www.taksitlialisveris.com

lütfen sacma sapan teklifleri yazmayınız.
6k-7k arası teklif var suan bilginize

Sizce ne eder diye konu açmışsın. satış yada açık arttırma konusu olmadigindan herkes dilediğini yazabilir.

projen yoksa 3-4k dan fazla teklif alıyorsan düşünmeden ver derim,fena domain değil ama hint kumaşı da değil,kimse üstünde fazla ısrarcı olmaz

alanadlarında domaini 300 liraya satarsın kacırma bu fırsatı :)

10k üstü edeceğini hiç sanmıyorum ama güzel domain

Iyi reklam ve yatırımla marka olacak bir domain satmak yerine projelendirmek mantıklı

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

proje ve satış tekliflerine acıgım bilginize.

7k kim verdi ALLAH aşkına? yazsana buraya nickini. bende de var bir kaç domain vereyim bari ona.

malesef yazamam bu forumdan 5k veren var,
baska satış kanalları üzerinden eski tarihli olarak 10k
yakın tarihli 7k veren bulunuyor.
acık söylemem gerekirse bu domain proje ve reklam stratejisi üzerine
pazarlamaya acık.
örnek : www.taksitlialisveris.com
adı altında bir domain ve reklam amaçlı bir kampanyayı bu site üzerinden duyurabilir. Kullanmak isteyenlerde Bankalar olacaktır.
bu tarz 2-3 sene once bi teklif aldım ama degerlendirmedim.
cidden kendim bir proje yapmak istiyordum ama dedigim gibi olmadı.
o yüzden suan ya satacam, yada proje teklifi sunanlara ortaklık teklifinde bulunacagım.

SAYGILARIMLA

---------- Spam Engelliyici 14:13 ---------- Önceki Mesaj 14:13 ----------

7k kim verdi ALLAH aşkına? yazsana buraya nickini. bende de var bir kaç domain vereyim bari ona.

cevap yazdım

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] elinde olan güzel domain leri yazarmisin bizlere yada soranlara faydası olabilir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sizlerden cevaplar bekleniyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi 10k dan fazla satarsını neye güvenerek söylüyorsunuz ?
Kardeşim 5k ya satarsan öp de başına koy. şahsen ben 1k vermem.

1. marka olabilecek bir isim değil.
2. scale'i çok düşük 170.

Bu domain için iyi bir proje yapman lazım ki tutsun isim. zaten iyi bir proje yapsam herhangi bir domainle de yürürüm.

Edit: amacım baltalamak değil, nihayetinde bir satış konusuda değil. Amacım hayal kırıklığına uğramaman. Çünkü forumlarda bilmeyip o şuna satarsın buna satarsın diyen çok. 10k ya çok rahat satarsın diyen arkadaşa 5k ya ver bakalım alacak mı. Çok rahat satarsa o satsın 10 kya 5 ksı cebinde kalsın.

web'den anlayan adamın hali bir başka +1+

kaç aylık konu konuyu açan arkadaş yok 10 bin verdiler yok 5 bin yok 7 bin verdiler diye hava atmış ama kaç aydır domain satılmamış konuyu güncelliyor :D 500tl den fazla veren olmaz o domaine dediğim gibi verende sazandır zaten :D

ya 10k rahat eder demişler ahahaha :D ya arkadaşlar anlamıyosunuz bari susun kendinizi komik duruma düşürmeyin. 3 karakterli .com domainleri bile o rakamlara gitmez. jenerik değil marka olabiliecek domain değil neye güvenerek 10 bin tl diyosunuz ya :D:D

domainin ederi 500TL falan ancadır tahminim yıllardır bu işte oldugum için söylüyorum millete inanıp hayal kırıklıgına ugramayın dilerseniz r10.nete bir açık attırma koyarız. satıldıgı taktirde %20 komisyon alırım. uygunsa pm atabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri