@xend34 kullanıcısından şikayetçiyim

Teacher

Yasaklanmış
arkadaşla uzlaşma yoluna gidilmiştir.

Son düzenleme:
iade olmayan satistan iade istemektedir yapmicami soledim kendisine konuyu da en bastan incelemesini soledim 10 kisiden 9 unda calisip 1 inde calismammissa bu calismiyor sayilmaz ayriyetten yontemi alip daha sonra calistiranlarda oldu konuda ozellikle belirtildi iade yoktur diye

---------- Spam Engelliyici 13:55 ---------- Önceki Mesaj 13:54 ----------

https://www.r10.net/internetten-par...tilik-telefon-onaysiz-gmail-acma-yontemi.html

bu konuyu onaylamistir

[MENTION=13989]xend34[/MENTION]

Kesinlikle iade yoktur bilginin iadesi olmaz calismayam birseyde satmiyoruz zaten

o zaman arkadaşın telefonunda çalıştırın hocam veya 2-3 telefonu varmış orda çalıştırın sorun çözülsün :)

[MENTION=13989]xend34[/MENTION]

o zaman arkadaşın telefonunda çalıştırın hocam veya 2-3 telefonu varmış orda çalıştırın sorun çözülsün :)
bana 3 adet telde dene demedi daha once hat takilmamis telde denetti ki onu da yapmazdim yardimci olmaya calistim

hocam şimdi asıl soru şu sen bağlandın göstermek için açtın mı açamadın mı ?

ben hic bir zaman her telde calisir demedim baglandigim telde calismadi fakat bu adam bilgiyi yontemi ogrendi dier telden acmaya baslamadini yada farkli cihazla suan acip acmadini nerden bilecegiz ben bir sy ugras sonucu buldugum yontemi iade yaparak herkese neden gostereyim skyp ekleyin size ucretsiz verecegim ona gore ya ya onaylarsiniz ya konuyu silersiniz skyp [email protected]

ben hic bir zaman her telde calisir demedim baglandigim telde calismadi fakat bu adam bilgiyi yontemi ogrendi dier telden acmaya baslamadini yada farkli cihazla suan acip acmadini nerden bilecegiz ben bir sy ugras sonucu buldugum yontemi iade yaparak herkese neden gostereyim skyp ekleyin size ucretsiz verecegim ona gore ya ya onaylarsiniz ya konuyu silersiniz skyp [email protected]

konunuzda android oldugunu belirtmişsiniz bağlandığınız cihaz android miydi?
android cihazlarda calismaktadir format atmak gerekmez yapilisi zor deildir

[MENTION=72836]Teacher[/MENTION] arkadaşla iletişime geçin telefonunuza bağlanıp tekrar kurulumu denesin olmazsa iadeyi yapacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri