Wiriless Açamıyorum 1!!1!!

yaw arkadaş niye tartılıyonuz :) bir yanlış anlama var, arkadaş wi-fi çalışmıyor demiş :) diğerleri ağ arat demiş :) durun sakin.!

Kardeşim benim işim bu, Teknik servis ayağına gelmiş. Team gönder bakalım diyor ( ÜCRETSİZ ) Sen hala derdini anlatmaya çalışıyorsun :)

Derdini anladım ben senin ama bakarak müdale etmek daha iyi olur. Bekliyorum mailini.

hocam bilgisayarda internet yok team göndersem ney :D bağlanamayacaksınız ki ? :D

bilgisiyarın herşeyi tamam format attık diriverler güncel ama olmuyor. @burhan41 arkadaşımızın dediği ni yaptık ağ etkin ama pcnin alttaki menüsünde wirless sembolünün üstünde x işareti var ne denediysem olmadı.

pc win 7 ise x işaretli wifi simgesine sag tıklayıp sorunları gidere tıklayın.daha sonrasında aygıtı etkinlestirin vs derse etkinlestirin.

EDİT : buda olmadı su linkteki sayfayı bi inceleyin http://www.chip.com.tr/haber/klavyedeki-tuslari-dilediginiz-gibi-ayarlayin_17796.html

Ya alakasızda bende wireless modem alıcam tavsiye model var mı :D

Wifi aygıtını etkinleştirmeniz lazım oda fn bağlantısı olmadan olmaz diye biliyorum. Aygıt yöneticisinden wifi kartı görünüyorsa ordan etkinleştirmeyi deneyin.

hiç mi laptop kullanan yok aranızda :D halbuki çoğunuzun pcsi laptop adamın laptop klavyesinden wirelesi kapanmış atıyorum fn + f2 wirelesi kapatıp açıyor kapanınca geri açamamış :D valla aklıma çözüm gelmiyor ancak illa ki vardır bi çözümü hocam ekran klavyesi ile dene bak yeni geldi aklıma olur gibi sanki bende oluyo en azından

hiç mi laptop kullanan yok aranızda :D halbuki çoğunuzun pcsi laptop adamın laptop klavyesinden wirelesi kapanmış atıyorum fn + f2 wirelesi kapatıp açıyor kapanınca geri açamamış :D valla aklıma çözüm gelmiyor ancak illa ki vardır bi çözümü hocam ekran klavyesi ile dene bak yeni geldi aklıma olur gibi sanki bende oluyo en azından

denedim hocam malesef oda çöp :D

klavyen bozulmadan önceki zaman da açılıyorsa birde sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin en kısa yolu söyledim size umarım işiniz görülür :)

вєякαη;289070' Alıntı:
klavyen bozulmadan önceki zaman da açılıyorsa birde sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin en kısa yolu söyledim size umarım işiniz görülür :)

malesef geri yükleme noktası yok 1 tane var oda arızalı zamana yolluyor :D

hocam bilgisayarda internet yok team göndersem ney :D bağlanamayacaksınız ki ? :D

Ethernet ? Kablo ilede mi bağlanmıyor :)

Wi-Fi arızalı değil ise bazı yöntemler var açılması için ama doğru yapabilirmisin yapamazsınız diye anlatmadım.

Aygıt yöneticisinden kontrol et, Bağdaştırıcı ayarları mutlaka işe yarar. Muhtemelen Wİ-Fİ kartın arızalı.

Notebook sanal klavye diye programlar vardir nette onlari indirip deneyebilirsin.

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ethernet ? Kablo ilede mi bağlanmıyor :)

Wi-Fi arızalı değil ise bazı yöntemler var açılması için ama doğru yapabilirmisin yapamazsınız diye anlatmadım.

Aygıt yöneticisinden kontrol et, Bağdaştırıcı ayarları mutlaka işe yarar. Muhtemelen Wİ-Fİ kartın arızalı.

Hocam kart arızalıymış teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri