Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayirli olsun ama sunu belirteyim partner alamadigi kapanan kanal parasini cebindenmi oduyor son zamanlardaki yaptirimlar bu sekilde vaad veren partnerlerde guvensizlik uyandiriyor...
Adsense partnerlere odeme yaptigi zaman onlarda odemek zorunda su an banlanan ve spama dusen adsenseler odeme alamiyor ayni sekilde partnerlerde alamiyor cunku kanallar spamdan kapaniyor cogunlukla...
sorularınızla ilgili konuda gerekli düzenlemeler yapılmıştır.
kapanan kanal konusunda kimse garanti veremez zaten bunu hepimiz biliyoruz.
bundan 4 ay önce yıllardır kapananı ödeyen quiz açık kanalları bile ödememişti.
biz sadece konuşmamıza istinaden bu kuralları yazıyoruz.Kanallarınızı bize bağlamanız sizin elinizde.
hocam şu zekikaynak konusunda yorum yaparmısınız
anlaşmayı sadece benimle yaptı demişti suan alabiliyomusunuz vousstudious a kanal
Ben quizden acik olan kanallarin odemesini hep aldim sorun yasamadim almayan varsa yazarsa bilgimiz olur...
dogrudur hocam ben oyle bir olay yasamadim kanalimda atilmadi hep youtube kspatti kanallarimi...hocam biz bunu ağustos ayındaki patlamadan sonra yaşadık. Quiz açık kanalınkini ödeme tarihi gelmesine rağmen ödemedi. ve bir sonraki ödeme tarihinde partnerden attılar. Aynı olayı music nations da yaşadık açık telifsiz kanalın gelirine bloke koydular.
Ben quizden acik olan kanallarin odemesini hep aldim sorun yasamadim almayan varsa yazarsa bilgimiz olur...
zekikaynak hocamla konuştum aynı şeyleri banada dedi ama biz sözleşmemizi yaptık adamlarla.Kendisi firmayla konuşacağını söyledi.Herkesin sözleşmesi kendini bağlar.
Kanal alıyoruz hocam bir problem yok..
dasbordda yansimis kazanciniz varsa oderler hocam mesaj atin quize...ben açık kanal ödemesini alamıyorum
ödeme yöntemi bankaydı sonra webmoney yaptım yine ödemediler
ki burda zaten hiçbir partner fiirması kapanan kanalları ödüyorum kelimesini kesin olarak kullanamaz bu konuda hak vermenizi bekliyoruz. biz yaptığımız konuşmalarda yaptığımız anlaşmalar gereği üstüne basa basa bu konuyu dillendirdik onlar da kapanan kanallara ödeme yapılacağını söylediler.ben açık kanal ödemesini alamıyorum
ödeme yöntemi bankaydı sonra webmoney yaptım yine ödemediler
tamamdır hocam denemek için bi 5 tane göndereceğim
sorularınızla ilgili konuda gerekli düzenlemeler yapılmıştır.
kapanan kanal konusunda kimse garanti veremez zaten bunu hepimiz biliyoruz.
bundan 4 ay önce yıllardır kapananı ödeyen quiz açık kanalları bile ödememişti.
biz sadece konuşmamıza istinaden bu kuralları yazıyoruz.Kanallarınızı bize bağlamanız sizin elinizde.
[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] vou studios kesinlikle spam kanal almaz diyor. Siz kapanan kanallara ödeme yapıyoruz dediği için sanırım spam alıyosunuz ama ilerde komple atmasın kanalları ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.