Web'ten Kazanın ! %100 Özgün Kaliteli Hizmet ! Spam'e SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ornek site ve detayli pm alabilirmiyim ?

Navi hocamla çalışma yaptık , çok ilgili ve işinin ehli birisi , kendisine çok teşekkür ediyorum

Çalışma yapmadan önce bir iş görüşmesi gibi heyacanlanmışdım 10 numara site verdi ilgilendi malumunuz bu adsense süreci biraz sıkınca para olmayınca adsense ye bakmayınca heves kaçtı.Aslında daha dogrusu zaman ayıramıyorum.Ama bundan sonra zaman ayıracam adsense başvurusunuda yaparız inşallah onayda alır o zaman tam anlamıylan ilgilenirim bende.Her ne olursa olsun dogru dürüst samimibir insan en önemli şey bu aslında.Kendisine iyi çalışmalar bol kazançlar diliyorum.

Son düzenleme:
Navi hocamla çalışma yaptık , çok ilgili ve işinin ehli birisi , kendisine çok teşekkür ediyorum

Çalışma yapmadan önce bir iş görüşmesi gibi heyacanlanmışdım 10 numara site verdi ilgilendi malumunuz bu adsense süreci biraz sıkınca para olmayınca adsense ye bakmayınca heves kaçtı.Aslında daha dogrusu zaman ayıramıyorum.Ama bundan sonra zaman ayıracam adsense başvurusunuda yaparız inşallah onayda alır o zaman tam anlamıylan ilgilenirim bende.Her ne olursa olsun dogru dürüst samimibir insan en önemli şey bu aslında.Kendisine iyi çalışmalar bol kazançlar diliyorum.

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim , Allah izin verirse daha iyi yerlere geleceğiz , şu an 5. sitesini açan 2 arkadaşımız var , hobi olarak başladı 2si fakat iş ciddiye binince artık sadece web'e zaman ayırdılar , hiçbir şey için geç değil ilgilenmemiş olabilirsin hocam skype zaten var bir mesaj uzağındayım :)

Son düzenleme:
4 Ağustos Güncellemesi

- Kampanyalı fiyatın son günü 31 Temmuz idi. Fakat 1 Eylüle kadar devam ettirme kararı aldım. 150 TL olarak devam edecektir.

- Adsense konusunda ciddi ilerlemeler kaydettik. İlerleyen günlerde onun da duyurusunu yapacağım.

Arkadaşla görüşülüp anlaşıldı, verimli bir alışveriş olmasını ümit ediyorum.

Arkadaşlar merhaba , biraz rahatsızım hastanedeyim şu an dönüşler biraz geç olabilir bugün taburcu olacağım , iyi günler

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba , biraz rahatsızım hastanedeyim şu an dönüşler biraz geç olabilir bugün taburcu olacağım , iyi günler

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok geçmiş olsun. öncelikle

bende bir adet hizmet aldım yaklaış 2 ay olacak günlük özgün içerik girilmeye devam ediyorum. Arkadaş gayet ilgili ve sorulan sorulara bıkmadan üşenmeden cevap veriyor. Adsense başvurusu yapacağız. arakdaş herşeyi ayarladı.
Benim tek sıkıntım hit yakalayamadım. bunuda çözersem herhalde ufakta olsa gelir gelecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] bir pm'de ben alabilir miyim?

Merhabalar yaklaşık 1.5 aydır adsense üzerinde çalışıyordum ara ara bilgi veriyordum konu ile alakalı. Testlerimin hepsi olumlu sonuç aldı. Artık adsense alımımızı (Türk Adsense) daha kısa zaman diliminde alacağız. Şu an web adsense'in fiyatı ortada dileyen arkadaşlar satışını gerçekleştirebilir hiçbir sorun olmaz benim açımdan, yaklaşık 10 kişi satışını gerçekleştirdi.

30 Ağustos 2017 Yenilikler

- Daha kolay sayaç türüne geçildi. (Site hızı ile alakalı)

- Seo açısından sayfa dili ayarlandı. Sitemize alakasız insanlar girmeyecek, ziyaretçilerin hepsi sitede aktif siteden yararlanacak kişiler olacak.

- Google sonuçlarında gereksiz index olmayacak. Az ama öz felsefesi ile hareket edilecek. Bu sayede kirlilik oluşmayacak. Bunu Youtube'ta çok video atıp izlenme kasmak yerine az ve öz video atıp o kazancı tek videodan elde etmek gibi düşünebilirsiniz.

- Güvenlik çalışması yapıldı ve 1 kademe daha arttırıldı. Sayfa hızını minimum seviyede etkileyecek.

- Siteye SSL kurulumu sağlanacak, böylece güvenlik yaptığım güvenlik çalışması haricinde bir nebze daha yükselecek.

- Sitenin arama motorlarına kaydı itina ile yapılacak, burada pek bilgi veremiyorum işleyişi hakkında , hit kaynağımız artacaktır bunu bilmeniz yeterli şimdilik :)

Ek olarak 40+ adsense onaylanmış 11 adet red almışız . Burada süreklilik önemli daha önceki yorumlarda bahsettiğim gibi süreklilik olmadığı zaman web sektörü başlarda hain davranır , bu nedenle spamden bıkan veya özgün bir iş yapmak isteyen herkese kapımız açıktır.

Ayrıca pm isteyen arkadaşlara bilerek pm atmadım yeniliklerin testini yaptığım için iş alımını durdurmuştum, testlerim %100 sonuç verdi :) İyi akşamlar :)

Son düzenleme:
Arkadaşla yemek sitem için çalışmam oldu çok bilgili ve işini iyi yapan zaten forumun eskilerinden bir arkadaş teşekkürler

Arkadaş isini cok iyi biliyor ve cok ilgili biri isini hakkiyla yapiyor gercekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri