Websitemiz de son reklam şansı sizin olsun !

sontorun

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar yeni ama çok iyi hiti olan sitemiz var. Son bir reklam alanı kaldı

Reklam Yeri : HEADER (Yukarısı)
Sitenin yaş ortlaması : 10 - 30 Arası
Günlük Hiti : 2 - 3 K
FİYAT : 50 TL (Aylık)

Sitemiz 13 Günlük (3 Kişi reklam verdi son bir kısım kaldı)

sD85Xl4.png

Merhaba arkadaşlar yeni ama çok iyi hiti olan sitemiz var. Son bir reklam alanı kaldı

Reklam Yeri : HEADER (Yukarısı)
Sitenin yaş ortlaması : 10 - 30 Arası
Günlük Hiti : 2 - 3 K
FİYAT : 50 TL (Aylık)

Sitemiz 13 Günlük (3 Kişi reklam verdi son bir kısım kaldı)

sD85Xl4.png

sitenin trafiği dolmuş :D

"509
Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to bandwidth limit has been reached for this site. Please try again later.
"

Ayrıca suat oyunda kanalı reklam vermiş 1 haftada 280 izlenmiş video buradan gelenlerdir %90'ı. Az mı çok mu olduğuna siz karar verin. Ama arkadaş bir konusunda 1 aylık banner reklamdan size gelecek hit 3-5k arası yazmıştı.

Ve bu sitenin hiti organik değil yani googlede kendi kelimesinde bile çıkmıyor. facebooktan twitter dan veya başka yöntemler ile geliyor hit.

Şimdilik diyeceklerim bunlar alacak arkadaşlar bunları göz önünde bulundurup alsın. Kesinlikle baaltalama değildir sadece web tecrübelerimle olayı yorumladım 50tl gibi bir ücrete iyi reklam ama arkadaşın siteyi çok büyük çok iyi göstermek istemesine istinaden bu yorumu yazdım. Günlük 1k hit reklam vermek için hit değil 1k dan size 10 20 anca gelir. Google adsense sayfa to oranını düşünün %5 desek, 1k hitte size gelecek en fazla 50 kişidir.

sitenin trafiği dolmuş :D

"509
Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to bandwidth limit has been reached for this site. Please try again later.
"

Ayrıca suat oyunda kanalı reklam vermiş 1 haftada 280 izlenmiş video buradan gelenlerdir %90'ı. Az mı çok mu olduğuna siz karar verin. Ama arkadaş bir konusunda 1 aylık banner reklamdan size gelecek hit 3-5k arası yazmıştı.

Ve bu sitenin hiti organik değil yani googlede kendi kelimesinde bile çıkmıyor. facebooktan twitter dan veya başka yöntemler ile geliyor hit.

Şimdilik diyeceklerim bunlar alacak arkadaşlar bunları göz önünde bulundurup alsın. Kesinlikle baaltalama değildir sadece web tecrübelerimle olayı yorumladım 50tl gibi bir ücrete iyi reklam ama arkadaşın siteyi çok büyük çok iyi göstermek istemesine istinaden bu yorumu yazdım. Günlük 1k hit reklam vermek için hit değil 1k dan size 10 20 anca gelir. Google adsense sayfa to oranını düşünün %5 desek, 1k hitte size gelecek en fazla 50 kişidir.

hocam öncelikle şu şekilde bişi var ben size gelecek hit demedim 2- 3 k benim sitemiz aldıgı hit site yoğunluktan çokti 15 gb trafik bitti hostu yükseltiyoruz. sizin demenize göre site 1 k ya 20 kişi girse günde min 2 k dan 40 kişi 40x30 =1200 oda burada proyuncu sahibi furkan dostum da verdi bide ona soralım isterseniz.

hocam öncelikle şu şekilde bişi var ben size gelecek hit demedim 2- 3 k benim sitemiz aldıgı hit site yoğunluktan çokti 15 gb trafik bitti hostu yükseltiyoruz. sizin demenize göre site 1 k ya 20 kişi girse günde min 2 k dan 40 kişi 40x30 =1200 oda burada proyuncu sahibi furkan dostum da verdi bide ona soralım isterseniz.

http://www.ytpara.com/webmaster-pazari/73682-sontorun-reklam-hizmetleri.html

bu konunuzda SİZE GELECEK HİT 3-5K yazmışsınız.

- Sitenin trafiği eklentilerden olabilir kesinlikle 15gb trafik çok fazla yemiş. Eklentileri gözden geçirip optimizasyon yapmanı tavsiye ederim.

- Tamam onu demek istiyorum ayda gelecek 1.200 hit bence çok az yani bana göre sonuçta 1k izlenime 2 dolar kazandığımızı düşünelim 2 dolar kazanıp 50tl ödeme yapacağız.

- Proyuncu sahibi gelip sizden gelen trafik bilgilerini SS alıp sizin gibi konuya eklerse o zaman Daha inandırıcı olabilir herkes için. Onun sizin arkadaşınız dostunuz kardeşiniz olmadıgını nerden bilelim.

- Sitenin trafiği eklentilerden olabilir kesinlikle 15gb trafik çok fazla yemiş. Eklentileri gözden geçirip optimizasyon yapmanı tavsiye ederim.

- Tamam onu demek istiyorum ayda gelecek 1.200 hit bence çok az yani bana göre sonuçta 1k izlenime 2 dolar kazandığımızı düşünelim 2 dolar kazanıp 50tl ödeme yapacağız.

- Proyuncu sahibi gelip sizden gelen trafik bilgilerini SS alıp sizin gibi konuya eklerse o zaman Daha inandırıcı olabilir herkes için. Onun sizin arkadaşınız dostunuz kardeşiniz olmadıgını nerden bilelim.

Hocam facebook fan sayfasında paylaşılarak geliyor hitler organik olmuyormu ? sitede sadece 1 tane eklenti var sıkıntı yok büyük bir hosting firması ücretsiz üstlendi ondan dolayı bu akşama kadar bekliycez.

+ O sontorun reklam hizmetlerinde onu verene o sitenin facebook fan sayfasındada paylaşım olacagı için 3-5 k yazdım )

Buyrun Hocam Proyuncu Sahibi Benim

Reklamı Verdikten Sonra [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] analytics eklememi istedi 2 gün önce fırsat oldu analytics ekledim

GYyoMV.png

2 günlük analytics buyrun hocam alexa.com/siteinfo/proyuncu.com bakabilirsiniz oyun foruma üyede geliyor yavaş yavaş bazen akşamları vs 40-50 kişi olduğunu görüyorum gece önceden bukadar hitim yoktu reklam verdikten sonra işe yaradı

malesef organik olmuyor hocam sadece arama motorlarından gelen hit organik oluyor sonuçta acebookta manuel paylaşıyosunuz paylaşımı kestiğinizde yada sayfa kapandıgında vs hit gelmeyecek..

Umarım hosting sorununu kısa zamanda çözersiniz hayırlı satışlar

malesef organik olmuyor hocam sadece arama motorlarından gelen hit organik oluyor sonuçta acebookta manuel paylaşıyosunuz paylaşımı kestiğinizde yada sayfa kapandıgında vs hit gelmeyecek..

Umarım hosting sorununu kısa zamanda çözersiniz hayırlı satışlar

sağolun hocam zaten bu ay ve uzatan arkadaş var onun ki bitince adsense baglıyacagız siteye daha karlı iş olur.

---------- Spam Engelliyici 12:27 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------

site açılmıştır elleranelvis.net

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] sen bir yazılımcısın kendini harcıyorsun. Hergün bir iş yapacağına düşünüp 3 ayda bir iş yap ama sürekliliği olsun. Ben konunla ilgilenmiyorum bu mesajım şahsınadır. Ben hakettiğim yerde olduğunu düşünmüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri