Wordpress Paragraf Boşluğu Sorunu

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Abiler siteye yazı girmeye çalışırken bazen paragrafların arasında boşluk bırakmıyo.. Önizleme yaptığımda hiç boşluk bırakmadan bütün satırlar birleşik gözüküyo.. Bunu neye göre yapıyo anlayamadık bi türlü.. Kodlardan anlamadığım için konu açmak durumunda kaldım.. Basit bir şey ise anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

css ıle alakalı

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:23 ----------

sıte adresın nedır pm at bakım bı

ozaman kopyaladıgın yazı ıcerısnde kodlar vardır ,mantıklı bısey yapmıssın,kodlama ıle alakalı degıl ozaman

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Hocam bilmiyorum ama şöyle bir bilgiye ulaştım , yazıları mail adresimden ya da word dosyasından kopyala yapıştır yaparak ekliyodum.. Kendim yazdığımda ya da not defterine yapıştırıp ordan kopyaladığımda aynı sorunu yaşamadım..

aynen dostum,sıtede bır sıkıntı yok,ornegın baska web sayfasından ıcerık kopyalıcagın zaman wordpress yenı yazı ekle kısmından gorsel degılde metın kısmına tıkla bırde oyle dene ,belkı kopyala yapıstıra gerek kalmıyacak,buarada guzel tema secmıssın ,kolay gelsın dostum

ozaman kopyaladıgın yazı ıcerısnde kodlar vardır ,mantıklı bısey yapmıssın,kodlama ıle alakalı degıl ozaman

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

aynen dostum,sıtede bır sıkıntı yok,ornegın baska web sayfasından ıcerık kopyalıcagın zaman wordpress yenı yazı ekle kısmından gorsel degılde metın kısmına tıkla bırde oyle dene ,belkı kopyala yapıstıra gerek kalmıyacak,buarada guzel tema secmıssın ,kolay gelsın dostum

Teşekkürler Hocam..

oktay abi oktay abi :D o sorun stil dosyalarından değil sorun yapıştırmandan wpde 2 türlü editör var onları ben sana göstericem :D Az sabredeydin pc gelene kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri