Yabancı Adsenseler için Her ülkeden Clevvermail ile Pin Almak

• Kullanıcı mrdmr64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mrdmr64

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yehhu.net
Konu altında skype ve özel mesaj kabul etmeme rağmen sürekli mesaj gelmesi ve bu adreslerin fixlenmemesi için konuyu kapatıyorum adminlerin kilitlelemeleri rica olunur. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
hocam bu konu muhteşem çok teşekkürler

hocam kayıt olurkene adresleri doldurkene kendi normal adresimizi mi yazıcaz tam anlayamadım da

Elinize kolunuza saglık hocam tamda şu adsense konusunda sıkıntılı günlerde on numara oldu, ancak hepimizin credi cart&yabancı bank vs hesabı olmadıgı icin yararlanamayacagız sanırım yada ugraşmak gerek. Bu hizmeti üzerine birazcık komisyon koyup yapan arkadaş olsada hem kendisi kazansa hemde bizim iş görülse fena olmaz :)

çok sağol hocam kimlik onayı yaptıktan sonra sanırsam adres satın alıcaz
Yok hocam adres satın almayacaksınız.. my account bölümünde adress kısımında adresinizi görebilirsiniz. Eklemeyi unutmuşum ama en başta şehir seçerken zaten adresi size belirliyorlar.

Son düzenleme:
Elinize kolunuza saglık hocam tamda şu adsense konusunda sıkıntılı günlerde on numara oldu, ancak hepimizin credi cart&yabancı bank vs hesabı olmadıgı icin yararlanamayacagız sanırım yada ugraşmak gerek. Bu hizmeti üzerine birazcık komisyon koyup yapan arkadaş olsada hem kendisi kazansa hemde bizim iş görülse fena olmaz :)
Hocam yabancı karta gerek yok ben ilk doğrulamamı enpara üzerinden yaptım 2.sini yapıkrediden :) 3d master ödeme ile gelen şifreyi onaylayın hesapta. Zaten ödeniyor. Ayrıca teesüf ederim :) ben bu konuyu insanlar boşuna para vermesinler diye açtım... :)

Teşekkürler.Güzel bir konu.Emeğinize sağlık.

bir pin bize nekadara gelecek hocam 3-4 liraya mı şimdi :)

Hocam zaman ayırıp güzelce ayrıntılı paylaşımınız için tesekkur ederim.Bide su payoonere alternatif bi ödeme alma sistemi bulsak on numara olur.

[MENTION=60284]mrdmr64[/MENTION] önce teşekkür ettim sonra sorum şu: diyelim 5 adet ingiltere 5 adet almanya pin bekliyoruz
ikinci adresi nasıl alıcaz yani kayıt olurken bi tane ülke seçtik 2 ülke için yeni üyelik mi lazım birde as you go paketi 1 adet zarf diyor aynı adrese 1den fazla pin istesek as you go paketinimi seçmeliyiz. kimlik doğrulama olduğundan multi hesaba izin var mı?
tekrar saol

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri