Wings Network Hizmetinizde[Ritual Network]

Peki konunuzda neden
Ödeme Bilgileri

Tek telifte atılmaz kanalın skorlamısı riskli ise komple atılır.

%60 Ödeme yapılır.
demişsiniz ?
45 günde bir ödeme yapılır. Kapanan Kanalara ödeme yapılır.

demişsiniz ?

Bunu bana partner söylüyor ben onu aktarıyorum bütün cms'lerin aktardığı gibi bende aktardım daha iyi cms öneriniz varsa söleyin beraber orayada bağlayalım :)

Bunu bana partner söylüyor ben onu aktarıyorum bütün cms'lerin aktardığı gibi bende aktardım daha iyi cms öneriniz varsa söleyin beraber orayada bağlayalım :)

Ödeme yapmadıktan sonra neden bağlayalım kafalarına göre kanal atıyorlar paneli devre dışı bırakıyorlar daha iyi yok bugünden sonra quiz den farkı yok bence yetkilisi var skypeden ve forumdan mesaj yolladım bakmadılar bile ama haal mail geliyor ama ritualle ilgili haberler.

Ödeme yapmadıktan sonra neden bağlayalım kafalarına göre kanal atıyorlar paneli devre dışı bırakıyorlar daha iyi yok bugünden sonra quiz den farkı yok bence yetkilisi var skypeden ve forumdan mesaj yolladım bakmadılar bile ama haal mail geliyor ama ritualle ilgili haberler.

Panelde falan yeniliğe gittiler kendilerini geliştirdiklerini söylüyorlar şu saaten sonra biraz daha akılcı kanalar yapmak gerekiyor direk yt to yt değilde youtebede olmayan videolar yüklemek lazım tabii direk telifli içerik olmamasına dikkat etmek gerekiyor belki hemen hitlenmez ama zamanla her kanal belirli bir yere geliyor.Bu işten daha kolay kazanılacak parada benim bildiğim internette yok.

Panelde falan yeniliğe gittiler kendilerini geliştirdiklerini söylüyorlar şu saaten sonra biraz daha akılcı kanalar yapmak gerekiyor direk yt to yt değilde youtebede olmayan videolar yüklemek lazım tabii direk telifli içerik olmamasına dikkat etmek gerekiyor belki hemen hitlenmez ama zamanla her kanal belirli bir yere geliyor.Bu işten daha kolay kazanılacak parada benim bildiğim internette yok.

Hocam dediğimi anlamadınız benim kanal 2 ay açıktı fazlada olabilir bakmadım bi baktım attılar neyse dedim öderler ödeme günü geldi konu açıldı 3-5 kişi ödeme aldı geri kalanı almadı adamlar kanalları atıyorlar daha sonra ne maile bakıyorlar ne skype ne de forumda destek ben sizin için diyorum yarın bir gün adamlar kapananı ödemez sizin üzerinize suç kalır zaten ana konusu var kaç kişiye ödeme yapmadılar bundan sonra da kolay kolay kimse bağlmaz bu seferde size hub vermişler bence dolandırdılar milleti yarın bir gün ödeme yapmazlarsa forumdaki kişiler sizden bilir.

Hocam dediğimi anlamadınız benim kanal 2 ay açıktı fazlada olabilir bakmadım bi baktım attılar neyse dedim öderler ödeme günü geldi konu açıldı 3-5 kişi ödeme aldı geri kalanı almadı adamlar kanalları atıyorlar daha sonra ne maile bakıyorlar ne skype ne de forumda destek ben sizin için diyorum yarın bir gün adamlar kapananı ödemez sizin üzerinize suç kalır zaten ana konusu var kaç kişiye ödeme yapmadılar bundan sonra da kolay kolay kimse bağlmaz bu seferde size hub vermişler bence dolandırdılar milleti yarın bir gün ödeme yapmazlarsa forumdaki kişiler sizden bilir.

Önceki mesajlarda belirtim zaten hocam garanti vermiyorum diye tekrar sölüyorum daha benim cms den kimse ödeme almadı başvurular dün başladı hepimiz birlikte görceğez inşallah garanti veren bir yer çıkar bizde oraya bağlarız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri