Yabancı Adsenseler için Her ülkeden Clevvermail ile Pin Almak

• Kullanıcı mrdmr64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
kımlık bılgılerınde sehırler farklı sanırım ondan tekrr dene yazıo uyuz oldmya

ehliyet yok,öğrenci de değiliz.
bu 2.belgeye ne koyacağız anlamadım.
kimlik arkasını da kabul etmiyor.
fotoğraflı kimlik de yok 2.

bilen , yapan var mı?

Pin gelmiş. ödeme için kart bilgilerini girdim doğrulama sms'i geldi yazıp onayladım sonra bu hatayı verdi The registration of your credit card failed, please try again (karttan para gittimi diye baktım ama gitmemiş)
kartım, ziraat genç bankkart (mastercard)
ödeme yapmak için yapılması gereken nedir?

Pin gelmiş. ödeme için kart bilgilerini girdim doğrulama sms'i geldi yazıp onayladım sonra bu hatayı verdi The registration of your credit card failed, please try again (karttan para gittimi diye baktım ama gitmemiş)
kartım, ziraat genç bankkart (mastercard)
ödeme yapmak için yapılması gereken nedir?

Hocam ödemeyi zaten kayıt esnasında yapmadınız mı? Ben kayıt olurken istedi garanti hesap kartı ile 1euro ödeme yaptım. Başka hesap kartı falan varsa oradan deneyin. Birde sizden ricam ne zaman yola çıkmıştı ve ne zaman geldi acaba söylebilirmisiniz? Hatta bir ekran görüntüsü atarsanız gelen pin için çok hayra geçer. Herkes bu sorunun cevabını bekliyordu :)

Hocam ödemeyi zaten kayıt esnasında yapmadınız mı? Ben kayıt olurken istedi garanti hesap kartı ile 1euro ödeme yaptım. Başka hesap kartı falan varsa oradan deneyin. Birde sizden ricam ne zaman yola çıkmıştı ve ne zaman geldi acaba söylebilirmisiniz? Hatta bir ekran görüntüsü atarsanız gelen pin için çok hayra geçer. Herkes bu sorunun cevabını bekliyordu :)
kayıt sırasında ödeme zorunlu değildi ben de pin gelince yaparım dedim.
Pini 21 şubatta istedim 2 şubat 20:00 da posta geldi diye mail geldi

Ödeme yaptım 1 euro ve scana tıkladım orada 3.79 eu diyordu onuda ödedim ama Invoices kısmında ödeme yaptığım gözükmüyor. sorun mu var yoksa geç mi giriyorlar

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

scanda şimdi Your item will be scanned shortly. yazıyor galiba taramaya başlayacaklar

fatura bölümüde güncellenmiş

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Ne zaman tararlar

ldk3ob.png

Ödeme yaptım 1 euro ve scana tıkladım orada 3.79 eu diyordu onuda ödedim ama Invoices kısmında ödeme yaptığım gözükmüyor. sorun mu var yoksa geç mi giriyorlar

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

scanda şimdi Your item will be scanned shortly. yazıyor galiba taramaya başlayacaklar

fatura bölümüde güncellenmiş

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Ne zaman tararlar

ldk3ob.png

Bana onay sırasında gelen posta 2 3 dk sonra açılmıştır. Birazdan açılır hocam.

ödemeden sonra otomatik açılması gerekmezmiydi .ödeme dışında bir şey daha yapmam gerekiyormu?

Son düzenleme:
1-2 gün sürüyormuş işleme koymaları https://clevvermail.freshdesk.com/s...ong-does-it-take-to-process-my-mail-requests-

Google çeviri: Posta isteklerini işleme koymak ne kadar sürüyor?

Bir öğenin taranması, iletilmesi ve / veya silinmesi talebi üzerine lütfen işleme koymak ve tamamlamak için bize 24-48 saat izin verin.

24-48 saatten daha uzun sürerse, lütfen hemen bize bildirin. ClevverMail, hafta sonu posta isteklerini işlemezse de, lütfen unutmayın. Haftasonu boyunca gelen tüm talepler Pazartesi sabahı hemen işlenecek. Ayrıca, posta kutusu konumunuz kişisel konumunuzdan birkaç saat diliminde olması durumunda zaman farklılıklarına dikkat edin.

arkadaşlar birden fazla adres alabiliyormuyuz parasıyla ?

Posta kutusu bana ait ama açtığım adsense hesabındaki isim farklı. İsim yüzünden bu posta bu kişiye ait değil gibisinden bilgi vermeme gibi bir durum ortaya çıkıyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri