Wediacorp'a girmeyin!

şaka mısın kardeş sen?
sözleşmeyi okumadan giriyorsunuz sonra yok şikayetim var yok şuyum var buyum var.

Bu dediklerini düzgün yapan herhangi bir şirket mi var ki sanki. :)

Bende dahil olmak üzere çevremdeki arkadaşlarımın kanalları hep Wediacorp ve Gizza da bu zamana kadar Wediacorp da bir sorun yaşıyanı görmedim. Hocam funda hanımla iletişime geçtinizmi bilmiyorum ama birde isterseniz sorununuzu ona iletin.

https://www.facebook.com/FundaYuktasirSen

wediacorp a 18k lık özgün kanalımı bagladım. buarada ödeme vs ne zaman veriyorlar bilen varmı. ben bu partnerin iyi oldugunu düşünüyorum

adı geçen funda hanımla görüştüm, kanalı bağladım tam ödeme alacağım 2 gün kala kanal flagtan kapandı. sonra kime ulaşabilirsin ki.

Bu partner spam çalışıp kanalları fl*g attırıp kapattıran bir partner şirketi. Kaç kere şikayet edildi fakat hiçbirşey yapılmadı. Kaçtane spam kanallarına denk geldim ve içeriği bende attım. Sonuç benim kanallarım izlenmeye başlayınca kapanıyordu, fakat Türkiye'ye gizi bu partnerin kanalları yerinde duruyordu.

evet hocam wediacrorp dediğin partner sahte telifci partner telifi atıyolar sonra kendileri video atıyolar

Geçende burda konusu döndü wediacrop'a bildirildi biz ilgilenizcez dediler ama bişi yapmadılar

Hımm Hocam Doğrudur. Hiç Başıma Gelmedi Ama Bana Karşı Çok İlgililer Ama Banada Kişiye Göre Muhamele Yapıyorlar Gibi Geliyor. Birde Her Önüne Geleni Alıyorlar Bunun Altında Bir Şey Olduğundan Bende Şüpheleniyorum Açıkcası Mevlana Gibi Ne Olursan Ol Yinede Gel Diyorlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri