clevermail ile pini gelen varmı dostlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pin gelmiş. ödeme için kart bilgilerini girdim doğrulama sms'i geldi yazıp onayladım sonra bu hatayı verdi The registration of your credit card failed, please try again (karttan para gittimi diye baktım ama gitmemiş)
kartım, ziraat genç bankkart (mastercard)
ödeme yapmak için yapılması gereken nedir?
kayıt sırasında ödeme zorunlu değildi ben de pin gelince yaparım dedim.Hocam ödemeyi zaten kayıt esnasında yapmadınız mı? Ben kayıt olurken istedi garanti hesap kartı ile 1euro ödeme yaptım. Başka hesap kartı falan varsa oradan deneyin. Birde sizden ricam ne zaman yola çıkmıştı ve ne zaman geldi acaba söylebilirmisiniz? Hatta bir ekran görüntüsü atarsanız gelen pin için çok hayra geçer. Herkes bu sorunun cevabını bekliyordu![]()
kayıt sırasında ödeme zorunlu değildi ben de pin gelince yaparım dedim.
Pini 21 şubatta istedim 2 şubat 20:00 da posta geldi diye mail geldi
ödeme işini halledersem benim içinde süper olacakHay allah razı olsun hocam süper haber verdin gece gece![]()
ödeme işini halledersem benim içinde süper olacak![]()
Ödeme yaptım 1 euro ve scana tıkladım orada 3.79 eu diyordu onuda ödedim ama Invoices kısmında ödeme yaptığım gözükmüyor. sorun mu var yoksa geç mi giriyorlar
---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------
scanda şimdi Your item will be scanned shortly. yazıyor galiba taramaya başlayacaklar
fatura bölümüde güncellenmiş
---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------
Ne zaman tararlar
![]()
arkadaşlar birden fazla adres alabiliyormuyuz parasıyla ?
2.nci adres çok pahalıya geliyor. Yeni üyelik açıp 1 euro'ya almak daha makul
Ne kadar hocam ücret örnek 1 adres
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.