WordPress mi c# mı Android mi ?

mac varsa ios yoksa android deli para var

Hocam zaten kapıştırılma olayı program dilinin , avantajı&dezavantajı , günümüzde java gözle görmedğiniz ama evde olan herşeyde kullanıyorsunuz, ama java dedğimiz olayı java script ile karıştırmayın sakın , sadece bir isim benzerliğinden baska bisey değil, bugun ağır sanayideki o ağır oro iş makinalrının %99'da java bulunmakta, bugun uzaya gönderilen o mekiğin içinde bile java bulunamkta , java java diyorum çünkü linux olsun microsoft olsun tüm platformlarda çalışan bir yazılım dili, c# c++ bunalr hep .net ile microsoftun çöplüğünden dışarı çıkamıyor. java ile c#'ın yaptığı %90 herşey yapılır ama c# ile javanın yaptığının %40anca yapılır. hani öğrenmişken dahan genel bir kitleye hitap etmek varken neden yarısından daha az bir kitleye hitap edelimki ?

Java ve Javascript arasındaki farkı gayet tabi biliyorum ve bu konuda size katılıyorum. İleri derece işler görmek isteyen her yazılımcının aşina olması gereken bir dildir Java. Ancak ben yine de yazılıma yeni başlayan kişilerin öncelikli olarak amacına göre, yapmak istediği projelerine göre bir seçim yapması gerektiğini vurguluyorum. Mesela gelişmiş web sayfaları geliştirmek isteyen bir kişi bana göre PHP veya ASP dilinden başlamalıdır. Java ile de pek tabi web uygulamaları geliştirilebilir ancak java ile geliştirilen bir yazılımın PHP-ASP ile browsera yansıtılması bana göre web programcılığında bir sonraki aşamadır. Öncelikli olarak PHP öğrenilmesi daha çabuk sonuçlar verecek ve azmi arttıracaktır.
-----
Bu arada konu sahibinden hala ne yapmak istediği konusunda bir bilgi alamadım. Eğer sorun sadece paraysa en basitinden HTML5 ve Objective-C dillerini öğrenip Android-iOS uygulama ve oyun geliştirerek para kazanabilirsin.

Son düzenleme:
Luzumsuz laflar ve terbıyesızce ıfadeler konunun içinde bulunuyorsa benım canımı sıkar dostum . Burada herkez herseyı net ve dogru bılıyor dıye bırsey yok yanlıslar var ama bu yanlıslarını sert bir şekilde ıfade etmek yanlıs bırsey .

Güzel kardeşim ne luzumsuz lafımı veya terbiyesizce lafımı gördün ? ben konudan bahsediyorum sen konuşmamı eleştiryorsun konuyu sapıtmasan ? eğer amacın sapıtmaksa skype adresim : jkrmzz ekle orda konuşalım burda boşuna pos kasmıyalım lütfen. Son olarak kimse sein keyfine göre konuşamaz hareket edemez, herkesin özgür iradesi bulunmakra, konuştuklarımda yanlış bişey varsa
köşede rapor butonu var basar şikayet edersin.

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Java ve Javascript arasındaki farkı gayet tabi biliyorum ve bu konuda size katılıyorum. İleri derece işler görmek isteyen her yazılımcının aşina olması gereken bir dildir Java. Ancak ben yine de yazılıma yeni başlayan kişilerin öncelikli olarak amacına göre, yapmak istediği projelerine göre bir seçim yapması gerektiğini vurguluyorum. Mesela gelişmiş web sayfaları geliştirmek isteyen bir kişi bana göre PHP veya ASP dilinden başlamalıdır. Java ile de pek tabi web uygulamaları geliştirilebilir ancak java ile geliştirilen bir yazılımın PHP-ASP ile browsera yansıtılması bana göre web programcılığında bir sonraki aşamadır. Öncelikli olarak PHP öğrenilmesi daha çabuk sonuçlar verecek ve azmi arttıracaktır.
-----
Bu arada konu sahibinden hala ne yapmak istediği konusunda bir bilgi alamadım. Eğer sorun sadece paraysa en basitinden HTML5 ve Objective-C dillerini öğrenip Android-iOS uygulama ve oyun geliştirerek para kazanabilirsin.

Değerli yorumun için teşekkür ederim :)

Bende o bölümü okudum c# aspx yöneldim anladımki iş daha çok php, java ve androidde !

C# cılar bi yaklaşın soyle kücük bir proje var elimde , hazır kodlarıda var tasarım zaten kolay ama bikaç sıkıntı cıkıyor yardımcı olabilicek var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri