Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz ) !!

Cevap: Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz VDS-VPS ) !!

Merhaba. kurulumu yaptım herşey tamam fakat burada indirme programları çalışmıyor idm ve youtube downloader ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

windows2008 sistemi ve yandex browserla idm çalışıyor.

Teşekkürler bir deneyeyim. Peki toplu video indirme yapamayacakmıyız mesela free youtube download gibi bir program ile

Onu denemediğimden bir şey diyemiyorum.

Düzeltme: Kendimi yalancı çıkardım yt downloader suite yüklü, çalışıyor o da.

Merhaba. kurulumu yaptım herşey tamam fakat burada indirme programları çalışmıyor idm ve youtube downloader ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

kardeşim internet explorer ayarlarından indirme seçeneklerini aktif etmen lazım googlede aratırsan bulabilirsin nasıl yapabileceğini .)

bot varsa bu sisteme gerek yok sanırım değil mi ?

kredi kartı vermeden kullanabiliyor muyuz? yada verirsek ne olur?

Arkadaşlar buraya free youtube dowload kurulmuyor yani kuruluyor ama çalışmıyor neden acaba yardım lütfen.

azure ye free youtube downloaderi kurmaya çalıştığımda bu yazı çıkıyor tardım edin lütfen.

windows server roles and features cannot be automatically installed or uninstalled via the windows features control panel to instal windows server roles and features start server maneger cmdlets for windows power shell

bir türlü kuramadım, kurduğum her şifreye hatalı diyerek giriş yapamadım, sebebini bilen var mı.

kafayı yiyeceğim...
azure kuruldu uzak masa üstü şifreyi onaylamıyor.
restart attım yine olmadı...
kurulumu silip tekrar kurdum yine aynı muhabbet.restart da çözüm olmadı.
kurarken girdiğim şifreden de eminim.
aynı sorunu yaşayanlar help me...

kredi kartından çekinen arkadaşlar sanal kart açtırın internet bankacılıgından. Bu tarz konularda onu kullanın. Siz limitini satın alırken belirlersiniz gün içinde 0 lanır. Ben çogu siteden alışverişimi öyle yapıyorum bilgisayarımda keylogger vs dahi olsa0 sıkıntı. detaylı bilgi isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim. Ve eğer abonelik yenilerken öncelikle kredi kartından çekim alıyorsa limitiniz 0 oldugu için yenileme de olmayacaktır.

İşte bunlar hep çakallık çukallık :D

nasıl iptal ediyoruz aboneliği?

Kredinizi eğer ay 30 günlük deneme sonundan önce bitecek kadar kullanırsanız altta uyarı verir günlük harcama tutarınız xx TL X gün sonra kredinizi tükenecektir vs diye o miktar tükenmeye yakın windowsazure profil>ödeme seçenekleri>aboneliği düzenle kısmından yapın 30 günlük deneme süresi bitimine 5 gün kala iptal etmek istiyo musunuz yazar zaten

---------- Mesaj saat 14:53:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:01 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca daha hızlı yükleme yapmak isteyenler Windows Server 2012'yi kursunlar orda up down hızı 350MB'a kadar çıkabiliyor.Ama bir çok programı çalıştıramazsınız.Download için bir tek freemake firmasının downloaderını kullanabilirsiniz.Lokasyon olarak East US diğerlerine göre daha iyi

Kredinizi eğer ay 30 günlük deneme sonundan önce bitecek kadar kullanırsanız altta uyarı verir günlük harcama tutarınız xx TL X gün sonra kredinizi tükenecektir vs diye o miktar tükenmeye yakın windowsazure profil>ödeme seçenekleri>aboneliği düzenle kısmından yapın 30 günlük deneme süresi bitimine 5 gün kala iptal etmek istiyo musunuz yazar zaten

---------- Mesaj saat 14:53:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:01 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca daha hızlı yükleme yapmak isteyenler Windows Server 2012'yi kursunlar orda up down hızı 350MB'a kadar çıkabiliyor.Ama bir çok programı çalıştıramazsınız.Download için bir tek freemake firmasının downloaderını kullanabilirsiniz.Lokasyon olarak East US diğerlerine göre daha iyi

slm.ben 2012 yi kurdum bunda server manager ayarı yapmak gerekir mi ayrıca...çalışan programlar ne olur ...camtasia ve Skype çalışır mı en başta?

saatlerce uğraşmama rağmen sonunda sunucuyu kurdum ama sımdıde ınternetten hıçbırey dowland yapamıyorum ınternet sayfası açılıyor ma ie de bışey ındırmeye kalksam su uyarı pencere açılıyor

you are attempting to download a file from a site that is not part of your trusted sites vs....

saatlerce uğraşmama rağmen sonunda sunucuyu kurdum ama sımdıde ınternetten hıçbırey dowland yapamıyorum ınternet sayfası açılıyor ma ie de bışey ındırmeye kalksam su uyarı pencere açılıyor

you are attempting to download a file from a site that is not part of your trusted sites vs....

Ayarlardan internet ayarları diye bir yer var aynı resimde oldugu gibi en alta bakarsanız Download kısmıdakileri enable yaparak indirmeyi açmış olursun :)

ie7_high_security.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri