Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
Mac ile haşır neşir arkadaşlar, MAC e adapte olmama yardım ederlerse sevinirim.
bana da gönderir misin hocammerhaba, neden windows kurmak istiyorsunuz ki, mac işletim sistemi oldukça hızlı ve windowsta kullanman gerken tüm programların benzerleri hatta daha iyisi mevcut. Pm gönderirsen sana bir adres vereceğim orada tüm gerekli programları bulabilirsiniz.
bana da gönderir misin hocam

Hayırlı olsun Alex hocam. peki ek seçeneklerden program felan aldınızmı örnek Final Cut pro ve bir müzik yazılımı vardı sanırsam aklıma gelmedi şimdiMerhaba,
Sonunda iMAC elime ulaştı beyler. 10 Numara pc geldi. Ancak MAC İşletim Sistemi.
Youtube çalışmalarımı MAC'e uyarlamam gerekiyor şimdi. Sanırım herşeyi OS işletim sistemi ile yapamayacağım.
Mac üzerinde nasıl Windows kullanabilirim, exe dosyalar çalıştırmam gerekiyor.
Mac ile haşır neşir arkadaşlar, MAC e adapte olmama yardım ederlerse sevinirim.
Mac uygulaması var mı, PC ye win kurmadan direk uygulama üzerinden windows kullanma gibi birşey ? Ücretli de olabilir.
Yoğun İstek Üzerine resim![]()
![]()
Mac kullananlar VDS e nasil baglaniyorsunuz? Suan tek sorunum bu. Microsoft Remote Desktop ile giris yapamiyorum.
remote desktop connection mı kulanıyorsun yoksa microsoft remote desktop mu?Mac kullananlar VDS e nasil baglaniyorsunuz? Suan tek sorunum bu. Microsoft Remote Desktop ile giris yapamiyorum.
microsoft remote dekstop ile nasıl giriş yapamıyorsun hocam. bende sıkıntı yok. Yinede alternatif olarak remote desktop connection uygulamasına da bakabilirsin.
remote desktop connection mı kulanıyorsun yoksa microsoft remote desktop mu?
ben linkteki ile sorunsuz bağlanıyorum.
https://itunes.apple.com/tr/app/microsoft-remote-desktop/id715768417?l=tr&mt=12
---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------
bende de remote desktop connection bağlanmıyor.
microsoft remote desktop'tan vds ip'lerini masaüstüne export ediyorum ordan direk bağlanmak isteyince rdc ile bağlanmak istiyor o da hata veriyor.
mrd ise sorunsuz.
Hayırlı olsun caner hocam,
Bir yerde takılırsan sorabilirsinŞirketteki bilsaiyarım 27" imac. 4-5 ayda alıştıktan sonra windows bilgisayara dokunmak istemezsin.
En büyük sıkıntım şirkette 27" çalışıyorum. Eve gidiyorum evdeki bilgisayarım 17" windows 8. Öyle bir gözüm zorlanıyor herşey değişik geliyor ki anlatamam
Aynı şey oturma odasında 55"(160) ekranda tv izlerken yatak odasında 32"(82) ekranda televizyon izlemeye gittiğimde yaşıyorum.
Bu sıkıntılar hariç herşey 10 numara
microsoft remote dekstop ile nasıl giriş yapamıyorsun hocam. bende sıkıntı yok. Yinede alternatif olarak remote desktop connection uygulamasına da bakabilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.