Wolram Network - %70 Kazanç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@imparator
sende tam takip etmemmişin kardes ilk actıgı konuda bu yoktu düzenleme daha sonra yapıldı yanii @
Trainer kacırması normal

Hocam vermeler diye birsey yok bendede var bayiligi anvak her kanali almiyorlar ve kapanN hakkinda garanti yok o yuzden es gectim bu partneri. Piyasada saglam partner bulamadigim icin acmiyorum konu. Yani sadece bana verildi demeyin diye diyorum.
Benim de var VOU Studios subnetworküm bu arada.

Öncelikle hayırlı olsun.Bu aralar çok network türemeye başladı şahsi fikrim en önemli iyi getirisi olan kanallarınızı,içeriğinizi bağlamamak.En büyük partnerler dağıldıkdan sonra ortalık karıştı.Şahsi fikrim en büyükleri ödemiyorsa küçükler kapananı nasıl ödesin...Vur kaç daha çok türeyecek.

Not: Şahsi fikrimdir.Partneri veya şahsı kötülemiyorum.

Mobil olarak gönderildi.

Hayırlı olsun, partner sayısı arttikca adsenseye muhtaclik azalacaktır kanımca, gereksinimler gayet makul fakat ilerisi için sıkıntı çıkarabilir hocam kanal seçerken partnere dikkat etmenizi tavsiye ederim, başarılar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun bir kanalımızı bağlayalım bakalım.

partner şirketi size şöle bir söz verebilirmi acaba
biz kanalları keyfe kedere atmayacağız
atılırsa bile 3 5 gün öncesinden bilgilendirme yapacağız
milyonluk izlenim alan kanallar atıldı ve 3 5 gün sonra arkadaşlarımızın haberleri oldu o atılan günler içinde boşa aktı kazanclar
herksin ortak sorusu atılmalar olmaması için baştan hunharca alınmasın kanallar şişirilmesin partner

partner şirketi size şöle bir söz verebilirmi acaba
biz kanalları keyfe kedere atmayacağız
atılırsa bile 3 5 gün öncesinden bilgilendirme yapacağız
milyonluk izlenim alan kanallar atıldı ve 3 5 gün sonra arkadaşlarımızın haberleri oldu o atılan günler içinde boşa aktı kazanclar
herksin ortak sorusu atılmalar olmaması için baştan hunharca alınmasın kanallar şişirilmesin partner

hocam partner şirketi bize bu sözü verse bile buna ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum. O yüzden size karşı da bu konuda net olmak istiyorum. Biz kanal başvurularını inceleyerek seçiyoruz. Her başvuran kanalı kabul etmiyoruz. Sizin dediğiniz gibi yeni açılmış bir partner olarak her önünüze gelen kanalı kabul etmeyerek hem partnerden kanal atılmalarının önüne geçmek hem de partneri gereksiz yere doldurmamak amacındayız.

hocam partner şirketi bize bu sözü verse bile buna ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum. O yüzden size karşı da bu konuda net olmak istiyorum. Biz kanal başvurularını inceleyerek seçiyoruz. Her başvuran kanalı kabul etmiyoruz. Sizin dediğiniz gibi yeni açılmış bir partner olarak her önünüze gelen kanalı kabul etmeyerek hem partnerden kanal atılmalarının önüne geçmek hem de partneri gereksiz yere doldurmamak amacındayız.

rabbim muavfak etsin inşallah herkesin memnun olacağı bir yapıyla devam eder herkesin kazanmasına vesile olursunuz

rabbim utandırmasın

gelen boş başvurulardan dolayı kanal kriteri " *Son 1 ayda en az 1000 izlenim " olarak değiştirilmiştir.
Amacımız hep birlikte kazanmak, lütfen gelecek vaad eden kanallarınızı gönderiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri