WikiLeaks Türkiye-ABD yazışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktılar darbe işe yaramadı bunların saftirik adamları birşey başaramadı belge döküman dökelim milleti kandıralım galyana getirelim hazır ortalık karşık biraz daha körükleyelim diyor it oğlu itler . @hedefyoutube hocam ne güzel demiş " Neden 2 hafta önce değilde Neden 1 yıl sonra değilde bugün açıklayacaklar ? " tabi amaç niyet belli ama işte napıcaksın bunlara inanıcak ülke durumu karışıkken bunlara destek çıkıcak hükümet yıkılsın'da ne olursa olsun mantığı ile hareket eden insanlar yine ortalığı karıştırmaya başlıcak .

Ya tamam da 5 mesaj yukarda adam bi resim paylaşmış. 830.000 dolardan bahsediliyor. Bu para nerden gelmiş peki. Nereye gidiyor. Nasıl kazanıldı.

Buna biriniz cevap verin allah aşkına. kuran aşkına cevap verin. Soru basit.

ÇALDILAR MI ÇALMADILAR MI?

Ya tamam da 5 mesaj yukarda adam bi resim paylaşmış. 830.000 dolardan bahsediliyor. Bu para nerden gelmiş peki. Nereye gidiyor. Nasıl kazanıldı.

kimseyi siyasete cekmeye calısma reportladım seni

İmam Şafii'ye sorulur:
-Fitne zamanı Hak ehlini nasıl bulabiliriz?
Cevap verir:
-Düşman oklarını takip edin, sizi hak ehline götürecektir!..

Yav arkadaş akıl var mantık var ya bugune kadar hangi dış güçden hangi gevurdan bize iyilik gelmiştirde bugun gelsin ulan ulkede darbe yapılmaya çalışıyor bertaraf edılıyor peşine bak darbe olamyınca ne tesaduf peşi sıra bu şerfsizler belge yayınlıcaz diye duyuru yapıyor al sana darbenın 2. dalgası arkadaş gözümüzü açmamız lazım bakın evde oturanlar boş boş konuşuyor meydan meydan her yere gtim chplisi mhplisi akplisi sağcı solcu alevi sünni herkes meydanda adam ben parti için gelmedim ben şu bu için gelmedim ben vatan millet için geldim diyor evde oturan bazı andavallar twitter'dan wikileaks belge yayınlıcak merakla bekliyoruz yok sonları geldi vs vs yazıyor abi elin gevurundan medet mi umuyorsun en basiti ya en basiti 2,89 olan dolar 5 saat'de 3 oldu daha nolsun ülken krize giriyor hala geri zekalılar twitter'da hükümet yıkılsın darbe olsun yok wikleaks belge yayınlıcak sonları geldi diye mutluluk nağraları atıyorlar Allahım Yarabbim .

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

İlla yazıyor diye kesinmi oldu ?

Bakın bana tisho firmasından gelen para ..

R35rDj.png

bu konusmadan sonra sabah takvim ve akit internet gazeteleri adamı karaladı bu durumda gerçekleri söylediği için :(

orda bi olaya dokundu sabah gazetesi yazarı müdahale etmezse işinden olurdu :) adam baya analizleri çok doğruydu o programda genelde de öyle de en son şu olayları güzel açıkladı..

İmam Şafii'ye sorulur:
-Fitne zamanı Hak ehlini nasıl bulabiliriz?
Cevap verir:
-Düşman oklarını takip edin, sizi hak ehline götürecektir!..

Yav arkadaş akıl var mantık var ya bugune kadar hangi dış güçden hangi gevurdan bize iyilik gelmiştirde bugun gelsin ulan ulkede darbe yapılmaya çalışıyor bertaraf edılıyor peşine bak darbe olamyınca ne tesaduf peşi sıra bu şerfsizler belge yayınlıcaz diye duyuru yapıyor al sana darbenın 2. dalgası arkadaş gözümüzü açmamız lazım bakın evde oturanlar boş boş konuşuyor meydan meydan her yere gtim chplisi mhplisi akplisi sağcı solcu alevi sünni herkes meydanda adam ben parti için gelmedim ben şu bu için gelmedim ben vatan millet için geldim diyor evde oturan bazı andavallar twitter'dan wikileaks belge yayınlıcak merakla bekliyoruz yok sonları geldi vs vs yazıyor abi elin gevurundan medet mi umuyorsun en basiti ya en basiti 2,89 olan dolar 5 saat'de 3 oldu daha nolsun ülken krize giriyor hala geri zekalılar twitter'da hükümet yıkılsın darbe olsun yok wikleaks belge yayınlıcak sonları geldi diye mutluluk nağraları atıyorlar Allahım Yarabbim .

Vatansa vatan, darbeye karşı duruşsa duruş hepsini yaptık.

Şunu soruyorum cevap yok mu.

Çalmışlar mı çalmamışlar mı? Allah inancın kuran inancın yok mu bu soruya cevap istedim.

Allah'ın kitabında çalmak günah değil mi.

Bakın herşeyi bırakın herşeyi sağc solcu alevi sünni kürt türk mhp chp hdp akp recep tayyip erdoğan vs herşeyi bırakın sadece mantıken mantıken mantıken düşünün 15 temmuz günü sizin ülkenizde darbe girşimi oluyor hükümet el konulmaya çalışılıyor ve sivil vatandaşlar canları pahasına bu darbe girşimi durduruyor anladınız bu bir . bu darbenin dış güçler tarafından yapıldığı anlaşılıyor bılınıyor zaten ya abi cia gölgesi stratfor senin cumhur başkanının uçağının yerini twitter'da paylaşılıyor o uçağın gizli olduğu halde düşünün daha sonra bakıyorlar darbe durdulurdu türkiye hükümeti hala ayakda TÜRKİYE CUMHURİYETİ hala ayakda 14 temmuzd adegıl 1 hafta önce degıl 1 ay snra degıl darbe gırısmlerı bıttı bıtıcek ama hala tazeyken cia'nin bir dğer gölgesi olan wikileaks bir anda türkiyede darbe hastag ile 100 bin belge yayınlıyor abi bunun bir oyun olduğunu ülkemizin üzerinde oynanan bir oyun olduğunu anlamamak mantık dışıdır .

[MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] siyaset yapmadan 2 dk duramıyolar konu kapatılsın lütfen

Bende birazdan bir kaç adamı birleştirir Hoppaleaks diye bir grup kurar bazı belgeler yayınlarım ya sıkıntı değil. PhotoShop sağolsun :)

Kimsenin konuşmaya cesareti yok bence (akp yanlıları dışında) kilitleyin konuyu bir dahada bu konularda konu açılmasın. Birisi mesaj yazar ya kafası gider yada özgürlüğü. Maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri