Websitesi Olmayan Kalmasın!

Ancillary

Yasaklanmış
Web sitesi
kuytu.net
Merhabalar, sizler için kazanç getirebilecek türde kategorilerde siteler hazırlıyoruz. Eskiden erkeklerin çok olduğu internet ortamında artık kadınlarda mevcut ve herkesi ele alarak işlemlerinizi yapıyoruz.

wordpress-seo-eklentileri.jpg

Kurulum Yapılacak Site Kategorileri

* Sağlık
* Kadın
* Moda
* Magazin
* Teknoloji
* Dekorasyon
* Yemek Tarifleri
* Rüya Tabirleri
* Kahve Falı Yorumları
* Film Sitesi

Peki Hizmetimizi Aldınız Daha Sonrasında Ne Yapıyoruz?

1. Domain + Hosting + SSL Sertifikası
2. Wordpress Kurulumu ( Tüm Eklentileriyle Ücretli ve Ücretsiz Olarak)
3. Siteye Özel Lisanslı Bir Tema Alıyoruz
4. Sitenize 20 Adet Makale Yazıyoruz ( %100 özgün )
5. Sitenizin İç ve Dış Linkleme İnşasını Oluşturuyoruz
6. Sitenize özel sosyal medya hesapları açıyoruz ve siteye entegre ediyoruz ( bu hesaplarda otomatik paylaşım yapan eklentiyide kuruyoruz, her paylaşımınız otomatik olarak bu sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor.)
7. Sitenize özel logo tasarımını yapıyoruz
8. Bing, Yandex, Alexa, Webmaster tools'a sitenizi kaydediyoruz.

# Sorabileceğiniz Sorular

1. Hizmeti Satın Aldım Sitem Ne Zaman Teslim Olur?

Siteniz 3 iş günü içerisinde elinize teslim edilir.

2. Siteyi teslim aldıktan sonra ben ne yapabilirim?

Günlük olarak makale girmelisiniz, yeni siteler için 3-5 makale arası idealdir. 100 kelimesi 1,5 TLden dilerseniz biz yazarız günlük olarak girişlerinin devamını sağlarız sizin seçiminiz.

3. İçerikleri nasıl temin edebilirim, ben nasıl içerik yazabilirim?

Bu sorununuzu da sizler için çözüyoruz hangi kategoride ne sitesi yaptırmışsanız şayet ona göre siteleri belirterek sizlere ne yapmanız gerektiğini ifade ediyoruz.

4. Peki Ne zaman siteden para kazanabilirim?

Sitenizden para kazanmanız için ilk 6 ay oyunca her webmasterin söylediği kelime budur. 6 ay boyunca sitenize düzenli olarak içerik gireceksiniz ve daha sonrasında sağlam yerlere geldiğini görürsünüz. Ancak adsense için bana kalırsa 2. ayında baş vurmanız yeterli zaten adsense 20 konu sınırı belirlemiş ilk 1 ay düzenli makale girseniz günlük 3 makale olarak girilse 90 makale yapar ancak tüm kategorilerin dolu olması gerektiğini kesinlikle unutmamalısınız.

Peki Bu Hizmetin Bedeli Ne Kadar?

Fiyatımız 250 TL'dir.

Domain, Hosting, IP ve SSL Sertifikası masraflarınızın tamamı ödemiş olduğunuz paranın içinden düşülecektir.

Ödeme Şekli: Enpara, Paypal ( Paypal ile ödemelerde %10 komisyon ile ödeme alınmaktadır yani 275 TL )

Kurulum sağlanmış siteler için örnek siteler için PM atabilirsiniz.​

Not Hizmet Alan Kişilere :

8 Farklı Seo Kitabının PDF'si ve Güncel İmleme Sistemi Hediye Edilecektir.

Son düzenleme:
film ve moda sitemi kendisine yaptırdım hizmet konusunda hiçbir problem yaşamadım.
eline sağlık hocam hayırlı işler

Örnek site adresi, yaşı, ziyaretçi sayıları ve varsa gelir bilgileri pm atar mısınız?

Ben hıtlı bı sıte almak ıstıyorum ozellıkle yemek sıtesı tercıhım varsa elınde ılgılenırım

Ben hıtlı bı sıte almak ıstıyorum ozellıkle yemek sıtesı tercıhım varsa elınde ılgılenırım

Hocam sizin için site hazirlarim günlük olarak size 20 makale teslim ederim aylık 600 makale yapar. Makaleler ortalama 150-200 kelime arasında değişir siteyi geliştirirsiniz.

100 kelimesi 1,5 TL olsa
150-200 kelime : 3,00 TL
Günlük 20 makale girişini sağlarım ; 20 x 3 = 60 TL para yapar
Aylık olarak hesapladığımızda 60x30= 1800 TL net rakam yapar. Kurulumlarla beraber 2000 TL net rakam çıkar ancak o parayıda çıkartmanız için gerekli tüm bilgileride sizlerle paylaşırım.

Dilerseniz bu şekilde site hazirlarim.

Örnek site adresi, yaşı, ziyaretçi sayıları ve varsa gelir bilgileri pm atar mısınız?

Pmler gönderildi hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri