WediaCorp, Buzzmyvideos, İLSVision Hangisi ?

• Kullanıcı dreadlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

dreadlord

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hayırlı geceler dilerim. Malumunuz yarı özgün kanalım kapatılmış ve itirazım dolayısıyla yeniden açılmıştı..

Adsense ile değilde partner ile çalışmak istiyorum. Araştırdığım partnerler arasında 3 firma aklımda. Sizce hangisi ile çalışmalıyım ?

Partnerde aradığım özellikler: özgün videomu paylaşan birine telif gönderecek, kanalım kapatılırsa direk oyalamadan geri açtırabilecek.. Yani %100 destek ve rozet (olmasa da olur)

- WediaCorp

- Buzzmyvideos

- İLS Vision

İLS Vision'un acıması yok. Yakaladı mı direk gönderir.
İLS Vision derim ama ödemeler vs. nasıl oluyor bilmiyorum.
Bir kere işim düşmüştü. Emrah diye birisi var orada onunla iletişime geçin detaylı anlatır sanırım iyi birisi.

Girme kardeşim girme inan eziyet ölüm uğraşıp kendinde açtırırsın ödeme almak inan ölüm pp gitti gideli bmvden ödeme almak için 100 kere yazman gerekiyor.Burdan ytparadab ilgilenecek ben ödemeni her ay düzenli garanti ediyorum ilgileniyorum diyecek dürüst partnerler varsa güvence ile gir derim.Paran kalmaz ama o parayı almak ölüm zaten hiçbir şey yapmadan kazanca konuyorlar

ILS Vision hakkında bende çok olumlu geri dönüşler alıyorum fakat yarı özgün dediğiniz içeriklerde nasıl bir tutum sergilerler açıkçası sıkıntı yaratabilirler.

Girme kardeşim girme inan eziyet ölüm uğraşıp kendinde açtırırsın ödeme almak inan ölüm pp gitti gideli bmvden ödeme almak için 100 kere yazman gerekiyor.Burdan ytparadab ilgilenecek ben ödemeni her ay düzenli garanti ediyorum ilgileniyorum diyecek dürüst partnerler varsa güvence ile gir derim.Paran kalmaz ama o parayı almak ölüm zaten hiçbir şey yapmadan kazanca konuyorlar

Bmv hakkında benim içinde şuan 3.şık olarak sıralamada duruyor kardeşim. Sıralamaya sokmamın tek nedeni ruhi cenet gibi büyük kanalların partneri olması. Tabi büyük kanallara parayı verip küçüklere parayı vermeyebilirler..

İLS veya Wediacorp tan biri ile çalışacam ama hangisi onu seçemiyorum ...

Adsense ile olmaz yani.. Video atmaya korkuyorum ...!

Son düzenleme:
ILS iyidir istedigin zaman ofislerine gidebilirsin caylarini kahvelerini icebilirsin, herzaman bi muhattabin var...sana ozel musteri temsilcin var istedigin zaman arayip gorusebilirsin...odemeside bi sonraki ayin sonu...ocak odemesi subat 28 gibi falan

WediaCorp toplama kampı gibi uzak dur spamda alıyor ödemede sıkıntıda çıkarıyor paracı yani ils den şaşma

ILS iyidir istedigin zaman ofislerine gidebilirsin caylarini kahvelerini icebilirsin, herzaman bi muhattabin var...sana ozel musteri temsilcin var istedigin zaman arayip gorusebilirsin...odemeside bi sonraki ayin sonu...ocak odemesi subat 28 gibi falan

partner sadece türkçe içeriklerle mi ilgileniyor ? ingilizce ve baska dil calısıpta girenler vs mevcut mu ?

WediaCorp toplama kampı gibi uzak dur spamda alıyor ödemede sıkıntıda çıkarıyor paracı yani ils den şaşma

Bende forum içi ve forum dışı biraz araştırdım spam konusunda çok fazla şikayet alınmış. Sanırım tek artıları çok fazla ünlü kanal barındırmaları.

İLS hakkında kötü yorum yok denecek kadar az. Yarın mesai saatinde bir görüşeyim. Belkide kanalı görüp almazlar. Hani %100 özgün istiyorda olabilirler..

O zaman sanırım kesin olarak wedia ya geçeceğim :/

Bende forum içi ve forum dışı biraz araştırdım spam konusunda çok fazla şikayet alınmış. Sanırım tek artıları çok fazla ünlü kanal barındırmaları.

İLS hakkında kötü yorum yok denecek kadar az. Yarın mesai saatinde bir görüşeyim. Belkide kanalı görüp almazlar. Hani %100 özgün istiyorda olabilirler..

O zaman sanırım kesin olarak wedia ya geçeceğim :/

adsensede kalsın daha iyi değerlenince bağlarsın illaki biyere ama oraya bağlama ha birde bbtvye başvur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri