serce
Yasaklanmış
yaşa bakma dostum kendini geliştiren geliştiriyor
yaptığı işe bişey diyen yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaşa bakma dostum kendini geliştiren geliştiriyor
editleme yapacak mı kardeşim yeni bot?Okullar açıldı takip edemiyorum, programın proje dosyasını kaybettim bu yüzden güncellemeyi veremedim, yeni isim altında yani bi bot yapmayı düşünüyorum.
Okullar açıldı takip edemiyorum, programın proje dosyasını kaybettim bu yüzden güncellemeyi veremedim, yeni isim altında yani bi bot yapmayı düşünüyorum.
editleme yapacak mı kardeşim yeni bot?
Proje dosyasını adminlere göndermiştiniz incelemeleri için hala duruyorsa alabilirsiniz onlardan.. Bir sorun isterseniz
Güncel versiyonu olan varsa gönderebilir mi?
Herkese Selamın Aleyküm;
Ben foruma yeni katılan bir lise öğrencisiyim, kendi çapımda programlama yapıyorum. Yapacak program bulamadım ve aklıma ücretsiz bir bot kodlamak geldi. Biraz zorlandım ama sonuç olarak güzel bir şey ortaya çıktı. Henüz özellikleri fazla değil hatta hiç sayılabilecek kadar ama günden güne, haftadan haftaya bu özellikleri artıracağım, ama hiç paralı olmayacak. Yani uzun lafın kısası şimdi böyle olduğuna bakmayın ilerde gelişecek program.
Programın ana menüsünden bir kare:
![]()
Not:Alttaki reklama 1 kere tıklarsanız gider.
Özellikler:
Sınırsız Kanal Ekleme
Bilgisayardan Video Yükleme
Youtube ve Diğer Sitelerden Tekil Video Yükleme
Tekil Videolara Etiket, Açıklama, Başlık Çekme
Arkaplanda Çalış Özelliği
Youtube Toplu Video Yükleme
Youtube Toplu Video Etiket, Açıklama, Başlık Çekme
Diğer Sitelerden Toplu Video Yükleme
Sınırsız Video Yükleme
Birçok Websitesi İle Uyumlu Etiket Çekme
NOT: v0.0.1 Versiyonunda Büyük Boyutlu Videolar Upload Edilmemektedir, Bu Sorun Çözülecektir Fakat Çözülene Kadar Küçük Boyutlu Videolar Atınız.
Kanal Takip (v0.0.2 Versiyonu)
Adsense Takip (v0.0.2 Versiyonu)
Ve En Önemlisi OTOMATİK KANAL AÇMA (Başka Birisi Benden Önce Yaparsa Bu Benim Fikrim, Bu Konu Tescillesin (v0.0.2 Versiyonu))
Güvenlik: Programın video indirip yüklemek haricinde internet bağlantısı yoktur, yani kanallarınız güvende. Bunun üstüne bir de "Confuse" programı ile video hariç upload ve download özelliklerini kapattım. Amaç güvenlik!.
Güncelleme v0.0.1.1:
Güncelleme v0.0.1.3:Kod:- YouTube bağlantısı kesildi hatası fix. - Windows XP, ve tüm 32 Bit Sorunları fix. - Toplu Video İndir "Duraklat ve Durdur" butonları düzeltildi. - Tekil Video Yükleme "Etilet, Başlık, Açıklama" oluştur butonları eklendi.
Güncelleme v0.0.1.4:Kod:- Toplu video yükleme indirme arası geçiş sorunu fix. - Kanal kopyalama hatası fix. - Programı gizle butonu eklendi (Arkaplanda çalış)
Güncelleme v0.0.1.5:Kod:- Youtube Toplu Video Etiket, Açıklama, Başlık Alma - Videoların Etiker, Açıklama, Başlık Değiştirme. - Temizle, Seçileni Çıkart Butonu Fix
Kullanım Videosu:Kod:- Toplu Video Yüklenmedi Hatası % 50 Azaldı. - Tasarım Değiştirildi. - Toplu Video Yükle Sınırı Genişletilip Sayfa Seçme Eklendi. - Kanal'dan Toplu Video Sınır Kaldırıldı.
Y(T)ourBot v0.0.1.2 Kullanım Videosu - YouTube
Kullanım Videosu Sesli (v0.0.1.4):
http://www.youtube.com/embed/6Jhv_BB-TwE
Programın Kanallar Menüsü:
![]()
Programın Tekil Video Yükle Menüsü:
![]()
Programın Toplu Video Yükle Menüsü:
![]()
Virustotal: TIKLA GİT
Mediafire: TIKLA İNDİR (Yenilendi)
Dosya.TC: TIKLA İNDİR (Yenilendi)
Api Anahtarı Alma:
kanalınızla giriş yapın (@pagesgoogle.com gibi olan mail adresinden) sonra "https://code.google.com/apis/console/?api=plus&pli=1" a gelin ve "Create Project" Tıklayın, gelen şeyleri kabul edip oluşturun, daha sonra açılan sayfada en altta Youtube Data Api v3 ü açın, daha sonra sol seçeneklerden credentals e tıklayın, Create New Key'e tıklayın, gelen yerde API Key sizin api anahtarınızdır....
HATALARI, Önerilerinizi Facebook Adresimden Yazarsanız Sevinirim: "TIKLA GİT"
Paypal Yardımı Yapmak İsteyenler:
TIKLA YARDIM YAP
(Yanlış anlamayın, forumdan bir arkadaş öneri olarak sundu bende kabul ettim, program hala ücretsiz..)
bir üsteki yorumu dahi okumadınmı yapımcısı deaktif etti botulink kırık
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.