WediaCorp Partnerlik Nasıldır?

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Wediacorp ciddi bir firmadır! Attımı mangalda kül bırakmayanlardan değildir. Bir şirket kural ve kâideler ve iş ciddiyeti ile yönetilir. Ben 50 yaşın da 20 yıldan fazladır internet kullanan internet ortamın da 15 binden fazla riplenmiş videosu olan bir adamım bana güven verdiler ve çok memnunum...

Hocam şirket politikasını değiştiremiyoruz dediler banada sözleşme ve kesintiyi sorduğumda net olarak %30 ve 2 yıl şirket kuralımız. Kanal Onayı 100.000'den sonra dedi youtube bu şekilde 100bin altına vermiyoruz diyormuş. Ama dediğim gibi netler. PM den birşey atmıştım bu arada

Hocam şirket politikasını değiştiremiyoruz dediler banada sözleşme ve kesintiyi sorduğumda net olarak %30 ve 2 yıl şirket kuralımız. Kanal Onayı 100.000'den sonra dedi youtube bu şekilde 100bin altına vermiyoruz diyormuş. Ama dediğim gibi netler. PM den birşey atmıştım bu arada

Okudum yazdıklarınızı söylediklerim değişmez karar sizin..

Hocam saygı duyuyorum düşüncelerinize, bende 40 yaşlarındayım , aylık ortalama 20 milyon izlenen 3 özgün kanalım var, ben hiçbir faydalarını görmedim aksine çooook zararları oldu, allahtan en az izlenen kanalım onlar da, gerçi en az izlenen olmasının tek sebebi de onlar, şimdi anlıyorum ki çoook atmışlar ama icraat yok, tekrar söylüyorum son bir yılda girmiş ve başarılı olmuş kanallarına bakın , var mı? ben katılırken KUKULİ kanalını örnek gösteriyorlardı, adamların partnere girdikten sonra izlenimleri yerle bir oldu, nasıl kaçacaklarını bilemediler, şanslıymışlar kurtuldular benim öyle bir şansım olmadı ne yazık ki.

Hepimiz az yada çok spamdan geliyoruz, wediacorpun socialblade üzerinden görünen kanallarına bir bakın, iki MCN görünüyor ikisinde bulunan bütün kanalların toplam izlenmesi aylık 100 milyonu bile bulmuyor özgünden kazanılan bu parayla wediacorpun bırak kar etmesi, kirasını bile ödemesi mümkün görünmüyor

Wediacorp ciddi bir firmadır! Attımı mangalda kül bırakmayanlardan değildir. Bir şirket kural ve kâideler ve iş ciddiyeti ile yönetilir. Ben 50 yaşın da 20 yıldan fazladır internet kullanan internet ortamın da 15 binden fazla riplenmiş videosu olan bir adamım bana güven verdiler ve çok memnunum...

Hocam saygı duyuyorum düşüncelerinize, bende 40 yaşlarındayım :) , aylık ortalama 20 milyon izlenen 3 özgün kanalım var, ben hiçbir faydalarını görmedim aksine çooook zararları oldu, allahtan en az izlenen kanalım onlar da, gerçi en az izlenen olmasının tek sebebi de onlar, şimdi anlıyorum ki çoook atmışlar ama icraat yok, tekrar söylüyorum son bir yılda girmiş ve başarılı olmuş kanallarına bakın , var mı? ben katılırken KUKULİ kanalını örnek gösteriyorlardı, adamların partnere girdikten sonra izlenimleri yerle bir oldu, nasıl kaçacaklarını bilemediler, şanslıymışlar kurtuldular benim öyle bir şansım olmadı ne yazık ki.

Hepimiz az yada çok spamdan geliyoruz, wediacorpun socialblade üzerinden görünen kanallarına bir bakın, iki MCN görünüyor ikisinde bulunan bütün kanalların toplam izlenmesi aylık 100 milyonu bile bulmuyor özgünden kazanılan bu parayla wediacorpun bırak kar etmesi, kirasını bile ödemesi mümkün görünmüyor

Üstad buzzmyvideos'a bağlı kanallar çok kısa sürede abone ve izlenim yükselmesi alıyor gibi.. Bu partner için ne düşünüyorsunuz?
Bir de biraz konu dışı olacak kusura bakmayın; yakında özgün kanal açacağım. Gerek video yükleme konusunda kullandığınız programları, gerekse kanal için oluşturacağım yol haritasında tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler..

Son düzenleme:
Hocam saygı duyuyorum düşüncelerinize, bende 40 yaşlarındayım :) , aylık ortalama 20 milyon izlenen 3 özgün kanalım var, ben hiçbir faydalarını görmedim aksine çooook zararları oldu, allahtan en az izlenen kanalım onlar da, gerçi en az izlenen olmasının tek sebebi de onlar, şimdi anlıyorum ki çoook atmışlar ama icraat yok, tekrar söylüyorum son bir yılda girmiş ve başarılı olmuş kanallarına bakın , var mı? ben katılırken KUKULİ kanalını örnek gösteriyorlardı, adamların partnere girdikten sonra izlenimleri yerle bir oldu, nasıl kaçacaklarını bilemediler, şanslıymışlar kurtuldular benim öyle bir şansım olmadı ne yazık ki.

Üstad buzzmyvideos'a bağlı kanallar çok kısa sürede abone ve izlenim yükselmesi alıyor gibi.. Bu partner için ne düşünüyorsunuz?
Bir de biraz konu dışı olacak kusura bakmayın; yakında özgün kanal açacağım. Gerek video yükleme konusunda kullandığınız programları, gerekse kanal için oluşturacağım yol haritasında tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler..[/QUOTE]

Sorduğunuz firma ile ilgili bilgim yok..:)

wediacorp ile özgün kanalımla yaklaşık 1 senedir çalışıyorum. Ödemelerde aksaklık yaşamadım. Dashboardı oldukça kullanışlı. Destek konusunda geri dönüş kısa süre içinde gerçekleşiyor.

Dürüstlükse dürüstlük, Destekse destek "Wediacorp" Tavsiye ederim..

Wediacorp desteği alan, desteğinden ve dürüstlüğünden zamanın da yapılan ödemelerinden son derece memnun olduğum partner hakkın'da şikayetlerinizi doğrusu ben de merak ettim...:)

Hocam sizin spam kanallarınızı wediacorp aldığı içinmi bukadar onları övüyorsunuz merak ettim. Arka planda wedicorpta , gizza gibi Flag atan,sahte telif uyduran , hak sahibi olmadığı videolarda hak iddia eden bir partner, ne ararsan var. Gizza yolunda ilerliyor ve arka planda yapıyor bu işleri... yani ciddi bir firmadır ,kurallı kaideli falan diyorsunuz, geçiniz bunları.. Yanlış anlamayın ben kötülemek için demiyorum, gerçekleri söylüyorum. bukadar övmenize gerek yok. Fakat yolunuzu tutturduysanız ne mutlu size...

Son düzenleme:
Hocam sizin spam kanallarınızı wediacorp aldığı içinmi bukadar onları övüyorsunuz merak ettim. Arka planda wedicorpta , gizza gibi Flag atan,sahte telif uyduran , hak sahibi olmadığı videolarda hak iddia eden bir partner, ne ararsan var. Gizza yolunda ilerliyor ve arka planda yapıyor bu işleri... yani ciddi bir firmadır ,kurallı kaideli falan diyorsunuz, geçiniz bunları.. Yanlış anlamayın ben kötülemek için demiyorum, gerçekleri söylüyorum. bukadar övmenize gerek yok. Fakat yolunuzu tutturduysanız ne mutlu size...

Övmek ile gördüğünü söylemek farklı şeylerdir, arada ki ince ayrıntıyı da görmek gerekir ben övmüyorum gördüklerimi ve yaşadıklarımı söylüyorum vesselâm!

Aman sakın wediacorp yaklasmayin sakin övenlere inanmayin.dolar 6.50 tl olmus bize 4.30 kurundan hesapliyorlar.girmek isteyne bin kere degil 100 bin kere dusunsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri