Whatsapp kullanıyor musunuz?

1 milyardan fazla kullanan varsa aralarında bende varım sağolsun çok işimi görüyor fazlası ile

twitter whatsapp instagram vsvssss bu tür saçma sapan uygulamaları kullanıp sürekli telefonlarına bakıp robotlaşan insanlara gıcık oluyorum,,, kapitalizmin kölelerine sunduğu birer oyuncak bunlar hep hedef tek tip insan prototipi yaratmak ve tabiki kullanmak.. siz direnmedikçe bu tür saçma sapan pis uygulamalar artmaya ve sizlerde kullanılmaya devam edileceksiniz malesef..

Uyuyana kadar güzel uyurkende sessize alıyorum telefonu güzel yani

twitter whatsapp instagram vsvssss bu tür saçma sapan uygulamaları kullanıp sürekli telefonlarına bakıp robotlaşan insanlara gıcık oluyorum,,, kapitalizmin kölelerine sunduğu birer oyuncak bunlar hep hedef tek tip insan prototipi yaratmak ve tabiki kullanmak.. siz direnmedikçe bu tür saçma sapan pis uygulamalar artmaya ve sizlerde kullanılmaya devam edileceksiniz malesef..

düzgün kullanırsan sıkıntı yok ....

komple telefon rehberımde toplam 19 kısı var aılem dahıl ındırmısım ama cevrem olmadıgı ıcın kullanmıyorum mesaj atanda yok ama bu tur uygulamalar bızı kesınlıkle telefona mahkum edıyor....
kısa bır anı : 2 yıl onceye kadar kuzenımle bırbırımızı gormedıgımız gun olmazdı sımdı haftada 1 gormek ıcın dua edıyorum kendısı evın bır kosesıne cekılır sabah 9 gece 1 durmadan mesajlas :D kısaca bu telefonlar bas belası amerıkan oyunları

Ben akıllı telefonumu sattım kurtuldum sürekli telefon elimde oluyordu aldım basit bir telefon daha keyifli oluyor kullanması

Sizede tavsiyem kullanmayın böyle uygulamaları

bazı abartanlar olmuş :D teknoloji gereken yerde iyidir doktorlar bile artık tahlil sonuçlarını vs hep kullanıyolar abartmadığın sürece iyidir..

ihtiyacım oldukça kullanıyorum telefondaki diğer programlarıda öyle telefona bildiğin emeklinin arabası muamelesi yapıyorum gerekli olduğu taktirde kullanıyorum her şeyi :)

böyle mesajlaşıldığını grup oluşturulduğunu duydum da hiç girmedim. Zaten telefonum onu kaldıracak kadar sağlam bir şey değildir. hoş kaldırsada kullanmam Teknolojinin bazı zımbırtlılarından ve bazı oyunlardan uzak durmaya çalışıyorum. Yeterince boş vaktim yok, ve herkesin biraz özeli olmalı diye düşünüyorum o sebeptendir Facebook hesabımıda dondurmuştum kuzenin hesap çalınınca yeniden aktif ettim etmez olaydım Vakit kaybı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri