Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz ) !!

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Şubat 2013
Mesajlar
301
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
34
Web sitesi
www.teknokips.com
Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz VDS-VPS ) !!

Selam arkadaşlar ücretsiz vps arıyordum windows azure de neymiş bi bakayım dedim 1 ay da ücretsiz miş kayıt oldum kredi kartı bilgilerini istiyodu kartımın limiti dolu olduğu için onuda girdim :D Ve şuan kullanıyorum başladı 1 aylık sürem mükemmel ötesi birşey herkese tavsiye ederim :)) 1 Gb lık bir filmi 1 dk da indirip yükleyebiliyorum işlenme süresi bile daha fazla sürüyor videoların :) Bi deneyin derim ;)


Arkadaşlar Ali'den Veli'den vds almıyorsunuz Windows'dan alıyorsunuz merak etmeyin bir şey olmaz. İstediğiniz bilgiyi girin Siz bilgisayarınıza iyi baktıktan sonra Windows'dan korkmayın.
 
Kredi kartı bilgileri işin içine girince çekiniyorum bi ara facebook ta bu kredi kartı bilgilerini istiyorlardı girmemiştim hiç bir şeye sonra baktım millet şikayetçi olmuş habersiz hesabımdan para çekildi diye.
 
arkadaşlar hiç bi ortamda kredi kartı bilgilerinizi paylaşmayın !!
 
kredi kartı bilgilerini vermeden alabiliyormuyuz acaba?
 
Sanal kart oluşturup alın ben öyle yaptım 2 TL limit yüklersiniz
 
Cevap: Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz VDS-VPS ) !!

Selam arkadaşlar ücretsiz vps arıyordum windows azure de neymiş bi bakayım dedim 1 ay da ücretsiz miş kayıt oldum kredi kartı bilgilerini istiyodu kartımın limiti dolu olduğu için onuda girdim :D Ve şuan kullanıyorum başladı 1 aylık sürem mükemmel ötesi birşey herkese tavsiye ederim :)) 1 Gb lık bir filmi 1 dk da indirip yükleyebiliyorum işlenme süresi bile daha fazla sürüyor videoların :) Bi deneyin derim ;)

speed görüntüsü atarmıısn :)
 
Dikkatli olun. trial süreniz dolunca parayı karttan çeker. Ayrıca bildigim kadarıyla azure trial için 2 tl veya 2 dolar kesiyordu. İlla alacaksanız VCC ile alın.
 
Ve birde aldıktan sonra aboneliği iptal edin tekrar yenilemesin
 
[MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION] aynen garantiyim bende lusia.34 skypeden yardım edermisin
 
yav arkadaş win8 altı sürümlerde çalışmıyormuş galiba okadar uğraştım bağlantı için kendi sdk. programını kurmadı win8 istiyor
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri