Website ile sıfırdan kazanabilir miyim?

alcakucus18

Kayıtlı Üye
İşi gücü her şeyi bırakıp website işine girmek istiyorum. 6 ay gibi bir sürede sistem oturtup ayda 750 1000 lira gelir elde etme şansım nedir?

sadece website değil aslında android uygulama youtube da denemek istiyorum arada. amacım bir işyerine bağlı kalmamak.

sizce olur mu. riske girsem zaman ayırsam meyvesini toplar mıyım 6 ayda veya 1 senede?

İşi gücü her şeyi bırakıp website işine girmek istiyorum. 6 ay gibi bir sürede sistem oturtup ayda 750 1000 lira gelir elde etme şansım nedir?

sadece website değil aslında android uygulama youtube da denemek istiyorum arada. amacım bir işyerine bağlı kalmamak.

sizce olur mu. riske girsem zaman ayırsam meyvesini toplar mıyım 6 ayda veya 1 senede?

İşi gücü bırakıp gireceksen sağlam mesai ayıracaksan dediğin rakamın 3 katına da rahatlıkla ulaşırsın.

Sosyal medyayı arkana almayı başarabilirsen (facebook, twitter, pinterest vb.) çok daha fazlasını kazanman mümkün. Ancak önemli olan işinin kalitesidir.

İşi gücü bırakıp gireceksen sağlam mesai ayıracaksan dediğin rakamın 3 katına da rahatlıkla ulaşırsın.

işe gidip 12 saatimi heba ediyorum hocam. elbette bu işe de sağlam mesai ayıracağım. insallah dediğiniz gibi olur

---------- Spam Engelliyici 10:18 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

Sosyal medyayı arkana almayı başarabilirsen (facebook, twitter, pinterest vb.) çok daha fazlasını kazanman mümkün. Ancak önemli olan işinin kalitesidir.

sosyal medya'yı da en baştan siteyle birlikte kuracağım hocam.

girdiğiniz sektöre göre dğeişir.bilginiz 0 ise zor ama varsa kolaylıkla yapılabilir

merhaba, öncellikle bilginiz yoksa paranız vardır diye düşünüyorum. Biraz para harcamanız gerekebilir. Bilgiyi satın alarak nerede ve nasıl davranacağınzı v.s birileri size gösteriyor. Ama bazen günlerce yardım aldığınız kişileri beklersiniz, keyifleri yerine gelir, ya da bitmek tükenmeyen başka işleri vardır. Forumlar faydalıdır ama bilgisi olana... bilgisi olmayana birileri yardım eder ya da etmez. bu forumdakilerin insafına bağlıdır. ama Türk forumlarında, hele ki burada ve teknoloji forumlarında hala batıl inançlı bi sürü insan var. nazar değecek, gelirimg idecek, göze geleceğim gibi diyen insanlar var. bunlar bir de weble, teknolojiyle uğraşyıorlar. kazancını söylemeyen insanlar var. çünkü göze gelirler :)

Bu yüzden paranız yoksa girmeyin.. bilgim var diyorsanız, bildiğiniz konularda yazın. bi süre sonra konular hitlenmeye başlar, siz de rüzgar nereye o tarafa gidersiniz.

Ben hic teknik bilgim olmadan yabanci dizi sitesi acmistim. Her gun 50-100 tane yeni bolum atiyordum. Eski bolumleri de tamamlamaya calisiyodum. Bu sekilde 3 ay ilerledim ve gunluk hit 20kya cikmisti. Aylik gelir 5kya dayanmisti. Sonradan saldirilar oldu. Bi turlu toparlanamadim. Ben de kapattim siteyi. Size tavsiyem, acacaginiz site ne olursa olsun, sitenin buyume ihtimalini dusunup ona gore saglam adimlarla ilerleyin. Siteyi saglam guvenlikli sunucularda tutun. Olasi yuksek hitlerde traffigi yuksek tutun. Guzel ce sorunsuz bir tema satin alin veya yaptirin. Vs vs

arkana sosyal medyanın gücünü almadın sürece kazanman zor

Son düzenleme:

Sadece makale yazıp satarak bile ilk aydan o parayı kazanabilirsiniz. Yeter ki kaliteli olsun.

Ben hic teknik bilgim olmadan yabanci dizi sitesi acmistim. Her gun 50-100 tane yeni bolum atiyordum. Eski bolumleri de tamamlamaya calisiyodum. Bu sekilde 3 ay ilerledim ve gunluk hit 20kya cikmisti. Aylik gelir 5kya dayanmisti. Sonradan saldirilar oldu. Bi turlu toparlanamadim. Ben de kapattim siteyi. Size tavsiyem, acacaginiz site ne olursa olsun, sitenin buyume ihtimalini dusunup ona gore saglam adimlarla ilerleyin. Siteyi saglam guvenlikli sunucularda tutun. Olasi yuksek hitlerde traffigi yuksek tutun. Guzel ce sorunsuz bir tema satin alin veya yaptirin. Vs vs

Saldirilirda sadece ddoss mu yapiliyor ? benm bi ispanyolca dizi sitem vardi wordpress + parali bir tema yüklemiştim Afganlı hackerlar hackledi bidaha birsürü data filan bozulmus bidaha toparlayamadım bıraktım. Hem ddoss hemde hacklenmeye karşı önceden koruma almak gerekiyor. en baştan düşünmek gerek bu işi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri