Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belli bir sure sonra kanal cekerken programı kapat fixlendi mi ?
Hızını alamayip Gmail spam kutusunda spam yaparken gönderdi
video indirirken donuyor ve hata verip kapanıo program sorunlu
Eğer video boyutu büyükse ve internet hızınız yavaşsa program şuanlık hata veriyor. Dosya boyutu 3mb'e 20 - 30 mb yükleme yapabiliyor ortalama şuanlık.
toplu video yüklemede sorun var hata veriyor.
Belli bir sure sonra kanal cekerken programı kapat fixlendi mi ?
Hızını alamayip Gmail spam kutusunda spam yaparken gönderdi
video indirirken donuyor ve hata verip kapanıo program sorunlu
yükle dedikten sonra bu hata geliyor devam deyince devam etmiyor ve atıyor bottanHocam hangi işlemden sonra bu hatayı veriyor, Yükle butonuna basmadan önce mi yoksa başka bir işlem yaparken mi, Eğer yükle butonuna basmadan önce ise devam diyip işlemleri sürdürebilirsiniz. Diğer türlü ise, bilgi verirmisiniz ?
yükle dedikten sonra bu hata geliyor devam deyince devam etmiyor ve atıyor bottan
Toplu yüklemede aynı hatayı bende alıyorum.
Hocam şuan hala veriyormu hata? Güncellemeden sonra.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hocam sıkıntı yok şu anda sorun şuymuş toplu video yüklemede birşey seçmeden felan yükleye basarsak bu hatayı veriyor.
Eve gidince bakıcam hocam, teşekkürler ayrıca, böyle sizler bilgilendirince bot daha iyi haller alıyor.bende videoyu atıyor fakat 1 saniye olarak :S
Benim win 8 yüklü vds servere net framework 3.5 kuramiyorum sürekli hata veriyor: Error code: 0x800F0906
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.