bağlı.
Çok cüzdan açmanın faydası nedir acaba ?
Aydınlatırsanız sevinirim.
Cok kanal cok cuzdan o kadar dashboard.
düzelicek miymiş cüzdan alamama sorunu ?
Her kanala ayrı cüzdan alamazsak Web Money'in çok anlamı kalmaz
Bende diyorum sınırlama mı var hesap açamıyorum ,bir an önce çözselerde baksak işimize![]()
Tek kanala alabilmek icin mecburen ayni anda en az 2 kanalda oturum aciyoraun bu da spam riskini arttirir.Tek dashboard'da toplamak varken çok dashboard olmasının faydası nedir peki ?
Birinde para kazanması gidince diğerleri etkilenmiyor bildiğim kadarıyla...?
Tek kanala alabilmek icin mecburen ayni anda en az 2 kanalda oturum aciyoraun bu da spam riskini arttirir.
Tek kanala alabilmek icin mecburen ayni anda en az 2 kanalda oturum aciyoraun bu da spam riskini arttirir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.