Webmoneyden paramı nasıl kurtarabilirim

Biz isteriz ki en kolay yoldan çözülsün. Burada sorun şu bizim gibi global sistemlerin tek bir ülkeye karşı sorumluluğu olmuyor. Maalesef ki merkez neredeyse belgeler oraya hitaben gönderilmesi gerekiyor.

Dil ile ilgili durum sorun değil. Rusçaya çevrilmesine gerek yok. Sadece yetkili birimden başvuru sahibi onaylanması gerekiyor.

Yoksa neden bir firma işleri zorlaştırmak istesin ve kullanıcısının tepkisini çeksin. Yarışın olduğu yerde tüm şartları zorluyoruz inanabilirsiniz.

Anliyourm tamam ama sonucta kimlik gonderilse ve bu is cozulse daha kolay olur. Oteki turlu istedikleri noter onayli belgede adres yaziyor bunun icin ikametgah alinmasi lazim, bunun noter onayi lazim.. Isim soyisim yaziyor, kimlik suretinin noter onayi lazim, ustune bir de bu evragin noter onayi lazim. Bu isler hem masraf hem zaman kaybi. Belki bunu yapan adamin parasi yok, zamani yok.. Bence adinizi WebmoneyTurkiye olarak degil de sirketinizin adi olarak degistirin. Anladigim kadariyla Webmoney'nin Turkiye subesi degilsiniz. Sadece Turkiye'de aracilik yaptigi bir araci kurumsunuz. Ben sizi sube sandigim icin bu sekilde yapilabilir diye dusunmustum acikcasi..

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] [MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] [MENTION=9741]Moschino[/MENTION] [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION]

moderatör sorunlu olanlar dışında yazılmasın demiş inadına mı yapıyorsunuz

iş postaya kadar gitti sizce yapılmamış mıdır o işlemler

Zor gibi görünüyor ama mantıklı bir işlem bence, çünkü sizin yerinize sizin web money id nizi almaya çalışan da olabilir bu güvenlik önlemi daha farklı olabilirdi fakat rusların çalışma şekli böyleymiş demekki..

Geri bildirim için teşekkürler, gelişmeleri haberdar edersiniz..

Bırakalım kim yazarsa yazsın öneriye ihtiyacım va parayı acilen çekmem lazım
Tüm forumdaşlardan önerileri bekliyorum

Son düzenleme:
Anliyourm tamam ama sonucta kimlik gonderilse ve bu is cozulse daha kolay olur. Oteki turlu istedikleri noter onayli belgede adres yaziyor bunun icin ikametgah alinmasi lazim, bunun noter onayi lazim.. Isim soyisim yaziyor, kimlik suretinin noter onayi lazim, ustune bir de bu evragin noter onayi lazim. Bu isler hem masraf hem zaman kaybi. Belki bunu yapan adamin parasi yok, zamani yok.. Bence adinizi WebmoneyTurkiye olarak degil de sirketinizin adi olarak degistirin. Anladigim kadariyla Webmoney'nin Turkiye subesi degilsiniz. Sadece Turkiye'de aracilik yaptigi bir araci kurumsunuz. Ben sizi sube sandigim icin bu sekilde yapilabilir diye dusunmustum acikcasi..

Temsilcilik pozisyonundayız. Yani aracı değil direkt bağlıyız.

Buradaki sorun sadece key file kaybı değil. Aynı zamanda diğer kritik bilgilere de erişim sıkıntısı. Diğer bilgilere erişimi olan emin olun günde yüzlerce kişinin dosyasını zaten kurtarıyoruz.

Buradaki sorun sadece key file kaybı değil. Aynı zamanda diğer kritik bilgilere de erişim sıkıntısı. Diğer bilgilere erişimi olan emin olun günde yüzlerce kişinin dosyasını zaten kurtarıyoruz.

Tamam o zaman, eger temsilciyseniz bu tur resmi dosyalari kabul etmek gibi bir yetkinizin de olmasi gerekiyor. Bir sirket, genel merkezin olmadigi bir ulkede neden temsilcilik acar? O ulkedeki musterilerin ve/veya kullanicilarin dertlerini ve taleplerini hizlica cozmek, tum islemlerin (bunlara yasal prosedurler de dahil) direkt olarak bu temsilcilik araciligiyla cozumlenmesi icin acar. Eger siz temsilci iseniz, magdur olan epi topu 3 kisi icin de "Prosedurler geregi Rusya ile temasa gecmeniz gerekiyor" derseniz sizin temsilciliginizin ne anlami kalir? Eger bu uc kisi isini Rusya ile cozecekse, mantik olarak Turkiye'deki diger yuzbinlerce kullaniciniz da Rusya ile iletisime gecip odemelerini oradan alip size komisyon odememesi gerekmez mi? Temsilci olarak isiniz sadece gelen paradan islem/komisyon ucreti kesmek ise kusura bakmayin ama bunun adi temsilcilik degil, komisyonculuktur. Bu sitede paypal bozan arkadaslardan bir farkiniz kalmaz.. Bunu sizin islerinizin dogrulugunun ve duzenliliginin saglanmasi amaciyla yaziyorum, lutfen kisisel algilamayin.

Size cok basit bir cozum daha sunayim.. 3 arkadasin da parasini bankaya odeyip, ulasamadiklari webmoney hesaplarini siz alin.. Onlar da kurtulsunlar, siz de kurtulun..

siteme webmoney eklentisi kurabilsem arkadaş bana ödeme yapar bende parasını veririm. ama cevap vermiyorsunuz bu konuda

Tamam o zaman, eger temsilciyseniz bu tur resmi dosyalari kabul etmek gibi bir yetkinizin de olmasi gerekiyor. Bir sirket, genel merkezin olmadigi bir ulkede neden temsilcilik acar? O ulkedeki musterilerin ve/veya kullanicilarin dertlerini ve taleplerini hizlica cozmek, tum islemlerin (bunlara yasal prosedurler de dahil) direkt olarak bu temsilcilik araciligiyla cozumlenmesi icin acar. Eger siz temsilci iseniz, magdur olan epi topu 3 kisi icin de "Prosedurler geregi Rusya ile temasa gecmeniz gerekiyor" derseniz sizin temsilciliginizin ne anlami kalir? Eger bu uc kisi isini Rusya ile cozecekse, mantik olarak Turkiye'deki diger yuzbinlerce kullaniciniz da Rusya ile iletisime gecip odemelerini oradan alip size komisyon odememesi gerekmez mi? Temsilci olarak isiniz sadece gelen paradan islem/komisyon ucreti kesmek ise kusura bakmayin ama bunun adi temsilcilik degil, komisyonculuktur. Bu sitede paypal bozan arkadaslardan bir farkiniz kalmaz.. Bunu sizin islerinizin dogrulugunun ve duzenliliginin saglanmasi amaciyla yaziyorum, lutfen kisisel algilamayin.

Size cok basit bir cozum daha sunayim.. 3 arkadasin da parasini bankaya odeyip, ulasamadiklari webmoney hesaplarini siz alin.. Onlar da kurtulsunlar, siz de kurtulun..

Bu sizin fevri yorumunuzdur. Bu tip konularda fikir sahibi olmak için, uluslar arası kanunlara ve ülkemizde çıkan kanunlara hakim olmanız gerekir. Komisyon kısmında tamamen temsilciliğin ne olduğunu karıştırarak bu yorumu yaptınız olarak bakıyoruz. Keza biz burada yasanın izin verdiği her işlemleri yapıyoruz. Burada her bireye gerekli destek sağlanıyor. Ülkemiz açısından belgeleri biz toplayarak buradaki yükümlülüğü hallederiz. Ama uluslar arası yükümlülük belgelerin bizim tarafımızdan toplanması ile merkezi kurtarmıyor. Merkezin direkt başvuru sahibinden gelen belgeye ihtiyacı var.

Yorum katmak güzel ama takdir edersiniz ki biz 7/24 bu sistemleyiz. Yorum katamıyor ve kanun neyse onu uyguluyoruz.

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:06 ----------

siteme webmoney eklentisi kurabilsem arkadaş bana ödeme yapar bende parasını veririm. ama cevap vermiyorsunuz bu konuda

Bu da yasal değil. Ödeme kabulünde bir siteniz olmalı ve kanunen satışı yasaklanmamış bir ürünü gerçekten satmış olmanız gerekiyor.

aynı sıkıntı bizde olsa nereye basvuracaz nasıl edecez nasıl cozecez, bunları cozume kavusturmanız lazım, paypal sıkıntı cıkardıktan sonra hemen hemen herkes webmoney kullanmaya basladı sizde takdir edersinizki her ay yuzbinlerce dolar webmoney kanali ile kullanıcılara aktarılıyor. tamam teknik bir takım problemlerde yardımcı oluyorsunuz. fakat key file kaybı ve diger kritik bilgilere kullanıcılar ulasamıyorsa temsilci olarak sizin goreviniz hocam bu bilgilere ulasıp kullanıcının problemini gidermek.

ben sadece dosyasız ödeme yapmıyolar sandım. hem güvenlik sorusu hem telefon da yoksa burda webmoney'nin yapacağı çok bişey yok gibi duruyor

adamın parası kalmıs icerde cekemiyor yazık degilmi bizde sistemi kurduk file key vs bilgiler kayboldu pc coktu napacaz 1 bardak sumu icecez paranın uzerine ?

aynı sıkıntı bizde olsa nereye basvuracaz nasıl edecez nasıl cozecez, bunları cozume kavusturmanız lazım, paypal sıkıntı cıkardıktan sonra hemen hemen herkes webmoney kullanmaya basladı sizde takdir edersinizki her ay yuzbinlerce dolar webmoney kanali ile kullanıcılara aktarılıyor. tamam teknik bir takım problemlerde yardımcı oluyorsunuz. fakat key file kaybı ve diger kritik bilgilere kullanıcılar ulasamıyorsa temsilci olarak sizin goreviniz hocam bu bilgilere ulasıp kullanıcının problemini gidermek.

Bakın lütfen, sorun burada bir tane erişim noktasını kaybetmek değil. Programa erişim gitmiş, ardından tele ya da güvenlik sorusuna ya da şifreye de erişim yok. Bu dakikadan sonra amiyane tabiri ile anlatalım: sarı çizmeli mehmet ağa hesabı geri almak ya da çalmak istiyor bir farkı yok. Zaten key file tek başına kaybolduysa çözümü basit. Ya da şifre tek başına ya da mail tek başına. Ama tüm etmenler kaybolursa bunu teslim edemeyiz. Hesabı mı çaldırmamız daha iyi?

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

adamın parası kalmıs icerde cekemiyor yazık degilmi bizde sistemi kurduk file key vs bilgiler kayboldu pc coktu napacaz 1 bardak sumu icecez paranın uzerine ?

Size de az önce belirttiğimiz cevabı iletmiş olalım.

benim bundan 4-5 ay once paypalda sıkıntı cıkmıstı. kısıtlama gelmisti hesabıma. 1. kez telefon ettim guzel konustum telefonu yuzume kapattılar 2. aramada ana avrat dumduz gittim gene kapattılar 3. aramamda gene aynısını yaptım 4. aramamda ise guzel konusan biri telefonda karsıladı beni ve benden kimlik fotokopisi ikametgah banka dekontu vs istedi telefonda konusurken kimlik fotokopisi - banka dekontu gonderdim ve telefondaki kisiye ikametgah kagıdını nufustan cıkarttırıp geliyorum dedim 15 dk sonrada ikametgah kagıdını gonderdim. telefondaki kisi kendisiyle iletisim kurmamı istedigi icin aradıgımda direk onu telefona istedim ve kısıtlamayı kaldırdı. ilave olarak normalde kısıtlamayı kaldırmamamız gerekiyor fakat siz herseyi benim gozumun onunde tamamladıgınız icin insifiyatif kullanarak kaldırıyorum bir daha problem yasamazsınız dedi kapattık telefonu sagolsun. yani boyle bi uygulama ile bu arkadasın veya boyle bi durumla karsılasan baska birine bu sekilde yardımcı olamazmısınız ?

Bu sizin fevri yorumunuzdur. Bu tip konularda fikir sahibi olmak için, uluslar arası kanunlara ve ülkemizde çıkan kanunlara hakim olmanız gerekir. Komisyon kısmında tamamen temsilciliğin ne olduğunu karıştırarak bu yorumu yaptınız olarak bakıyoruz. Keza biz burada yasanın izin verdiği her işlemleri yapıyoruz. Burada her bireye gerekli destek sağlanıyor. Ülkemiz açısından belgeleri biz toplayarak buradaki yükümlülüğü hallederiz. Ama uluslar arası yükümlülük belgelerin bizim tarafımızdan toplanması ile merkezi kurtarmıyor. Merkezin direkt başvuru sahibinden gelen belgeye ihtiyacı var.

Yorum katmak güzel ama takdir edersiniz ki biz 7/24 bu sistemleyiz. Yorum katamıyor ve kanun neyse onu uyguluyoruz.

Bakin tekrar okuyun yazdigimi.. Ben size diyorum ki eger temsilci iseniz, bu evraklari siz alin ve onaylayin. Siz de merkeze gondereceksiniz bunu en nihayetinde.. Buradaki amac, evrak sizin elinize daha hizli gelecek, onayini verecek ve kvm lerini ulastiracaksiniz arkadaslarin.. Hepsi bu.. Eger webmoney size bu yetkiyi vermediyse siz temsilci falan degilsiniz, hic kusura bakmayin. Isinize gelmeyince karsinizdakini dolayli yoldan cahillikle itham ediyorsunuz. Bu hic hos degil.. Temsilcilik kavramini bilmediginizi dusunuyorum. Allah arkadaslara sabir versin..

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:06 ----------

Bu da yasal değil. Ödeme kabulünde bir siteniz olmalı ve kanunen satışı yasaklanmamış bir ürünü gerçekten satmış olmanız gerekiyor.

tamam zaten arkadaş müşterim bunda bir problem yok

bu kadar kanunlarla yürütülen bir kurum da herhalde size bir yetki belgesi vermiştir.
hiç uğraşmayın yetki belgesini scan edip koyun en iyisi de soru işareti kalmasın kimsede.

Hocam sizin web money ile ilgili şu anda bir probleminiz var mı? Ben an itibari ile sıkıntısı olan arkadaşları konuya dahil ettim.

haksız olan benmişim hocam ama adam ana bacı küfür ettiği halde 1 gün ban yiyor siz beni hergün kullandığım forumdan ve sizden eski olduğum forumdan 1 hafta atıyorsunuz. ban yedikden sonraki o çaresiz halimi görmek istemezdiniz.

tamam zaten arkadaş müşterim bunda bir problem yok

Size o zaman başvuru formunu atalım hemen: WebMoney Processing

Buradaki formu doldurunuz lütfen. En başta WMZ birimini seçerek devam ediniz keza USD biriminde işlem yapacaksınızdır diye düşünüyoruz.

Bunun dışında herhangi bir sorunuz olursa bize [email protected] üzerinden ulaşınız. Maillere anlık cevap atılacaktır

hemedo eger kabul edersen bir yol biliyorum 100 dolar verirsin ben sana 60 dolar öderim pm ile ulaşabilirsin
biryerden alışveriş yapacaksın

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu kadar kanunlarla yürütülen bir kurum da herhalde size bir yetki belgesi vermiştir.
hiç uğraşmayın yetki belgesini scan edip koyun en iyisi de soru işareti kalmasın kimsede.

Sadece bunu güvenebileceğimiz forum sahibi ile paylaşabilriz bizi de yanlış anlamaz iseniz. Tabii gizlilik sözleşmesi yapıldıktan sonra. Ardından kendisi de forumdan açıklama yapar ve sanırız bu konuyu da çözmüş oluruz.

Süper bir öneri. Düşünmeniz çok daha iyi sonuç doğuracak. Lütfen gerekli adımları ve görüşmemiz gereken kişiyi bize yönlendirin ya da bizi o kişiye. Bu soru işaretini de ortadan kaldırmak herkes için daha verimli olacaktır kanısındayız bizler de.

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

Bakin tekrar okuyun yazdigimi.. Ben size diyorum ki eger temsilci iseniz, bu evraklari siz alin ve onaylayin. Siz de merkeze gondereceksiniz bunu en nihayetinde.. Buradaki amac, evrak sizin elinize daha hizli gelecek, onayini verecek ve kvm lerini ulastiracaksiniz arkadaslarin.. Hepsi bu.. Eger webmoney size bu yetkiyi vermediyse siz temsilci falan degilsiniz, hic kusura bakmayin. Isinize gelmeyince karsinizdakini dolayli yoldan cahillikle itham ediyorsunuz. Bu hic hos degil.. Temsilcilik kavramini bilmediginizi dusunuyorum. Allah arkadaslara sabir versin..

Estağfurulah. Bu tip bir tavrımız olamaz. Hakkımız yok. Lütfen sizler de görüyorsunuz. Ne ithamda bulunursanız bulunun cevap vermekle yükümlü hissediyoruz kendimizi tam düşündüğünüzün aksine.

Bakın buradaki ince noktayı kaçırıyoruz. Dilerseniz ofisimizde de sizleri ağırlıyalım. Yüz yüze tüm sorularınızı bir belge ve kanuna dayanarak belirtelim. Sözde kalmamış olur ve bizi daha iyi anlarsınız.

Şunu da unutmayalım, bizi sıkıştıran ikili kanun açıkları ve arkadaşların birden fazla erişim bilgisini kaybetmeleri. Zaten diğer türlü belirttiğimiz gibi günde gerçekten yüzlerce kişi dosyasını kaybediyor gerek format gerek başka sebepten. Ya da şifresini, güvenlik sorusunu vs. hepsini zaten 5 dk da çözebiliyorsunuz. Ama hem dosya yok hem tel ya da ş'fre, işte o zaman da kanunların bize söyledikleri var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri