windows 10'a geçmeli miyim ?

severall

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar beyler, kullandığım hiçbir pcde sıkıntılı olacağını düşndüğüm win10'a geçmedim ama artık uzun bir zaman geçti.Win10 nasıl sizce artık geçmeli miyim ? eksikleri sıkıntıları var mı ? yeniye adapte olmak lazım

win 7 nin yerini alamaz.Ben de uzun bi süre win 10 kullanmaya çalıştım.Saçma sapan hatalarından bıkıp yine win 7 ye geçtim

en son windows 10 kurduğum laptop u 2 gün açamamıştım neyseki geri win 7 çevirdikte kurtardık makineyi :D

win7 den vazgecip windows8e gecemedm ama windows10 a gectim ve memnunum gayette stabil calısıyor.

Hocam şu an için 1 pc hariç hicbirinde yüklü değil 4 pc var yüklü olanda ben adapte olamadım nedense bide birçok şikayet konusu okudum gerek tr de gerek yabancı forumlarda benim önerim en azından bi 3 ay daha beklemek sanırım hala ücretsiz olarak kurulabiliyor

5 senedir aynı win7 kullanıyorum halen. Değiştirmek istesemde yapamam. Tüm ayarları kendi istediğim gibi düzenledim. Deep Freeze programı yüklü virüs bulaşamıyor. bilgisayar çökmeden win10 kullanamayacam.

Aldigim pc icinde kurulu win 8.1 heldi. Onu bile kullanirken zorluk cekiyorum eklenti programlarla win 7 gibi kullaniyorum. Win 10 a gecmem icin xp gibi coook eskimesi lazim anca oyle gecerim heralde 😊

stabil performans istiyorsan win 7 kullan. win zaman zaman bazı programlarda çalışmama sorunu oluyor

Eğer bilgisayarınız şu an yavaşladıysa falan w10 çare olabiliyor hızlandırıyor. Ama iyi bilgisayarınız varsa tam tersi oluyor. :D

win 7 nin yerini alamaz.Ben de uzun bi süre win 10 kullanmaya çalıştım.Saçma sapan hatalarından bıkıp yine win 7 ye geçtim

en son windows 10 kurduğum laptop u 2 gün açamamıştım neyseki geri win 7 çevirdikte kurtardık makineyi :D

win7 den vazgecip windows8e gecemedm ama windows10 a gectim ve memnunum gayette stabil calısıyor.

Hocam şu an için 1 pc hariç hicbirinde yüklü değil 4 pc var yüklü olanda ben adapte olamadım nedense bide birçok şikayet konusu okudum gerek tr de gerek yabancı forumlarda benim önerim en azından bi 3 ay daha beklemek sanırım hala ücretsiz olarak kurulabiliyor

5 senedir aynı win7 kullanıyorum halen. Değiştirmek istesemde yapamam. Tüm ayarları kendi istediğim gibi düzenledim. Deep Freeze programı yüklü virüs bulaşamıyor. bilgisayar çökmeden win10 kullanamayacam.

Aldigim pc icinde kurulu win 8.1 heldi. Onu bile kullanirken zorluk cekiyorum eklenti programlarla win 7 gibi kullaniyorum. Win 10 a gecmem icin xp gibi coook eskimesi lazim anca oyle gecerim heralde 😊

stabil performans istiyorsan win 7 kullan. win zaman zaman bazı programlarda çalışmama sorunu oluyor

Eğer bilgisayarınız şu an yavaşladıysa falan w10 çare olabiliyor hızlandırıyor. Ama iyi bilgisayarınız varsa tam tersi oluyor. :D

Windows 10 kullanıyorum gayet stabil

Yorumlara bakarsak geç diyende çok geçme diyende sanırım bir pcde geçip denemek lazım nihayetinde 1-2 sene win 8 bile kalmaz

windows 10 kullanışlı ben geçtim. ancak pc yi uzun süre bırakınca uyku moduna geçiyor. herhangi bir tuşa bastığında yada mouse ile oynadığında açması gerek. o esnada çok zorlanıyor hatta donuyor. tek sorun bu

windows 10 kullanışlı ben geçtim. ancak pc yi uzun süre bırakınca uyku moduna geçiyor. herhangi bir tuşa bastığında yada mouse ile oynadığında açması gerek. o esnada çok zorlanıyor hatta donuyor. tek sorun bu

Windows tuşuna basarak güç seçenekleri yaz. Sonra açılan sayfada plan ayarlarını değiştire tıkla. Karşına gelen sayfada 2 seçeneği Hiçbir Zaman olarak ayarla

Yorumlara bakarsak geç diyende çok geçme diyende sanırım bir pcde geçip denemek lazım nihayetinde 1-2 sene win 8 bile kalmaz

Başka pc ile sizin pc'nizde çok farklı performans gösterecektir ona güvenmeyin. Benim bilgisayarımda güzelken kuzenin bilgisayarında berbat bir performansta şu an.

Yapacağınız işlere ve kullanacağınız programlara bağlı diye düşünüyorum. Ben 3 bilgisayarda kullanan biri olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bilgisayarınıza yükseltme bildirimi geldiyse yükseltip deneyin olmazsa dönüş yapabiliyorsunuz zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri