Win10 Fotmat Attıktan Sonra Klavye Mouse Çalışmıyor

Gmail

Kayıtlı Üye
Windows10'da sıfırlama ekranından sadece yüklenen programların kaldırılmasıyla ilgili bir sıfırlama yaptım. Bios ekranında klavye mouse çalışıyor ancak windows açıldığı zaman klavye mouse çalışmıyor. Windows açıldıktan sonra klavye ve mouse taktığım yerlerden onları çıkartıp flash bellek takınca gördü ama klavye mouseu görmüyor. Hiçbir şey anlamadım, yardımcı olacak var mı?

Çözüldü: Eski tür klavye mouse bularak (ps/2 türü yuvarlak uçlu) bilgisayara taktım ve sürücüleri güncelleştirdim. Sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Windows10'da sıfırlama ekranından sadece yüklenen programların kaldırılmasıyla ilgili bir sıfırlama yaptım. Bios ekranında klavye mouse çalışıyor ancak windows açıldığı zaman klavye mouse çalışmıyor. Windows açıldıktan sonra klavye ve mouse taktığım yerlerden onları çıkartıp flash bellek takınca gördü ama klavye mouseu görmüyor. Hiçbir şey anlamadım, yardımcı olacak var mı?

Hocam devre dışı bırakmış olamazsınız değil mi?

Aygıt yöneticisinde donanımlar çalışıyor gözüküyor mu?

Hocam devre dışı bırakmış olamazsınız değil mi?

Aygıt yöneticisinde donanımlar çalışıyor gözüküyor mu?

Hocam ne denediysem olmadı ayrıca klavye mouse çalışmadığı için aygıt yöneticisine de erişemiyorum zaten. Bios pilini çıkarttım türlü türlü ayarlar denedim biosta bana mısın demedi. Biosa kadar çalışıyor, windows açılmaya başladığı an duruyor. Ama wifi cihazının takılı olduğu portta sıkıntı yok bilgisayar bağlanıyor internete. Sıkıntı klavye mouse olsa neden biosta çalışıyor anlam veremedim..

klavye mouseun takılı olduğu usb portu biostan kapalı olabilir eski sistem bir klavye mouse bulup biosa girin oradaki usb ayarlarının hepsini açığa getirin gene çalışmıyorsa driver sorunudur

Hocam ne denediysem olmadı ayrıca klavye mouse çalışmadığı için aygıt yöneticisine de erişemiyorum zaten. Bios pilini çıkarttım türlü türlü ayarlar denedim biosta bana mısın demedi. Biosa kadar çalışıyor, windows açılmaya başladığı an duruyor. Ama wifi cihazının takılı olduğu portta sıkıntı yok bilgisayar bağlanıyor internete. Sıkıntı klavye mouse olsa neden biosta çalışıyor anlam veremedim..

İşletim sistemi dosyaları zarar görmüş ya da değiştirilmiş olabilir. Hocam diğer girişleri de denemişsinizdir muhtemelen. Kablosuz takabilirsiniz işlem yapmak için. Aygııt yöneticisinden klavye ve farenin sürücülerini kaldırın yeniden başlatın bilgisayarı kendisi otomatik yükleyecektir. Bir de böyle deneyelim.

İşletim sistemi dosyaları zarar görmüş ya da değiştirilmiş olabilir. Hocam diğer girişleri de denemişsinizdir muhtemelen. Kablosuz takabilirsiniz işlem yapmak için. Aygııt yöneticisinden klavye ve farenin sürücülerini kaldırın yeniden başlatın bilgisayarı kendisi otomatik yükleyecektir. Bir de böyle deneyelim.

Hocam aygıt yöneticisine gidemiyorum ki :) konu klavye veya mousenin kablolu kablosuz olması değil zannımca, klavye ve mouse olmaları sorun :D

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

konuyu özet geçerek okudum yaptınızmı bilmiyorum çözümü bilgisayar klavye mousla uyumlu driverları bulmak iyi geceler
Teşekkürler hovam size de..

klavye mouseun takılı olduğu usb portu biostan kapalı olabilir eski sistem bir klavye mouse bulup biosa girin oradaki usb ayarlarının hepsini açığa getirin gene çalışmıyorsa driver sorunudur

Aynen mecburen öyle yapacağım hocam ancak usb portu biostan açık o konuda eminim. Nereden bulaştım windows 10'a ya elimizdeki bilgisayardan olduk.

Ps/2 bir klavye mouse bulacağım uarın umarım onlar çalışır gerçi çoğu kişi internette onların dahil çalışmadığını yazmış ama bir kişi de gelip böyle yaptım oldu yazmamış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri