Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akşama harika detaylar açıklayacağım , 1 aydır üzerinde durduğum proje an itibari ile bitti , epey yol alacağız bu sistem ileTüm dönüşleri yapıyorum ^^
Akşama harika detaylar açıklayacağım , 1 aydır üzerinde durduğum proje an itibari ile bitti , epey yol alacağız bu sistem ileTüm dönüşleri yapıyorum ^^
Hocam keşke bir açıklamaya yapsanız ya. Geliyorsunuz yeni bir sistem buldum diyip ortadan kayboluyorsunuz. Sağlık sorununuz varsa eyvallah. Fakat o zaman bu işlere de girmemek gerekmez mi? Bir sürü kişi bekliyor burada yardım. Zaten sitelerimizin süreleri neredeyse bitti. Bol kazançlar hayırlı satışlar.
Hocam bu guncellemeler ile ilgili bize yine bir pdf veya herhangi bir dokuman verilecek mi yoksa sadece sizin kendi yaptığınız guncellemeler mi bunlar ?
Hocam içerik için günlük nekadar zaman ayırmak gerekiyor
işin içinde pinterest var mı
Şimdi 180 tl veriyoruz siz bize site kurup veriyorsunuz adsense trafik vs optimize şekilde bizde kendi içeriklerimizi makalelerimizi mi giriyoruz durum bu mudur ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.