Tekrardan merhaba
16 Gündür konuyu kilitli tuttum var olan müşterilerin sitelerini teslim etmek ve desteklerini eksiksik yapabilmek için, gayet başarılı olduk hızlı dönüşler olsun index sayılarımız , ziyaretçi sayılarımız olsun çok güzel gidiyoruz. Sadece SEO yaptırmak isteyen arkadaşlar, abiler oldu aynı şekilde onlarda da çok güzel gidiyoruz .
Belirlediğim kontenjan sayısı : 7'dir. Daha sonra konuyu tekrar kilitletip 7 kişi ile ilgileneceğim. Bazı güncellemeler yaptım konuda aşağıda görebilirsiniz
Bunlarda çalışmalarımız
--------------------------------------------------------------------
Görüldüğü üzere yaklaşık 10 günlük ( bazıları 7 günlük) sitelerimizin index verileri. SEO gayet başarılı oldu , siteler yeni olmasına rağmen ilk sayfalarda yer buldu (bazı içeriklerde 1. sıraya oturduk)
ek olarak ziyaretçi sayıları girilen içeriğin sayısı ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Bir arkadaşımızın ziyaretçi sayısını göstereceğim.
Kontenjan yukarıda yazdığım üzere sadece 7 kişidir herkese iyi akşamlar
Belirlediğim kontenjan sayısı : 7'dir. Daha sonra konuyu tekrar kilitletip 7 kişi ile ilgileneceğim. Bazı güncellemeler yaptım konuda aşağıda görebilirsiniz
Bunlarda çalışmalarımız
--------------------------------------------------------------------
Görüldüğü üzere yaklaşık 10 günlük ( bazıları 7 günlük) sitelerimizin index verileri. SEO gayet başarılı oldu , siteler yeni olmasına rağmen ilk sayfalarda yer buldu (bazı içeriklerde 1. sıraya oturduk)
ek olarak ziyaretçi sayıları girilen içeriğin sayısı ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Bir arkadaşımızın ziyaretçi sayısını göstereceğim.
Kontenjan yukarıda yazdığım üzere sadece 7 kişidir herkese iyi akşamlar