Webmoneyden Türk Bankalarına Direk Çekim işlemi

Arkadaşlar yanlış bildiğiniz bir şey var. Quiz; Citibank aracılığı ile gönderse bile bunun OffShore hesabı olmadığını göstermez. Citibank; Singapur,Birleşik Arap Emirlikleri ve Amerikanın bazı eyaletleri de dahil olmak üzere Vergi Avantajı olan Dünya`nın bir çok ülkesinde ve bölgesinde OffShore hesabı açmanıza ve oradan ticaret yapmanıza izin veriyor. Yasalarımız gereği OffShore hesabın para aldığınız zaman özellikle yüklü miktarda ise MASAK tarafından izlemeye alınırsınız. Bunun da en büyük sebeplerinden birisi, kara parayı aklamaya yönelik tedbirler çerçevesinde gerçekleşiyor. Siz youtube üzerinden para kazanıyorsunuz ama böyle bir hesaptan para geldiği zaman çok fazla bir açıklamanız olamaz. Ve ciddi sıkıntı yaşarsınız.

Daha fazla bilgi : KARA PARA GEN.TR

Ve Citibanktan OffShore hesabı açılabildiğini de buradan görebilirsiniz:
Offshore Current Account & Open Offshore Account Services at Citi IPB

Bu hizmeti veren güvenilir bir kurum varken, böyle bir maceraya girmenize gerek yok.

Sevgiler
Peki 1 bucuk senedir odeme alanlara neden hala birsey olmadi

Ayrica sizin mantiginiza gore adsense de off shore hesaptan yolluyo olabilir oda citi bank

Son düzenleme:
Peki 1 bucuk senedir odeme alanlara neden hala birsey olmadi

Bakın bugün size bununla alakalı birisi gelip herhangi bir şey demeyebilir. Ama devlet geriye dönük 5 sene boyunca araştırma yaparsa o zaman sıkıntı yaşarsınız. Ben hassas bir konu olduğu için detaylı bir bilgi vermeye çalıştım. Bahsettiğim durumla alakalı bir çok bilgi mevcut.

Google böyle işlemlerde OffShore bankacılığını kullanmaz. Çünkü sizin TR hesabınıza ödeme yapar TL olarak. OffShore hesaplarını TL olarak açamazsınız. Genellikle USD veya EURO hesaplarıdır. Google Adsense ödemelerinde de Vergi konusu olabilir ama o konuda pek bir şey olmuyor. Benim bahsettiğim OffShore hesabı ile alakalı olan durum..

Risk, risktir!

Seçim sizin..

Son düzenleme:
Bakın bugün size bununla alakalı birisi gelip herhangi bir şey demeyebilir. Ama devlet geriye dönük 5 sene boyunca araştırma yaparsa o zaman sıkıntı yaşarsınız. Ben hassas bir konu olduğu için detaylı bir bilgi vermeye çalıştım. Bahsettiğim durumla alakalı bir çok bilgi mevcut.

Risk, risktir!

Seçim sizin..
Kesin bilginiz var gibi yazmissiniz hocam. Ama suan emin degil gibi yazmissiniz.

Google adsense citibank ile gonderiyor
Quizgroup citibank ile gonderiyor.

Quizgroup mail atip sorunca off shore deiliz diyor.

Bir bucuk senedir off shore!
bankadan odeme alan bir kisinin hesabi incelenmiyor??

Ben sadece kesin bilgisi olan birinden bilgi almak amacli yazdim ama herkes senaryo uretiyor.

Kesin bilginiz var gibi yazmissiniz hocam. Ama suan emin degil gibi yazmissiniz.

Google adsense citibank ile gonderiyor
Quizgroup citibank ile gonderiyor.

Quizgroup mail atip sorunca off shore deiliz diyor.

Bir bucuk senedir off shore!
bankadan odeme alan bir kisinin hesabi incelenmiyor??

Ben sadece kesin bilgisi olan birinden bilgi almak amacli yazdim ama herkes senaryo uretiyor.

Google Adsense USD hesabı ile mi gönderiyor ?

Bir sürü bilgi sunabilirim size..

MASAK bu konu ile alakalı acımaz.. Benim bahsettiğim USD ile ödeme alanalara.. Kıyı Bankacılığında TL kullanılmaz bunu da bilin olur mu ?

Kimsenin senaryo ürettiği yok. Ve ayrıca konu ile alakalı bilgim ve tecrübem mevcut. Bunu da burada açıklamak zorunda değilim emin olun.

Ben sadece bazı bilgilere dikkat çekmek istedim..

İster böyle çekersiniz, ister başka bir şekilde..

Google Adsense USD hesabı ile mi gönderiyor ? Kusura bakma ama bilgisi olmayan sizsiniz.

MASAK bu konu ile alakalı acımaz.. Benim bahsettiğim USD ile ödeme alanalara.. Kıyı Bankacılığında TL kullanılmaz bunu da bilin olur mu ?

Kimsenin senaryo ürettiği yok. Ve ayrıca konu ile alakalı bilgim ve tecrübem mevcut. Bunu da burada açıklamak zorunda değilim emin olun.

Neyse iyi geceler

Son düzenleme:
Google Adsense USD hesabı ile mi gönderiyor ?

Böyle riskli bir durum var ise şu konuda en başta neden bahsedilmedi
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/55818-webmoney-paypal-alternatifi-anlatim-destek.html
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] yukarıdaki konuda detaylı bilgi verirseniz iyi olur.

Webmoneyden banka hesabına yeni bir çekim yaptım. Bu şekilde çekim yaparak hem daha az komisyon vermiş oldum hemende paramı dolar olarak almış oldum. Para çekim işlemide 1 günde tamamlandı.

Çekilen tutar = 1381.25$
Webmoney kesinti tutarı =35,9$
Enpara kesinti tutarı=15tl (5,38$)

NET tutar=1339,97$ (3708 tl) kur: 2.767

Aracı kurum kullanılsaydı.

Çekilen tutar = 1381.25$
Webmoney kesinti tutarı=11,05$
Aracı kurum kesinisi%3=41,43$

Kur farkı ile bize gelen NET tutar=1329.01 3652 kur: 2.748

Para çekimi talebi: 10/8/2015
Paranın enparaya geliş 11/8/2015

Anlamadığım nokta ben İş bankası ile çalışıyorum kesinleşen para TL olarak görünüyor, yatan tutarda bizzat aynı rakam üzerinden yatıyor. Şimdi bunun neresinde sıkıntı var, yada doğru olan bu mudur ?

Anlamadığım nokta ben İş bankası ile çalışıyorum kesinleşen para TL olarak görünüyor, yatan tutarda bizzat aynı rakam üzerinden yatıyor. Şimdi bunun neresinde sıkıntı var, yada doğru olan bu mudur ?

adsenseden bahsediyorsun galiba öyleyse burada senlik bişey yok :)

bende geçen ay çektiğimde telefonla hesabımı doğrulamak için aradılar.ben adress falan demesini bekliyorum ki olan tarzanca ingilizcemle cevap vereyim derken dou you speak english deyince ben birden I don't speak english dedim :D bir şeyler deyip telefonu kapattı,aha dedim olay çorbaya dönmese bari...neyse ki ertesi sabah keeper a onay almak için msj geldi de ordan onayladık :D

Webmoneyden banka hesabına yeni bir çekim yaptım. Bu şekilde çekim yaparak hem daha az komisyon vermiş oldum hemende paramı dolar olarak almış oldum. Para çekim işlemide 1 günde tamamlandı.

Çekilen tutar = 1381.25$

Çekilen tutar = 1381.25$

çok detaylı bir anlatım olmuş sağolasın.

Çekim işleminizde çokta bir fark olmamış arada 56 lira gibi bir fark için riske girmem açıkçası... Ama bilgilendirme amaçlı güzel bir konu.. Of Shore riskini göze alıp bu şekilde ödeme almak isteyenler devam edebilir. Bence quize direk dolar hesabımızı girip direk bankaya ödeme almak çok daha cazip ve sorunsuz.. Ayrı dashboardlara AYNI dolar hesabı girilebiliyormuş.. Bu ay işlerimin yoğunluğundan deneme şansım olmadı inşallah bu ay halledeceğim bu banka olayını

Çekilen tutar = 1381.25$

Çekilen tutar = 1381.25$

Çekim işleminizde çokta bir fark olmamış arada 56 lira gibi bir fark için riske girmem açıkçası... Ama bilgilendirme amaçlı güzel bir konu.. Of Shore riskini göze alıp bu şekilde ödeme almak isteyenler devam edebilir. Bence quize direk dolar hesabımızı girip direk bankaya ödeme almak çok daha cazip ve sorunsuz.. Ayrı dashboardlara AYNI dolar hesabı girilebiliyormuş.. Bu ay işlerimin yoğunluğundan deneme şansım olmadı inşallah bu ay halledeceğim bu banka olayını

Bu tutar için evet çok fazla fark yok ama aracı kurum %5 komisyon alıyorken direk çekimde 11$ +%0.8 + enpara 5$ komisyon alıyor. Miktar arttıkça kazanç artaracaktır. Ama dediğin gibi en mantıklısı sabit 40$ alan quizden direk çekim.

@CHeLeP hocam enpara da daha düşük o oran normal bankalarda 30 dolar kesiyor genelde ama enparada 7,5 dolardı yanılmıyorsam.. Enpara ödeme alanlar o şekilde belirtmişti bazı konularda..

Merhaba, USD olarak ödeme yapma kesin. Şu anda tüm yazılım değişiyor ve zaman alıyor. Sizden biraz zaman istiyoruz. Ülkede bunu yapabilen bizim gibi kurum yok, sistem değişikliğini teknik olarak anlamanızı beklemiyoruz ama en azından bu açıklamadan anlamanızı rica ediyoruz. Temel sistem buna uygun ama güvenlik ön planda olmak üzere bu sistem yazılıyor. Tahminimizce en kötü 3 aya açılacak.

Limit arttırımı ise avrupa kurallarına da bağlı. O konuda da çalışmalar devam ediyor. Şu anda şunu belirtebiliriz USD ödemesi kesin, limit arttırma için de izinler bekleniyor

döviz cekımı ne durumda ve yüksek meblada cekımlerde sabıt bır kesıntı uygulasanız bızlerı baska yollardan cekım ıslemlerıne kaymamızı engellemıs olursunuz her ıkı tarafta kazanclı cıkar saygılar

döviz cekımı ne durumda ve yüksek meblada cekımlerde sabıt bır kesıntı uygulasanız bızlerı baska yollardan cekım ıslemlerıne kaymamızı engellemıs olursunuz her ıkı tarafta kazanclı cıkar saygılar

WebMoney hesabınızdaki parayı USD olarak çekme için gerekli çalışma devam ediyor.

Kesinti kısmında ise şu anda ülkedeki en makul sistem olarak bulunuyoruz. Gerek komisyon düşüklüğü gerekse verdiğimiz kurun yüksek olmasından bunu anlayabilirsiniz.

WebMoney hesabınızdaki parayı USD olarak çekme için gerekli çalışma devam ediyor.

Kesinti kısmında ise şu anda ülkedeki en makul sistem olarak bulunuyoruz. Gerek komisyon düşüklüğü gerekse verdiğimiz kurun yüksek olmasından bunu anlayabilirsiniz.

anliyorum hocam devam ediyorda 2 aydir devam ediyor acikcasi hangi asamada onu merak ediyoruz tahminen daha ne kadar surer ve olacakmi bi is

mobilden yazilmistir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri