Wordpress Profesyonel Seo Hizmeti

• Kullanıcı Deae
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu yazmak için üye olursun anlarım da;

siten seo hatasıyla dolu iç seodan bahsediyorum stabil değil optimize değil hadi onu bunuda bıraktık kullandığın script bile beleş biraz daha bişey öğren öyle başla bence website işlerinide iyice çoluk çocuk dolmaya başladı:

Kurumsal Firma Scripti | Php Scriptlerim | Ücretsiz Php Scriptler

mod arkadaşlar gerekli işlemi yapar zaten

Bu nasıl iş :D Referans çalışma süresi vsvs yok kilitlenmeli bence.

bunu kim davet ettiyse onada ceza verilmeli çocuk parkı oldu iyice şuraya bak ya

Linkdeki site wordpress değil arkadaşlar, ben wordpress için açtım konuyu referans istiyorsanız: www.ebruliyemekler.com buyrun inceleyin.

Ayrıca 41 yaşında çoluk çocuk olunuyorsa ona da eyvallah.

çok profesyonelmişsin sen ya

H etiketi kriterlerine uymuyorsunuz.

Sitenizde toplam 14 resim alt etiketine sahip değil.

buda google pagespeed: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.ebruliyemekler.com&tab=desktop

diğer seo hataları: Resimleri optimize edin

48/100 puan almış gerçekten fenasın sen dostum harikasın yaaaa fenasınnn fenaaa

işi bilen kişilere bırak sen en iyisi

diğer seo hataları:

Resimleri optimize edin

Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın

Görünür içeriğe öncelik verin

JavaScript'i küçültün

HTML'yi küçültün

CSS'yi küçültün

Tarayıcı önbellekleme özelliğinden yararlanın

çok iyi seo yapmışsın evet harikasın

all in one seo pack kurunca seocu oldun evet evet

çok profesyonelmişsin sen ya

H etiketi kriterlerine uymuyorsunuz.

Sitenizde toplam 14 resim alt etiketine sahip değil.

buda google pagespeed: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.ebruliyemekler.com&tab=desktop

48/100 puan almış gerçekten fenasın sen dostum harikasın yaaaa fenasınnn fenaaa

işi bilen kişilere bırak sen en iyisi

Hazır seo analiz sitelerinin sonuçlarını gelipte buraya yapıştırmak sizin bu konuya ne amaçla yazdığınızı açıkça ortaya koymakta, incelediğiniz o site sadece Google dan günlük 10k üzeri tekil hit almaktadır, yemek tarifi sitesi için bu muazzam bir hittir.

Konuyu insanlara faydalı olmak için açtım, siz baltalayın diye değil, hizmet almak isteyen olursa hizmet sonrası değerlendirmelerini hep birlikte okuruz konu altından.

Hazır seo analiz sitelerinin sonuçlarını gelipte buraya yapıştırmak sizin bu konuya ne amaçla yazdığınızı açıkça ortaya koymakta, incelediğiniz o site sadece Google dan günlük 10k üzeri tekil hit almaktadır, yemek tarifi sitesi için bu muazzam bir hittir.

Konuyu insanlara faydalı olmak için açtım, siz baltalayın diye değil, hizmet almak isteyen olursa hizmet sonrası değerlendirmelerini hep birlikte okuruz konu altından.

güldürdün :D

merak etme bende seo ve optimizasyonla uğraştım sen giderken ben geliyodum anlıyıcağın senin gibi all in one seopack kurup geçmiyorum

seo çalışması yaptığın kelimeleri sitenin hitini koy tamam diyelim ayrıca aldığın liknleri yazılıları vs. kanıtla, 3 mesajla kimi kandırcan

ona kalırsa bendede 70k hitli site var, sosyal medyadan çekilmediğini nerden bilicez hitlerin ?

Son düzenleme:

Kardeş açtığın konu resmen böyle olmuş

İstanbulda satılık veya kiralık 1+1 ev böyle bir ilan olmuş, acaba hangi semtte fiyatı nedir?, pazarlık var mı? , icrası var mı?

Başka seo hizmeti veren kişilerin konusuna bakmanı öneririm.

güldürdün :D

merak etme bende seo ve optimizasyonla uğraştım sen giderken ben geliyodum anlıyıcağın senin gibi all in one seopack kurup geçmiyorum

seo çalışması yaptığın kelimeleri sitenin hitini koy tamam diyelim ayrıca aldığın liknleri yazılıları vs. kanıtla, 3 mesajla kimi kandırcan

ona kalırsa bendede 70k hitli site var, sosyal medyadan çekilmediğini nerden bilicez hitlerin ?

Arkadaşım 1 ay önce üye olmuşsun forumun sahibi gibi davranıyorsun, hayırdır diğer forumlardan bir husumetin falan var da burda nickimi görünce saldırıya mı geçtin?

Bir hizmet alırsın memnun kalmazsın gelir eleştirirsin, bilip anlamadan nasıl insanları itham edebiliyorsun böyle 2 dakikada.

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Kardeş açtığın konu resmen böyle olmuş

İstanbulda satılık veya kiralık 1+1 ev böyle bir ilan olmuş, acaba hangi semtte fiyatı nedir?, pazarlık var mı? , icrası var mı?

Başka seo hizmeti veren kişilerin konusuna bakmanı öneririm.

Hocam sabit bir şablon göremedim, varsa hazır bir şablon seo konuları için Pm lerseniz sevinirim.

Ona göre editlerim konuyu ;)

Arkadaşım 1 ay önce üye olmuşsun forumun sahibi gibi davranıyorsun, hayırdır diğer forumlardan bir husumetin falan var da burda nickimi görünce saldırıya mı geçtin?

Bir hizmet alırsın memnun kalmazsın gelir eleştirirsin, bilip anlamadan nasıl insanları itham edebiliyorsun böyle 2 dakikada.

o kadar mesaj sayısıyla satış yada hizmet konusu açamazsın bu 1

2 o nasıl konu fazla söze gerek yok

daha mesaj yazmıyorum yaptığın iş ortada işte

ebruliyemekler.com Site Overview

10 K hit alan site buysa bırakın hocam bu işleri

Konu aktiftir, hizmet almak isteyen arkadaşaların Pm lerini bekliyorum. Referans amaçlı ilk 10 müşterime %50 indirimli ve iş bitimi ödeme şeklinde hizmet vereceğim.

ebruliyemekler.com Site Overview

10 K hit alan site buysa bırakın hocam bu işleri

sallamak bedava hocam işte :mad:

6k google indexi var

backlinkde harika hani :D

allah aşkına nasıl 10k hit alır akıl var mantık var sosyal medyadan çekiyorum dese eyvallah dicem gelip seocuyum diye konu açıyo

bu arada beyler kimse iş falan yaptırmasın iyiliğinizi düşünüyorum seo yaptırıcaksanız illa sağlam kişilere yaptırın

Bu nasıl bir mesaj, yöneticiler gereğini yapacaktır umuyorum. Hukuk denen bir şey var kimseyi bu şekilde itham edemezsiniz kafanızdaki fikirlere göre.

konuyu açtığında 1 mesajın vardı :D

şimdi 7 olmuş, güzel

1.si fiyat yok hocam yaptiginiz ornek referans site vs yok .Birde direk seo diyince bitmiyor seo calismasi cok genis bir kavramdir.Kelime Bazli seo vs vs diye seo turleri var.Bnde anlarim seodan ama seo cok karisik.Bunun sitemapi google webmastere yollamasi var Tag etiket site ici link verme vs daha detayli konu hazirlamaniz lazim.

Report ettim hepsi silinir birazdan seninkilerde dahil, son mesajım daha yazmam deyip peşine habire yazan birisin işte, herkes görüyor.

bida alıntı çekme yazmıyım ?

bu arada yaşını +25 büyük yazmışsın doğruyu yaz oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri