Webmoney sıkıntısı

shn312

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün ödeme aldım webmoney ama bankaya yollayamadim program hata veriyor yaşayan var mı bu sorunu sorun şu birlesim yaptıktan sonra programa bir posta geliyor ya ileri felan diye ordan yollanip kod geliyor o kod yerine gidmiyor başka birşey oluyor yetkiliyede ulaşamadım skype felan bilen varmı

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hafta sonu mesai yapmıyorlar , yarın ulaşabilirsin yetkililere.

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım
ayrıca sorma istediğim bir derdim var
Farklı dashboardlar için farklı cüzdan oluşturup tek hesaba ödeme alma şansımız varmı
Bilgi sahibi olan varmı ?

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım
ayrıca sorma istediğim bir derdim var
Farklı dashboardlar için farklı cüzdan oluşturup tek hesaba ödeme alma şansımız varmı
Bilgi sahibi olan varmı ?

tek hesaba alıyosun zaten,cuzdanları bırlestırıp

Arkadaşlar bugün ödeme aldım webmoney ama bankaya yollayamadim program hata veriyor yaşayan var mı bu sorunu sorun şu birlesim yaptıktan sonra programa bir posta geliyor ya ileri felan diye ordan yollanip kod geliyor o kod yerine gidmiyor başka birşey oluyor yetkiliyede ulaşamadım skype felan bilen varmı

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam başlıkları biraz daha açıklayıcı yazarsak eğer daha hoş olur, bir anda yukarıda öyle bir başlık görünce insan "ulan ödemeleri alamayacaz mı?" diye tedirgin oluyor. "Webmoney Banka Transferi Sıkıntısı" gibi bir başlıkla yayınlarsanız hem daha doğru olur, hem de sıkıntınızı çözecek kişi konuyu bulur. Teşekkürler.

video konu anlatımı vardı WebMoney Turkiye nin youtube da videoyu tam olarak takip ederseniz işlemi başarıyla yaparsınız. bende dün para çekme emri verdim yarın işleme konulur. haftasonları kapalı

Hocam başlıkları biraz daha açıklayıcı yazarsak eğer daha hoş olur, bir anda yukarıda öyle bir başlık görünce insan "ulan ödemeleri alamayacaz mı?" diye tedirgin oluyor. "Webmoney Banka Transferi Sıkıntısı" gibi bir başlıkla yayınlarsanız hem daha doğru olur, hem de sıkıntınızı çözecek kişi konuyu bulur. Teşekkürler.

haklısınız hocam :) kusura bakmayın

---------- Spam Engelliyici 04:43 ---------- Önceki Mesaj 04:43 ----------

sorun çözume ulasıldı konu kılıtlenebılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri