Wordpress Sitedeki Hatayı Bulabilecek Var Mı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

zack

Platin Üye
Arkadaşlar son zamanlarda sitemde sorunlar yaşıyorum. 1 haftada 2 kez felan wordpres panele giriş yapamıyorum ve bu hata ile karşılaşıyorum.

Siteye giriyor normal bir şekilde ama panele girmiyor. Vds hizmetini aldığım firma makineye reset atınca panel düzeliyor.

Alınan hatalar bunlar;

wp_users: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_usermeta: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_posts: 2 clients are using or haven't closed the table properly
wp_comments: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_links: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_options: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_postmeta: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_terms: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_term_taxonomy: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_term_relationships: Unknown storage engine 'InnoDB'
wp_commentmeta: Unknown storage engine 'InnoDB'

Bir fikri olan var mı?

cpanelde database onar yap öyle dene

kaç konu açtın sen hocam öyle :p

2 kere açmış nedense anlamadım bende şimdi fark ettim :D

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] önerdiğin siteye bakıyorum hemen.

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:39 ----------

cpanelde database onar yap öyle dene

Vds firması yaptı düzelmedi.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

siteniz win tabanlı vds mi hocam

Hayır Linux hocam.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] WordPress veritabınınızı onarmak sorununuzu çözecektir diye tahmin ediyorum.
"wp-config.php" dosyasına
Kod:
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
Kodunu ekleyin. Ekledikten sonra
Kod:
http://www.siteniz.com/wp-admin/maint/repair.php
Adlı sayfayı çalıştırın. Karşınıza iki seçenek çıkar herhangi birine tıklayarak veritabını onarımını gerçekleştirebilirsiniz.

!! İşlemi gerçekleştirdikten sonra yukarda "wp-config.php" dosyasına eklediğiniz kodub kaldırıp tekrardan erişilebilir olmasını engelleyin.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] WordPress veritabınınızı onarmak sorununuzu çözecektir diye tahmin ediyorum.
"wp-config.php" dosyasına
Kod:
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
Kodunu ekleyin. Ekledikten sonra
Kod:
http://www.siteniz.com/wp-admin/maint/repair.php
Adlı sayfayı çalıştırın. Karşınıza iki seçenek çıkar herhangi birine tıklayarak veritabını onarımını gerçekleştirebilirsiniz.

!! İşlemi gerçekleştirdikten sonra yukarda "wp-config.php" dosyasına eklediğiniz kodub kaldırıp tekrardan erişilebilir olmasını engelleyin.

Bunuda denedik oda olmadı hocam.

hocam sanıyorum sunucu ile alakalı dışarı aktarıp phpmyadmini farklı bir sunucuda denemelisin. Zaten hafta da bir iki diyorsun eğer bir sorun olsa bir olup bir olmamama gibi birşey yapmazdı. Sunucu özellikleri yetersizdir. Benzer sorunları yaşıyordum bu hatayı ve birde database established... hatasını sık sık alıyorum. Genelde siteye giriş olduğunda sitede işlem olduğunda sunucunun ram limitini veya cpu limtiini aştığında mysql bağlantısı kesiliyor.

hocam sanıyorum sunucu ile alakalı dışarı aktarıp phpmyadmini farklı bir sunucuda denemelisin. Zaten hafta da bir iki diyorsun eğer bir sorun olsa bir olup bir olmamama gibi birşey yapmazdı. Sunucu özellikleri yetersizdir. Benzer sorunları yaşıyordum bu hatayı ve birde database established... hatasını sık sık alıyorum. Genelde siteye giriş olduğunda sitede işlem olduğunda sunucunun ram limitini veya cpu limtiini aştığında mysql bağlantısı kesiliyor.

Hocam öyle olsa site bağlantısı kesilmez mi? Siteye giriyor panele girmiyor sadece. :(

Bunuda denedik oda olmadı hocam.

Hocam MySQL kontrol ettiniz mi? "testconnection.php" diye bir dosya oluşturup içerisine
Kod:
<?php
$link = mysql_connect('localhost', '[COLOR="Red"]veritabanı.isminiz[/COLOR]', '[COLOR="red"]veritabanı.şifreniz[/COLOR]');
if (!$link) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
echo 'Connected successfully';
mysql_close($link);
?>
Kodlarını yapışıtırın. Kırmızı ile belirttiğim yerleri kendi WordPress veritabanı bilgilerinizi girin. Bakalım MySQL izinleriniz var mı?

Hocam MySQL kontrol ettiniz mi? "testconnection.php" diye bir dosya oluşturup içerisine
Kod:
<?php
$link = mysql_connect('localhost', '[COLOR="Red"]veritabanı.isminiz[/COLOR]', '[COLOR="red"]veritabanı.şifreniz[/COLOR]');
if (!$link) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
echo 'Connected successfully';
mysql_close($link);
?>
Kodlarını yapışıtırın. Kırmızı ile belirttiğim yerleri kendi WordPress veritabanı bilgilerinizi girin. Bakalım MySQL izinleriniz var mı?

Bunlar beni aşıyor hocam. R10'dan birine yazdım bakalım geri dönerse o baksın olmazsa şimdi bende bozmayayım daha çok siteyi.

Veritabınında ki tabloların onarılması gerektiğini söylüyor.

phpmyadmin'e giriş yapıp onarmayı bir dener misiniz hocam.

Veritabınında ki tabloların onarılması gerektiğini söylüyor.

phpmyadmin'e giriş yapıp onarmayı bir dener misiniz hocam.

Hocam vds firmasının sahibi böyle olunca makineye reset atıyor ardından database onarıyor düzeliyor site. Aradan 3 gün geçiyor sonra yine bu hatayı veriyor.

Hocam vds firmasının sahibi böyle olunca makineye reset atıyor ardından database onarıyor düzeliyor site. Aradan 3 gün geçiyor sonra yine bu hatayı veriyor.

Büyük ihtimalle sen MySQL izinlerinde sıkıntı yaşıyorsun benden söylemesi. :) Şunu bi detaylı bir şekilde çalıştığın firmayla konuş.

Büyük ihtimalle sen MySQL izinlerinde sıkıntı yaşıyorsun benden söylemesi. :) Şunu bi detaylı bir şekilde çalıştığın firmayla konuş.

Vds firması onun için Cpanel gerekebilir dedi. Benimde vds olduğu için cpanel için ayrı bir ücret ödemek zorunda kalıyorum. Ondan değilse boşa ödemeyim birde.

Bu dediğinden olabilir mi acaba.

Başka bir firmaya taşımanı öneririm hocam yanlış anlamayın ama bu tür ardı ardı aynı hatalar ne kadar düzelse de hep önünüze çıkar, küçük hatalardır ama epey can sıkar..

Başka bir firmaya taşımanı öneririm hocam yanlış anlamayın ama bu tür ardı ardı aynı hatalar ne kadar düzelse de hep önünüze çıkar, küçük hatalardır ama epey can sıkar..

Firma ile alakası var mıdır ki hocam? Onlara göre sorun bende ama hata gerçekte onlarla ilgili mi tam emin olamıyorum.

----

Dışarı çıkıyorum mesajları okuyacağım arkadaşlar gelince.

Son düzenleme:
Firma ile alakası var mıdır ki hocam? Onlara göre sorun bende ama hata gerçekte onlarla ilgili mi tam emin olamıyorum.

----

Dışarı çıkıyorum mesajları okuyacağım arkadaşlar gelince.

Hocam WordPress'i kurduğunuzdan beri WordPress için oluşturduğunuz veritabanı bilgilerinde hiç bir değişiklik oldu mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri