Pars Yazılım
Yasaklanmış
Site Adresi:FilmDiziEvreni - Evrenden bir yudum
İstenilen Fiyat: Teklif Lütfen
Sitenin Aylık Getirisi: Yok
Sitenin Açılış Tarihi : 21.01.2015
Domain/Hosting Firma:İsimtescil
Sitenin Kategorisi:Film/Dizi
Günlük Tekil Hit Sayısı:20-60 arası yeni yükmeler yapıldığında 80-100 e çıkıyor
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm icerik ve 1 adet film botu 3471 film
Satışa Hosting Dahilmi?:20 günü var
Banlı Olduğu Sponsor: hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: hayır
Siteyi satma sebebim farklı projeler nedeniyle ilgilenemiyorum.
facebook sayfası grubu twitter hesabıda var grup :90 kişi facebook sayfası 55 kişi hepsi organik kendi gelen kişiler zamanında seo ya yüklenmiştik hatta facebook ta reklam verdim bir ara 100 tl lik ama dediğim gibi 4-5 farklı işle uğraştığım için film sitesine zaman ayıramıyorum alacak kişi dizileri yükleyip günde 3-4 film atarsa site iyi yerlere gelir diye düşünüyorum tekliflerinizi pm yoluyla veya skype:cenk.parlar dan iletebilirsiniz
Google analiz aylık:
Google analiz film yüklendiği zamanlar hit artıyor
hitin attığı tarihlerde ya film yüklemişimdir ya bir diziyi atmışımdır güncel kendi yüklemenirizle hem film hem dizi ilerlerseniz çok iyi yerlere gelebilir site zaten seo puanı iyi eski bir site satarkende ilgilenebilecek veya ilgilenecek adamlar çalıştırabilecek birilerine satmak istiyorum zamanında baya uğraşmıştım çünkü site için 
İstenilen Fiyat: Teklif Lütfen
Sitenin Aylık Getirisi: Yok
Sitenin Açılış Tarihi : 21.01.2015
Domain/Hosting Firma:İsimtescil
Sitenin Kategorisi:Film/Dizi
Günlük Tekil Hit Sayısı:20-60 arası yeni yükmeler yapıldığında 80-100 e çıkıyor
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm icerik ve 1 adet film botu 3471 film
Satışa Hosting Dahilmi?:20 günü var
Banlı Olduğu Sponsor: hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: hayır
Siteyi satma sebebim farklı projeler nedeniyle ilgilenemiyorum.
facebook sayfası grubu twitter hesabıda var grup :90 kişi facebook sayfası 55 kişi hepsi organik kendi gelen kişiler zamanında seo ya yüklenmiştik hatta facebook ta reklam verdim bir ara 100 tl lik ama dediğim gibi 4-5 farklı işle uğraştığım için film sitesine zaman ayıramıyorum alacak kişi dizileri yükleyip günde 3-4 film atarsa site iyi yerlere gelir diye düşünüyorum tekliflerinizi pm yoluyla veya skype:cenk.parlar dan iletebilirsiniz
Google analiz aylık:
Google analiz film yüklendiği zamanlar hit artıyor