Web'ten Kazanın ! %100 Özgün Kaliteli Hizmet ! Spam'e SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar merhaba bugün bir kaza geçirdim baş parmağımın ucu kesildi şu an hastanedeyim dikiş atildi biraz daha kötu olsaydi parmagimi kullanamayabilirdim skypetan geç dönüşler olabilir kusura bakmayiniz bir anlık kaza.. Sağolsun forumdan bir arkadas bulundugum hastanede hemsirmis yardimci oldu sağolsun, adana seyhan baskenteyim yolu düsen olursa beklerim :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:03 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

Not : su an tek elimle yazabiliyorum ufak tefek sorunlar icin dönusler olacaktir

Arkadaslar merhaba bugün bir kaza geçirdim baş parmağımın ucu kesildi şu an hastanedeyim dikiş atildi biraz daha kötu olsaydi parmagimi kullanamayabilirdim skypetan geç dönüşler olabilir kusura bakmayiniz bir anlık kaza.. Sağolsun forumdan bir arkadas bulundugum hastanede hemsirmis yardimci oldu sağolsun, adana seyhan baskenteyim yolu düsen olursa beklerim :)

Not : su an tek elimle yazabiliyorum ufak tefek sorunlar icin dönusler olacaktir

Geçmiş Olsun Allah acil şifalar versin hocam

Geçmiş olsun, Allah Şifa versin

geçmiş olsun hocam.saglık herşeyden önemli.gerekirse bi süre hiç kullanma laptobu falan,yeterki saglıga bişey olmasın ;)

Herkese merhaba :)

elimdeki dikişler yavaş yavaş oturuyor , artık yazabiliyorum 10 parmak :)
Kampanyalı fiyatı 5 mayıs (Cuma)'ya kadar uzatma kararı aldım 150 TL den devam. Son 1 haftada (Hastaneye yatmadan önceki hafta) 2 adsense onayı almayı başardık 1 adet sitemiz red yedi ona da farklı reklam firmalarından reklamları ekledik.

Bu grafik içeriğini aksatmayan sitesine özen gösteren bir arkadaşımızındır kendisini tebrik ediyorum 0 dan başladı şu an 1k hiti var neredeyse. Günden güne artıyor :)

ALM4nq.png

Hocam öncelikle geçmiş olsun rabbim biran önce iğleşmeyi nasip eder inşallah.

Hocam bu paypal üzerinden günlük ödeme yapan reklam firması hangisi acaba

hocam bu ne acale ya. bazı affiliate sitelerim var ödemeyi 90 gün sonra alıyorum. benim için hiç farketmiyor. ödeme gelsinde isterse 6 ay sonra gelsin.:D:D:D
[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] geçmiş olsun hocam

Son düzenleme:
hocam bu ne acale ya. bazı affiliate sitelerim var ödemeyi 90 gün sonra alıyorum. benim için hiç farketmiyor. ödeme gelsinde isterse 6 ay sonra gelsin.:D:D:D

:) hocam merak ettim günlük ödeyen popads var benim bildiğim eğer iyi bir firmaysa neden kullanmayalım.

link.tl popup reklama başladı onu deniyorum 2 haftadır kazançı oldukca iyi

güzel ilerlemeler hakkaten. Diğer bazı konular gibi kapanmadı, yada bol şikayetler oluşmadı. Başarılı konu. umarım başarılar devam eder.

Geçmiş olsun demekde isterim.

Allah razı olsun hocam teşekkür ederim , diğer bilgisayarıma geçince adresi gönderirim :)

Teşekkür ederim hocam iyi dileklerin için :)

geçmiş olsun konu takip

Teşekkür ederim , merak ettiklerinizi skype adresimi ekleyerek sorabilirsiniz :)

güzel ilerlemeler hakkaten. Diğer bazı konular gibi kapanmadı, yada bol şikayetler oluşmadı. Başarılı konu. umarım başarılar devam eder.

Geçmiş olsun demekde isterim.

Teşekkür ederim :) Çünkü diğer konularda iletişim sıkıntısı mevcuttu ve vaatler çok fazlaydı xx lira ver xxx vereyim cinsinden. Biz balık tutmayı öğretiyoruz kişi azimli ise zaten balığı alıyor :)

Geçmiş olsun hocam.

Allah razı olsun hocam teşekkürler iyi dileklerin için :)

Üstadımla yeni bir yola başladık. Allah utandırmasın. ilgisi ve sohbeti güzel,kesinlikle birlikte çalışabilecek bir insan. Herşey için teşekkürler :)

Kendisi ilgili bir arkadas elinden geldigince yardimci oluyor.

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba :)

elimdeki dikişler yavaş yavaş oturuyor , artık yazabiliyorum 10 parmak :)
Kampanyalı fiyatı 5 mayıs (Cuma)'ya kadar uzatma kararı aldım 150 TL den devam. Son 1 haftada (Hastaneye yatmadan önceki hafta) 2 adsense onayı almayı başardık 1 adet sitemiz red yedi ona da farklı reklam firmalarından reklamları ekledik.

Bu grafik içeriğini aksatmayan sitesine özen gösteren bir arkadaşımızındır kendisini tebrik ediyorum 0 dan başladı şu an 1k hiti var neredeyse. Günden güne artıyor :)

ALM4nq.png

Bu almış olduğunuz adsenseler TR mi yabancı mı?

Bu almış olduğunuz adsenseler TR mi yabancı mı?
TR hocam :) Farklı dil site kurmak isteyen olursa örneğin ingilizcesi vardir kişinin o zaman yabancı aliyoruz , bu sadece 1 kişide oldu abdde yaşadigi icin banka sorunu olmadi ilk ödemesini de aldi sorunsuz

mobil mesaj Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri