Ya Gerçek Yada Kendini Çok Uyanık Zannediyor

• Kullanıcı rserin75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Saat 19:00 ı Geçti bende Bişey Değişmedi Gerçi Videoları Liste Dışı Yaptım :D Birine Baktım Video Yok Kanalında Arattırdım Çıkıyo Alla Dedim Baktım Liste Dışı Yapmış :D O da Korkmuş

Walla 19:30 da herkese açık yapıcam kim ne derse desin :)

bu adam ya çok iyi birisi sizi uyarıyor yada çok akıllı birisi şirket e-postasıyla telif atamadıgı için bizi kekliyor mesela 91.bölüm yada 481.bölüm adamda yoksa şirket e-postasıyla telif atmak zorunda yada o videonun onda olması lazım saat 19:00 geçti ama hemen telif gelmez

Şikayet etme olayı filan varsa biz de onu şikayet edip kanalını kapatdıralım böyle düzenbazlık yaptığı için.

bu adam ya çok iyi birisi sizi uyarıyor yada çok akıllı birisi şirket e-postasıyla telif atamadıgı için bizi kekliyor mesela 91.bölüm yada 481.bölüm adamda yoksa şirket e-postasıyla telif atmak zorunda yada o videonun onda olması lazım saat 19:00 geçti ama hemen telif gelmez

Ya Telif Gelmesi Bişey Değil Yasal Masal Diyor Hukuki Süreç Başlamasında Gerekirse Artık Bırakırım Türk Dizilerini.

Videom Aramada 1. Sıradaydı Ve Mesaj Aldıktan Sonra Liste Dışı Yaptım Şuan Hiç Yutupda Görünmüyor Tekrar Açtım :) Herkese Açık Olarak

Yaklaşık bin izlenme gitti :D

5-10 dk içinde tekrar başa geçerim :P

gercek deyil bence.twitter baglantisina bakdim.gercek olan twitter siradan insanlari izlemez bence

Ya Telif Gelmesi Bişey Değil Yasal Masal Diyor Hukuki Süreç Başlamasında Gerekirse Artık Bırakırım Türk Dizilerini.

Videom Aramada 1. Sıradaydı Ve Mesaj Aldıktan Sonra Liste Dışı Yaptım Şuan Hiç Yutupda Görünmüyor Tekrar Açtım :) Herkese Açık Olarak

Yaklaşık bin izlenme gitti :D

5-10 dk içinde tekrar başa geçerim :P

Hiç bir şey olmaz , youtube la kimse başa çıkamaz .

telif yollayacak olan yollar.bu sadece korkutup daha az kişiyle mücadele etmeye çalışıyor.
böylelerine basacaksın spam bildirimini,hiç telifle falan uğraşmadan kapattıracaksın.

saat 20:15 halen telif yok...

bu gercek olmaya bilir ama bazen gercekten sirket temsilcileri kanala verdiyimiz emege saygi gostererek mesaj atiyor ona gore dikkatli olalim..

arkadaşlar bu telif gerçek ama şunu söylim bu adam yapımcısından habersiz focusfilm adına 3-4adet resmi kanal açtı adını kalbime yazdım,beeni affet,aşkın bedeli yakında diğer kanallarıda açabilir.Deniz dılzıı unutma beni vds bunların hep dikkat edin(gerçek olmasa bile bu adam bir yolunu bulmuş öyle diyim arkadaşlar) + bu adam bana telif atmıştı bende buna mesaj çekmiştim lütfen telif atmadan önce yükleyenleri uyarın sizin youtubeye başladığınızı bilen yok felan demiştim ondan mesaj atıyor artık sanırım

arkadaşım gerçek telif focusfilm'e mail atarsan sorarsan hakan oluklu İnternet üzerindeki yetkili personeliymiş bende telif aldım o kişiden

---------- Mesaj saat 01:36:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:23 civarında gönderildi. ----------

merhaba arkadaslar bir kişi kendince yeni yöntemler geliştirmiş. genelde fox tv dizilerini yukleyenlere

Mesaj çekenin kanalı: Adını Kalbime Yazdım - YouTube
bu şekilde mesaj atıp gözukunu korkutmaya çalısyor.
bu kanaldan kaybedecek birseyim yok. saat 19 :00 i bekleyip ne akıllı arkadaşın ne yapacagını bekleyeceğim.

sayın YTPARA uyeleri böyle kişiler hakkında düşünceleriniz nedir. ?

Not: BU 2 KONU BİRLEŞTİRİLEBİLİR.
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...saj-geldi-bunu-dikkate-almam-gerekiyormu.html

arkadaşım telif gerçek focusfilm'e mail atarsan görürsün zaten focusfilm İnternetten yetkili şahısmış bu arkadaş bende telif yedim adamı birde tehdit ettim focus filme mail atınca öğrendim özür diledim :) yapıcak birşey yok

Büyük ihtimal gerçek face sayfalarından o kanala link vermişler

aynen hocam gerçek zaten arkadaş focus film'e mail atarsa 1 gün sonra dönüyorlar internet üzerindeki yetkili personelmiş bu hakan şahısı ben adamı tehdit etmiştim :D gerçek cıkınca özür diledim yapıcak birşey yok telifide kaldırmıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri