Wolram Network - %70 Kazanç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli olsun ama sunu belirteyim partner alamadigi kapanan kanal parasini cebindenmi oduyor son zamanlardaki yaptirimlar bu sekilde vaad veren partnerlerde guvensizlik uyandiriyor...

1 ay öncesinde hiçbir partner almıyorken şimdi partnerlerin aktif olması sizce de bu katliamın artık son demleri olmasının göstergesi değil midir? Aksi halde tıpkı gecen ay gibi hiçbir partnerin spam almaması gerekirdi.

Adsense partnerlere odeme yaptigi zaman onlarda odemek zorunda su an banlanan ve spama dusen adsenseler odeme alamiyor ayni sekilde partnerlerde alamiyor cunku kanallar spamdan kapaniyor cogunlukla...

Adsense partnerlere odeme yaptigi zaman onlarda odemek zorunda su an banlanan ve spama dusen adsenseler odeme alamiyor ayni sekilde partnerlerde alamiyor cunku kanallar spamdan kapaniyor cogunlukla...

Spama düşen adsenseler eğer banlanırsa ödeme alamazlar ama banlanmayan hesapta kaç tane kanal kapanmış olursa olsun belirli bir kesintiyle yine ödemelerini alırlar bu hep böyleydi böyle de kalır.

sorularınızla ilgili konuda gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

kapanan kanal konusunda kimse garanti veremez zaten bunu hepimiz biliyoruz.

bundan 4 ay önce yıllardır kapananı ödeyen quiz açık kanalları bile ödememişti.

biz sadece konuşmamıza istinaden bu kuralları yazıyoruz.Kanallarınızı bize bağlamanız sizin elinizde.

Ben quizden acik olan kanallarin odemesini hep aldim sorun yasamadim almayan varsa yazarsa bilgimiz olur...

biz sadece konuşmamıza istinaden bu kuralları yazıyoruz.Kanallarınızı bize bağlamanız sizin elinizde.

hocam şu zekikaynak konusunda yorum yaparmısınız

anlaşmayı sadece benimle yaptı demişti suan alabiliyomusunuz vousstudious a kanal

hocam şu zekikaynak konusunda yorum yaparmısınız

anlaşmayı sadece benimle yaptı demişti suan alabiliyomusunuz vousstudious a kanal

zekikaynak hocamla konuştum aynı şeyleri banada dedi ama biz sözleşmemizi yaptık adamlarla.Kendisi firmayla konuşacağını söyledi.Herkesin sözleşmesi kendini bağlar.

Kanal alıyoruz hocam bir problem yok..

Ben quizden acik olan kanallarin odemesini hep aldim sorun yasamadim almayan varsa yazarsa bilgimiz olur...

hocam biz bunu ağustos ayındaki patlamadan sonra yaşadık. Quiz açık kanalınkini ödeme tarihi gelmesine rağmen ödemedi. ve bir sonraki ödeme tarihinde partnerden attılar. Aynı olayı music nations da yaşadık açık telifsiz kanalın gelirine bloke koydular.

hocam biz bunu ağustos ayındaki patlamadan sonra yaşadık. Quiz açık kanalınkini ödeme tarihi gelmesine rağmen ödemedi. ve bir sonraki ödeme tarihinde partnerden attılar. Aynı olayı music nations da yaşadık açık telifsiz kanalın gelirine bloke koydular.
dogrudur hocam ben oyle bir olay yasamadim kanalimda atilmadi hep youtube kspatti kanallarimi...

zekikaynak hocamla konuştum aynı şeyleri banada dedi ama biz sözleşmemizi yaptık adamlarla.Kendisi firmayla konuşacağını söyledi.Herkesin sözleşmesi kendini bağlar.

Kanal alıyoruz hocam bir problem yok..

tamamdır hocam denemek için bi 5 tane göndereceğim

ben açık kanal ödemesini alamıyorum
ödeme yöntemi bankaydı sonra webmoney yaptım yine ödemediler
ki burda zaten hiçbir partner fiirması kapanan kanalları ödüyorum kelimesini kesin olarak kullanamaz bu konuda hak vermenizi bekliyoruz. biz yaptığımız konuşmalarda yaptığımız anlaşmalar gereği üstüne basa basa bu konuyu dillendirdik onlar da kapanan kanallara ödeme yapılacağını söylediler.

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] vou studios kesinlikle spam kanal almaz diyor. Siz kapanan kanallara ödeme yapıyoruz dediği için sanırım spam alıyosunuz ama ilerde komple atmasın kanalları ?

kendi çıkarın için sallamaya başladın 2 dk doğru konuşun arkadaş quize laf sağlayacağına komisyon alacağın partneri insanlara kakalamaya çalışma işinizi doğru yaptıgınız zaman kimse size eleştiri yapmaz.

quiz en azından 1 2 ay para ödeyip çekip gitmedi örnek verirken daha kendi lehinize olacak partnerleri örnek verin ;)

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] vou studios kesinlikle spam kanal almaz diyor. Siz kapanan kanallara ödeme yapıyoruz dediği için sanırım spam alıyosunuz ama ilerde komple atmasın kanalları ?

Ben arkadaşın konusunu baltalıyor olmamak adına yorum yapmıyorum ama sözleşmemin gereğini yapacağım elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri