50 TL karşılığında Wordpress sitenizi anahtar teslim kuruyorum site içi seo ayarları dahil,
Site açılış hızı konusunda her sitede çalışmıyorum önce sitenin url sini atıyorsunuz size neleri ne kadara yapabileceğimi söylüyorum,
15 TL ye site içi seo ayarlarını yapıyorum (çeşitli kategorilerde özel taktiklerim var),
Konum öyle şatafatlı değil biliyorum da zaten göz boyamaya gerek yok beni bilen biliyor öğrenciyim şu sıralar yoğunum 3-5 birşey gelsin diye bu işi yapıcam başkaları gibi şu kadar kazanacaksın vs demiyorum size çünkü bu hikaye ben size arabayı veriyorum güzel kullanmak size kalmış diğer arkadaşlar benden farklı birşey yapmıyor onlarda sıfır site teslim ediyor size siteyi otoriter hale getirmek size kalmış buda zamanla olan birşey bugün teslim alıp yarın kazanmayı beklemeyin ben ilk sitemden 3 ay kazanamamıştım hatta bilerek kazanmamıştım reklam eklememiştim ama sonrasında fazlasıyla kazandım.
Velhasıl kimseyi kandırmanın sizde kazanın tarzı konu açmanın anlamı yok herkes bu işten para yiyemiyor ne yazık ki sadece başarılı olursanız kazanç elde edersiniz.
Hosting ve domaini siz alıyorsunuz domain için kampanya sorabilirsiniz genelde firmaları takip ederim hosting de ise tavsiyem para ödemeden sponsor hosting kullanmanız yine bunuda işi aldıktan sonra tavsiye edebilirim benimde yeni sitelerimde kullandığım bazı firmalar mevcut gayet memnunum.
İletişim:
Whatsapp 05313506682
Skype yenerk16
PM ile de ulaşabilirsiniz lakin foruma pek girmiyorum son zamanlarda
Ödeme yolları enpara eft , paypal ve bitcoin
Son düzenleme: