World of Warcraft Filmi Sonunda

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
7 8 Sene oynadığım Mmo oyunu World of warcraft oyununun filmini senelerdir beklerdik
Blizzcon a milyonlarca insanlar filmin yapılmasını istediler bu oyunun senaryosu kitaplar haline getirilmiş dünya üzerinde en çok oynanan bir oyun olması ve avatar filmini tepe taklak edecek izleyici ve kazancıyla

Bir ara 22 milyon aktif kullanıcısı vardı
2012 kazancı =)
Activision Blizzard’ın resmi açıklamasına göre firma, 2012 yılında net*4.86 Milyar Dolar*gelir sağladı. Kazancı ise*1.1 Milyar Dolar*oldu. Geçtiğimiz yıl*4.75 Milyar Dolar*gelir sağlayan firmanın kazancı ise*1.32 Milyar Dolar*olmuştu. Gelirde az da olsa bir*artış görülüyor.

Filmin Türkçe Düblajlı Fragmanı ==)https://www.facebook.com/WarcraftFilmi/videos/1526620954295778/

https://m.youtube.com/watch?v=F1j1nzSfZzU
Bütün oyun patch trailer leri bu videoda 1080 de izleyin =)
https://www.youtube.com/watch?v=5rXei5k5PCM Yüzüklerin efendisi vs hepsi bu senaryolardan alıntı =)

Son düzenleme:
hep merak etmişimdir şu oyunu

film ne zaman çıkıyor? 11.13.14 yazmışlar ne alaka

Çok enteresan ve harika bir oyun. Oyuna ilk girdiğimde hiçbir şey anlamama rağmen grafiklere hayran kalmıştım.

Katip hocam yarın gösterimde ve biletler tüketilmiş

Biz guild kurmuştuk Türklerden oluşan bir lonca da 350 kişi idik =)

Teamspeak ile sürekli aktif iletişim arena ları vs sabahlardık =)

For the horde

ragnar reyiz oynuyor uzun zamandır takipteydim sevdiğim 2 filmin yönetmeni koltukta iyi gidecek gibi kötü giderse wc fanları adamı bitirir

Yarın çıkıyor vizyona diye biliyorum.

Hiç bir zaman Wow oynamadım ama wow'dan cıkan dota 2 ve heartstone çok oynadım. Karakterlere yabancı değilim. Film güzel duruyor gidilir gibi :D

Yanılmıyorsam 2011 deki oyun patch trailer için en üst seviyede grafik ve animasyon çizimler için trailer için ödenen miktar 200 milyon $ ayrıca seslendirme alanında çok büyük ödüller aldı

Oyununu hiç oynamadım. Daha doğrusu bu tip oyunları pek sevmiyorum nedense yada alışamadım ama bu tip filmlerin hastasıyım.. :D Eğer yarın vizyonda olacaksa bu film hayatta kaçırmam.. sinemalar a yada beyazperdeye bir bakmak lazım seanslara..

Film vizyonda falan değil bu arada.. Hiç bir yerde göstermiyor yada Türkiye'de henüz değil..

Son düzenleme:
uzun fragman yarın yayınlanacak.. açıkçası pek beklentim yok filmden, görsel efekte abanıp senaryoyu arka planda bıraktıklarını düşünüyorum.. eğer tam tersiyse tadından yenmez.

Aynen yarın fragmanı yayınlanacak filmi 10 haziran sanırım june diyor hadi hayırlısı kalpten gitmesek bari izlerken :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri