Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz ) !!

arkadaşlar ben bu azure vds 1 aylık denemesını aldım fakat benım ınternetım cok yavas ındırme 7'yi bile gecmıyor yükleme 3 4 arası bırsey benmı yanlıslık yaptım acaba ?

Bugün Microsofttan bi bayan aradı,azureden daha yüksek verim almak istiyorsanız vpslerinizde avrupayı seçmelisiniz falan dedi.

bu günlerde azure alan var mı arkadaşlar?Sürekli hata vermekte

bu günlerde azure alan var mı arkadaşlar?Sürekli hata vermekte

hocam geçenlerde almaya çalıştım banada baya hata verdi sanal kartı falan değiştim farklı pcden açtım farklı isimlerle oldu ama açıyorum 20 30 dk sonra ihlal tespit edildiğinden dolayı ücretsiz abonelik devre dışı bırakılıyo 3 defa oldu bende amazon Aws den açtım onları kullanıyorum

hocam geçenlerde almaya çalıştım banada baya hata verdi sanal kartı falan değiştim farklı pcden açtım farklı isimlerle oldu ama açıyorum 20 30 dk sonra ihlal tespit edildiğinden dolayı ücretsiz abonelik devre dışı bırakılıyo 3 defa oldu bende amazon Aws den açtım onları kullanıyorum

ayıp sana reyis :D biz satarken gidip amazondan alıyorsun yazıklar olsun :p

Benim de kart pc hersey farklı ama acamadim,diğer pcleri ve kartlar fişlendi zaten onlardan acamiyorum,azure bazı işlerimde fena yardimci oluyordu bu iyi olmadı tesekkurler hocam cevap icin

arkadaşlar yakın zamanda azureden deneme hesap alan / alabilen oldu mu ?

ödeme bilgilerimi her zamanki gibi giriyorum ama
yetki alınamadı diye hata veriyor..
tüm bilgilerim doğru, sanal kartta limit var.. hatta denemek için amazondan bir hesap için deneme yaptım, sorunsuz provizyonu hallettim ama azurede bir türlü halledemedim..

arkadaşlar yakın zamanda azureden deneme hesap alan / alabilen oldu mu ?

ödeme bilgilerimi her zamanki gibi giriyorum ama
yetki alınamadı diye hata veriyor..
tüm bilgilerim doğru, sanal kartta limit var.. hatta denemek için amazondan bir hesap için deneme yaptım, sorunsuz provizyonu hallettim ama azurede bir türlü halledemedim..

İnternet ipsini ve sanal kartı değiştir hocam birde tel onayını ondan hata veriyordur bende dün akşam aldım yarım saat sonra iptal ettiler bugün tekrar almaya çalışıcağım niye iptal ediyorlar çözemedim :(

İnternet ipsini ve sanal kartı değiştir hocam birde tel onayını ondan hata veriyordur bende dün akşam aldım yarım saat sonra iptal ettiler bugün tekrar almaya çalışıcağım niye iptal ediyorlar çözemedim :(

Farkli ip, yeni protable tarayici, farkli sanal kart ve farkli telefon narasi ile deniyorum ama bir türlü olmuyor.. Neyse vi sure amazonla devam edecegim anlasilan

Farkli ip, yeni protable tarayici, farkli sanal kart ve farkli telefon narasi ile deniyorum ama bir türlü olmuyor.. Neyse vi sure amazonla devam edecegim anlasilan

Hocam bugün 4 kere sanal kartı iptal edip denedim bende alamadım hata veriyor sayfayı yenileyin diyor tel farklı,ip değiştirdim,sanal kart farklı sanırım bir kaç gün sonra denemek mantıklı bazen böyle hata veriyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri