- Web sitesi
- www.ebruliyemekler.com
1.si fiyat yok hocam yaptiginiz ornek referans site vs yok .Birde direk seo diyince bitmiyor seo calismasi cok genis bir kavramdir.Kelime Bazli seo vs vs diye seo turleri var.Bnde anlarim seodan ama seo cok karisik.Bunun sitemapi google webmastere yollamasi var Tag etiket site ici link verme vs daha detayli konu hazirlamaniz lazim.
Hocam konuda verdiğim linkde detaylar mevcut, iç seo adına ne varsa uyguluyoruz, dışarıdan link alma tanıtım yazısı ekleme vs. yok, sadece iç seo yapıyoruz.
Fiyat olayına girmeme nedenim ise, üye ile detaylı görüşüldüğünde biz full paketi sunuyoruz, fakat siz şu şu şu olmasın diyebilirsiniz o zaman da fiyat değişecektir elbet. Fiyat hizmetin sunumu ve müşterinin taleplerinden sonra netleşiyor.
---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------
bida alıntı çekme yazmıyım ?
bu arada yaşını +25 büyük yazmışsın doğruyu yaz oraya
Bir yönetici ulaşsın bana Pm atayım bilgilerimi, telefonla görüntülü mü görüşürüz, kimlik doğrulama mı yaparız artık onların istediği şekilde yaşı ispatlar sana kapak yaparız, bekliyorum her türlü yardımcı olacağım iletişime geçecek yöneticiye. 3 seneyi aşkın r10 da moderatörlük yaptım şu an r10 moderatör sorumlusu Coşkun nickine r10 üyeliği olan birisi sorsun beni, herşey çıkar ortaya..