X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
ya ben kullanıyorum gayet başarılı ama kanalım ayarlarından ismi doğrulama seçeneğine giderken çıkan bölgede hangisini seçiyoruz bir türlü orayı geçemiyorum

Eğer ingilizce açtıysanız United Kingdom, Türkçe açtıysanız İngiltere.

çok saol hocam başardım :D mikrofon yok diye ses gelmiyordu eskiden kalma 1 kameram vardı mikrofonlu taktım ve oldu saolasın

hangi telefon numarasından çağrı alacağız ilk sayfada göremedim yeniyim

@CyberTR hocam çok sağol.Sayende kanal açtık.Bu programında kolay kolay patlıyacağını sanmıyorum.Benim ablam ZyxeL ' de çalışırken bizi ücretsiz bu program sayesinde arıyordu.Yani şirketler için hazırlanmış bir program.

"account failed to enable. could not be enabled. Unknown error.Contact your administrator." hatası alıyorum arkadaşlar. Çözümü nedir sizce ?

doğrulama araması gelmiyor sizdede aynı sıkıntı varmı

sorun daha devam ediyor sanırım arkadaşlar var mı bi gelişme.

hangi sürüm kullanıyorsun burdaki anlatılan sürümü kurdum hepsi normal fakat birtürlü çağrı gelmiyor 3 cx de çalışmıyo tanıdıklarımda da x lite da herkesin şikayeti bu 1 haftadır böle çağrı gelmiyor???

Arkadaşlar haporlerle ses alıyorum fakat kulaklıkla alamıyorum kulaklık kullananlardan birisi speaker kısmının fotoğrafını çekip gönderebilirmi haporler hariç 2-3 şık var :)

Arkadaşlar haporlerle ses alıyorum fakat kulaklıkla alamıyorum kulaklık kullananlardan birisi speaker kısmının fotoğrafını çekip gönderebilirmi haporler hariç 2-3 şık var :)

Bu sorunu ben çözemedim ama böyle bir sorun mevcut bazılarında hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan geliyor, bazılarında kulaklıktan gelmiyor hoparlörden geliyor :)

Kardeşim herseyı yazıyorum yapıyorum ama olmuyo faild diyo yarıdmcı olurmusn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri