Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu hortlatmis gibi olmayayim ama bu azuredeki limitleri bilen biri bana yardimci olabilir mi acaba?
---------- Spam Engelliyici 18:47 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------
yok mu kimse?![]()
limit derken hocam ? uzun zamandır azure kullanıyorum, belki yardımım dokunur![]()
hocam üstteki kullanıcı adını kontrol et bende de demin aynı sıkıntı var ondanmışarkadaşlar ben şimdi yeni aldım hesabı fakat gıremıyorum sıfremı kabul etmıyor sıfreme nerden bakabılırım veya nasıl degıstırebılırım acaba ?
hocam üstteki kullanıcı adını kontrol et bende de demin aynı sıkıntı var ondanmış
arkadaşlar ben şimdi yeni aldım hesabı fakat gıremıyorum sıfremı kabul etmıyor sıfreme nerden bakabılırım veya nasıl degıstırebılırım acaba ?
account henuz aktıf olmamıstır manageden bakabılırsın aktıf olup olmadıgına
hocam boyle gorunuyor herşey altta connect'e tıklıyorum uzak masaüstü dosyası ındıryor gırıs yapmaya calısıyorum fakat olmuyor .
![]()
Sanal Kartla üyelik alınmıyor mu 5 kere denedim alamıyorum. (İninal Kart)
ozaman parolayı yanlıs gırıyorsunuzdur hocam baska secenek yok cunku parolayıda bulamazsınız accountu sılıp bastan kurun
---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------
sanal kartla alınıyor daha dun aldım, ınınal kartı bılmem
arkadaşlar ben bu azure vds 1 aylık denemesını aldım fakat benım ınternetım cok yavas ındırme 7'yi bile gecmıyor yükleme 3 4 arası bırsey benmı yanlıslık yaptım acaba ?
lokasyona gore ve actıgın ram rakamına gore degısıklık seyır gosterebılıyor
up down gayet iyi hocam yahu
Speedtest.net by Ookla - My Results
ya bende aldım arkadaşlar da bu windows 2012 r2 yi seçtim dili ingilizce bunu nasıl türkçe yaparım ben dil ayarlarından ayarlıyorum ama olmuyor
hocam boyle gorunuyor herşey altta connect'e tıklıyorum uzak masaüstü dosyası ındıryor gırıs yapmaya calısıyorum fakat olmuyor .
![]()
Sanal Kartla üyelik alınmıyor mu 5 kere denedim alamıyorum. (İninal Kart)
hocam sımdı gırıs yaptım fakat bu seferde soyle bır sorun var program yukledım programı acamıyor net frework hatası verıyor net frework yuklemeye calısıyorum kabul etmıyor . . Böyle hata veriyor .net framework 3.5 (includes .net 2.0 and 3.0)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.