WebMoney'i ödeme yöntemi olarak eklemek isteyen networkler

WebMoneyTürkiye

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Ödeme çözümü için WebMoney'i eklemek isteyen networkler lütfen bizimle iletişime geçiniz.

[email protected]

Ya da buradan özel mesaj ile Skype adresinizi belirtiniz.

Neden sizinle iletisime gecsinler? Onlarada mi hakaret edeceksiniz? Benim size bu oneriler ile geldiğimde bana skype'den yaptiginiz gibi. Neyse kimse gelipte sizinle iletisime gecmez bunu önce anlamaniz gerek. Siz talepler dogrultusunda size sunulan partnerler ile siz goruseceksiniz büyük harfle yazayim SIZ GORUSECEKSINIZ. Freedom partner gelip sizInle görüşmez, BBTV gelip sizinle görüşmez, Fullscreen gelip sizinle görüşmez. Bunlar yabanci ve büyük partnerler. Siz teklifleriniz ile gidip goruseceksiniz. Bunun usulü adabi kurali budur.

Neden sizinle iletisime gecsinler? Onlarada mi hakaret edeceksiniz? Benim size bu oneriler ile geldiğimde bana skype'den yaptiginiz gibi. Neyse kimse gelipte sizinle iletisime gecmez bunu önce anlamaniz gerek. Siz talepler dogrultusunda size sunulan partnerler ile siz goruseceksiniz büyük harfle yazayim SIZ GORUSECEKSINIZ. Freedom partner gelip sizInle görüşmez, BBTV gelip sizinle görüşmez, Fullscreen gelip sizinle görüşmez. Bunlar yabanci ve büyük partnerler. Siz teklifleriniz ile gidip goruseceksiniz. Bunun usulü adabi kurali budur.

Merhaba

Şu ana kadar Freedom dahil hepsi bizimle kontağa geçtiler.

Bizim burada paylaşım sebebimiz eğer bize ulaşmayanlar varsa da yine ulaşabilmeleri için bir kolaylık olması. Sizin mentaliteniz ile yaklaşan henüz olmadı. Herkes bize bir şekilde ulaşıyor. Bu konuda merak etmeyiniz. Yakında bir çok network WebMoney ile ödemeleri açacaktır.

Son düzenleme:

Sen ne kadar pürüz bir insansın ya. İster görüşür ister talep bekler. Sen işine baksana.

Merhaba

Bizim burada paylaşım sebebimiz eğer bize ulaşmayanlar varsa da yine ulaşabilmeleri için bir kolaylık olması. Sizin mentaliteniz ile yaklaşan henüz olmadı. Herkes bize bir şekilde ulaşıyor. Bu konuda merak etmeyiniz. Yakında bir çok network WebMoney ile ödemeleri açacaktır.

FullScreen ve Gizza ödeme planına ekledi mi acaba webmoneyi?

Vakti Zamanında Ödemelerimizi Neden Geç Yapıyorsunuz Dediğimiz Burnunuzdan Kıl Aldırmıyordunuz. Bu Durumlar Belki Kendinize Getirmiştir Sizleri...

Sen ne kadar pürüz bir insansın ya. İster görüşür ister talep bekler. Sen işine baksana.

Bana bak! ben sitemimi dile getirdim, profilinden anlaşıldığı kadarı ile yaşını başını almış, belli bir zeka seviyesine gelmiş birisin kimsenin avukatlığı veya yalakalığı için yorum yapma ramazan ramazan kalbini kırmayayım. Adamın eli var ayağı var cevabını verdi, benimle muhabbetin yok, ticaretin yok beni tanımaz etmezsin aynı şekilde seni tanımam bile haddini aşma kalbini kırarım.

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

Merhaba

Hayırlısı olsun diyelim o zaman. Paypal durumlarından sonra, Bu tür gelişmeler her 3 taraf (sizler, bizler, networkler) için işleri dahada kolaylaştıracak inşallah. Kolaylıklar diliyorum, ama sitemim hala geçerli :)

Bana bak! ben sitemimi dile getirdim, profilinden anlaşıldığı kadarı ile yaşını başını almış, belli bir zeka seviyesine gelmiş birisin kimsenin avukatlığı veya yalakalığı için yorum yapma ramazan ramazan kalbini kırmayayım. Adamın eli var ayağı var cevabını verdi, benimle muhabbetin yok, ticaretin yok beni tanımaz etmezsin aynı şekilde seni tanımam bile haddini aşma kalbini kırarım.

Allah senin gibilerle insana ticareti nasip etmesin diyorum. Kaç gündür insanlara artist artist konuşuyorsun şurada. Yeter artık. isteyen istediğini yapar sanane. Kişisel bir sorunun varsa skype ekle telefonla ara konuş veya şikayet konusu aç. İnsanları forum sayfalarında saçma sapan suçlamaktan vazgeç. Beğenmiyorsan kullanma kardeşim.

Allah senin gibilerle insana ticareti nasip etmesin diyorum. Kaç gündür insanlara artist artist konuşuyorsun şurada. Yeter artık. isteyen istediğini yapar sanane. Kişisel bir sorunun varsa skype ekle telefonla ara konuş veya şikayet konusu aç. İnsanları forum sayfalarında saçma sapan suçlamaktan vazgeç. Beğenmiyorsan kullanma kardeşim.

Amin amin senin gibi yasini almis ama bunamislari ticaret icin karsima cikarmasin. Sen sanirim beni baskasi ile karistiriyorsun "kac gundur insanlara artist artis konusuyormusum ya hani" mesajlarıma bir bak ve gel ozrunu dile. Yoksa hakaretten seni sikayet edip uzaklaştırilman için elimden geleni yapacagimi bilmeni isterim.

webmoney türkıye ve webmoney alsat farklı kişiler mi?

Fulscreen ekleyecekmi panele, görüştük yazmışsınız olumlumu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amin amin senin gibi yasini almis ama bunamislari ticaret icin karsima cikarmasin. Sen sanirim beni baskasi ile karistiriyorsun "kac gundur insanlara artist artis konusuyormusum ya hani" mesajlarıma bir bak ve gel ozrunu dile. Yoksa hakaretten seni sikayet edip uzaklaştırilman için elimden geleni yapacagimi bilmeni isterim.

Fail videoları ile bu işlere başladığın günleri hatırla. Sana hakkım varsa haram ediyorum. Ayrıca ben hakaret etmedim. Elinden geleni yapabilirsin. Seni engelliyorum. Alıntı yapma boşuna.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] herhangi bir zorlukta kolaylık sağlamıyorsunuz noterden evrak çıkartıp gönderdim 500TL masraf yapıp rusyadan türkiyedeki noteri arıyorlar konuşmak için :D :D :D noter ingilizce bilmiyormuş :D :D :D tekrar form doldurup Rus konsolosluğuna onaylatmamı istiyorlar. izmirde konsolosluk yok Uçak düşürüldü gidemedik olaylardan şimdi de eşimin hamileliği ilerledi bırakıp gidemiyorum istanbul yada ankaraya. Aylarca oyaladınız çözeces diye sonra ne haliniz varsa görün dediniz. Bu iş bir şekilde çözülecek alacam o parayı ama adamların gözünde zerre kadar itibarınız yok bunu da bilin

Webmoney sitede sana pos niyetiylr kullanılabiliyor mu? Yani webmoneyi olmayan kişilerde sanal posunuz varsa ödeme yapabiliyolar mı benim webmoneyime?

Merhabalar,

Ödeme çözümü için WebMoney'i eklemek isteyen networkler lütfen bizimle iletişime geçiniz.

[email protected]

Ya da buradan özel mesaj ile Skype adresinizi belirtiniz.

çalışmalarınızın devamını diliyorum cok başarılı ve ilgli bir kuruluş 2-3 gereksizin laflarını dikkate almayınız lütfen

Webmoney i ben de başarılı buluyorum. Paypal ve Payooner'den daha kullanışlı. Keşke bütün partnerlerin ödeme yöntemi arasinda yer alsa.

Webmoney sitede sana pos niyetiylr kullanılabiliyor mu? Yani webmoneyi olmayan kişilerde sanal posunuz varsa ödeme yapabiliyolar mı benim webmoneyime?

Merhabalar,

Konu hakkında detaylı görüşmek için özel mesaj ile Skype adresinizi iletebilirseniz ilgili departman sizinle iletişime geçecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri