2000 de yapsanız bizlerin verdiği komisyonun altına düşmez isterseniz deneyin ve tecrübe edin. Bizde epara bayisiyiz ve kesintileri, giderleri, kendi giderlerimizi biliyoruz bu sebepten size izahatte bulunma gereği duydum. webmoneyalsat ve bizler onaysız formal hesaplara bozum yaparak zaten sizin almanız gereken riski alıyoruz ayrıca ülkemizde dün 2,80 dolar yarın 2,60 olabilir gerçeğinin riskinide yine bizler alıyoruz. Bu kadar risk varken epara bu ülkede herşeyi yasallaştırmış ve tüm izinlerini almış sizleride yasal yoldan bu ödemeleri almanıza olanak sağlamışken neden %100 risk hatta alenen lades deme gereği duymaktasınız anlamakta inanın zorlanıyorum. 2013 haziranda elektronik para yasası çıkmış ve tam uyumlu olan tek firma epara iken, bu kadar riskli bir iş yaparken ve ülkemizde bu tür işlerin vergisel vede yönetimsel olarak maliyetli olduğunu bilerek bu hizmet sunulurken açıkçası illegal şekilde paranızı riske etmenize anlam veremiyorum. Neyse herkez kendince haklı ve herkez kendince alternatif üretiyor ama ürettiğiniz alternatifler şuanki sistemden daha maliyetli + daha riskli + yasal değil + elinizde yasal imkanlar varken yasal olmayan yollarla işlem yaparak hem türkiye garantörünü hem kullanıcıları riske ederek her zamanki gibi açık olan kapıyıda kapatmaya çalışıyorsunuz zira örnek olarak quizgroup un aldığı son önlemler kullanıcıların açık olan kapıları kapatma sevdası yüzünden olmuş ve maalesef herkezin geliri düşmüştür.
---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:06 ----------
417 usd için 395,25 usd alıyorsunuz.
Hemen hesaplayalım zira sizin tezinize göre kur düşük ama döviz bürosuna gittiğinizde zaten banka kurunun üstüne alacaktır değilmi ?

bunun olmayacağını benden çok daha iyi biliyorsunuzda neyse hesaba geçelim ve sizin mantıkla gidelim.
395,25x2,69=1063,22 yapar ki bu kurdan dolar bozan varsa ben köşeyi döndüm
Şimdi diğer hesaba geçelim.
%3,8 dahil 417 totalde bozum için 402 wmz ödemesi yapılmakta.
402x2,664=1070,93 tl yapmakta
şimdi sizin bu işlem için 17 tl de finansbankın swift ücreti aldığını söylediğinizi biliyoruz. Ki bu swift ücreti bankaya çekimde masraflar adı altında belirtilen ve bankadan bankaya değişen miktarladır.
1063,22-17=1046,22 tl
Sonuç olarak
1070,93-1046,22=24,71 tl yaparki buda 1000 tl de %2,3 e denk gelir.
yani 3,8 e 2,3 eklediğinizde sanırım %6,1 ediyor düz hesapla