Windows 8 Kullanıcı Hizmetleri Oturum Açamadı

FARUK1434

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba , konu yanlış yerdeyse şimdiden kusura bakmayın en uygun bölüm burasu-ı gibi geldi

Başlıkda belirttiğim gibi w8 işletim sistemi olan pc de oturum açmaya çalışırken kullanıcı şifresi girdikten sonra Kullanıcı profili hizmeti oturum açamadı. Kullanıcı profili yüklenemiyor . Uyarsını alıyorum daha önce bu sorunla karşılaşan ya da çözümü bilen bir arkadaş var mıdır ?

Evet Hocam son olarak kendi yt para konuma kadar olan tüm sayfaları açtım inceledim ama saçma sapan çmzümsüz açıklamalar var . Ben oturum açılmıyor diyorum adam bana başlat menüsünden çözüm öneriyor. Zaten o konuma gelebilsem burada bunu neden arayım . Herkes trafik peşinde aynı şeyi kopyala yapıştır yaptığından aslında 3 yöntem kalıyor ve onlarda bu tarz adamların açıklamaları yüzünden tamamen çöp olmuş durumda. Belki burada daha önce başına gelen vardır diye sormak istedim . Yoksa zaten son çare format.

Evet Hocam son olarak kendi yt para konuma kadar olan tüm sayfaları açtım inceledim ama saçma sapan çmzümsüz açıklamalar var . Ben oturum açılmıyor diyorum adam bana başlat menüsünden çözüm öneriyor. Zaten o konuma gelebilsem burada bunu neden arayım . Herkes trafik peşinde aynı şeyi kopyala yapıştır yaptığından aslında 3 yöntem kalıyor ve onlarda bu tarz adamların açıklamaları yüzünden tamamen çöp olmuş durumda. Belki burada daha önce başına gelen vardır diye sormak istedim . Yoksa zaten son çare format.

Hocam googledeki çözümleri uyguladınız mı? yoksa beceremediniz mi ? eğer becermediyseniz teamwier üzerinden size yardımcı olabilirim googledeki verilen çözümler illaki sonuç veren vardır.

Hocam googledeki çözümleri uyguladınız mı? yoksa beceremediniz mi ? eğer becermediyseniz teamwier üzerinden size yardımcı olabilirim googledeki verilen çözümler illaki sonuç veren vardır.

Hocam skype kullanmıyorum çözümleride zaten denedim ama olmuyor

hocam teamwier skype değil uzakdan bağlantı programı.Sizin pcye bağlanıp düzltmeye çalışacam sorununuzu.

Anladım Hocam yanlız siz beni yanlış anladınız galiba. Düzeltilmesi gereken pc şu an kullandığım değil aile fertlerinden birisine ait yani pc hiç açılmıyor skype üzerinden destek verme teklifi edersiniz diye skype kullanmıyorum dedim

Anladım Hocam yanlız siz beni yanlış anladınız galiba. Düzeltilmesi gereken pc şu an kullandığım değil aile fertlerinden birisine ait yani pc hiç açılmıyor skype üzerinden destek verme teklifi edersiniz diye skype kullanmıyorum dedim

Anladım hocam tek care kalıyor oda format sanırım.

Hocam ben aylardır 5 Bilgisayarımda Win8 kullanıyorum.Hiç böyle bir hataya rastlamadım :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri