Yabancı çizgi film kanalı olan?

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] adamsınız ...!

Teşekkürler, bu şekildeki paylaşımlarda problem yok; ancak spesifik olarak kategori ifşa etmek maalesef yasak. Çok fazla şikayet alıyoruz bu konuda, gerekirse pm ile yardım almak isteyenler, yardım etmek isteyenlere ulaşabilir. Lütfen spesifik örneklerde bulunacaksak isim vermekten kaçınalım ;)

Asıl hasta olan sizsiniz.
Ya benim anlamadığım ? Adam kanal ifşa etmiyor birşey yapmıyor. Burda herkez özgür değilmi yardımcı olamazmı herkes herkese biri yazar kategori yazarmısın yardımcı olun diye yazarlar ? Adam kötü birşeymi yaptı.Kategori paylaşmak yasak mı adminler ne alakaya musakka ?

[MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION] [MENTION=10249]YouTuber77[/MENTION] [MENTION=11982]adem879[/MENTION]

Parası senden mi çıkıyor? Google'de para çok kardeş.

Siz nasıl okuyorsunuz mesajları.

Bizim kızdığımız şey böyle ulu orta yazılması PMden kime gönderecekse göndersin umrumuzda değil. Şimdi buraya yazıldı o kategori artık bitti bugün itibari ile bütün YT işi ile uğraşanlar bu çizgi filmi yüklemeye başladı.

Madem o kadar adamsınız delikanlısınız kendi çalıştığınız kategoriyi yazın videoyı söyleyin o zaman herkes yüklesin herkes para kazansın neden yazmıyorsunuz kendi kanallarınızda ne olduğunuda gelip burda boş boş konuşuyorsunuz.

Madem çok delikanlısınız hadi buyrun yazın kanallarınızda ki videoları görelim.

Kendi işiniz olunca yazmazsınız ama hiç biriniz milletin işine karışırsınız. Sonra gelip burda adamlıktan bahsedersiniz.

Buda benim yabancı partner kanalımdan görüntü. Bu haftanın analizi
jXvpx4c.png

Bizim kızdığımız şey böyle ulu orta yazılması PMden kime gönderecekse göndersin umrumuzda değil. Şimdi buraya yazıldı o kategori artık bitti bugün itibari ile bütün YT işi ile uğraşanlar bu çizgi filmi yüklemeye başladı.

Madem o kadar adamsınız delikanlısınız kendi çalıştığınız kategoriyi yazın videoyı söyleyin o zaman herkes yüklesin herkes para kazansın neden yazmıyorsunuz kendi kanallarınızda ne olduğunuda gelip burda boş boş konuşuyorsunuz.

Kendi işiniz olunca yazmazsınız ama hiç biriniz milletin işine karışırsınız. Sonra gelip burda adamlıktan bahsedersiniz.

Delikanlılığı bu saatten sonra sizin gibi küstahça konuşan arkadaşlardan alacağımız yok. Ben bir kategori paylaşırım siz o kategoriyi çalışıyor olabilirsiniz. Ama ben gelipte şu arkadaş şunu çalışıyor öğrendim-çaldım hadi dağıtayım dersem o zaman sorun olur. Şimdi ben tom ve jery yazsam sende vay efendim bu benim kategorimdi neden söyledin mi diyeceksin ? Dersin... Eminim.. BENİM değil. BİZİM arkadaşım kusura bakma terbiyeni takınmaya davet ediyorum seni.

Herkeze allah daha çok versinç

Beni niye etiketledin ben direk kategoride bulunabilecek tüm çizgileri söyledim bende çalışıyorum çizgi yalan yok ama kimsenin çalıştığı bir çizgi söylemedim orda milyon bölüm var her kanala 50 video atsa editleyip iyi iş çıkarır ama direk isim veren arkadaşlarda zaten youtube cartoon yazınca ilk çıkan videoları yazmışlar bunlar sizin kategoriyse zaten üste çıkmayı da öğrenmiş olmanız lazım doğrudur bilinmeyen bir çizgi olsa sadece siz çalışsanız çöp olur rekabet iyidir ama fazlası değil tabikide:cool:Adamlık falan hiç girmiyorum zaten iyi forumlar;)

Delikanlılığı bu saatten sonra sizin gibi küstahça konuşan arkadaşlardan alacağımız yok. Ben bir kategori paylaşırım siz o kategoriyi çalışıyor olabilirsiniz. Ama ben gelipte şu arkadaş şunu çalışıyor öğrendim-çaldım hadi dağıtayım dersem o zaman sorun olur. Şimdi ben tom ve jery yazsam sende vay efendim bu benim kategorimdi neden söyledin mi diyeceksin ? Dersin... Eminim.. BENİM değil. BİZİM arkadaşım kusura bakma terbiyeni takınmaya davet ediyorum seni.

Herkeze allah daha çok versinç

Bu saatten sonra zaten alamazsın merak etme geç kaldın.

Tom ve jerryi bu forumun %90ı çalışıyor zaten. Yazılan çizgi filmi bu forumun çoğu bilmiyordu.

Tom ve Jerry hiç çalışmadım çalışmamda bu kadar emin konuşma başkasına adına herkesi kendin sanma.

Senin gibi birisine terbiyeli davranmak yakışmaz ne hak edersen onu bulursun.

Boş konuşmayıp yazsana şuraya çalıştığın kategorileri videoları bakalım o zamanda böyle konuşabilecekmisin.

Beni niye etiketledin ben direk kategoride bulunabilecek tüm çizgileri söyledim bende çalışıyorum çizgi yalan yok ama kimsenin çalıştığı bir çizgi söylemedim orda milyon bölüm var her kanala 50 video atsa editleyip iyi iş çıkarır ama direk isim veren arkadaşlarda zaten youtube cartoon yazınca ilk çıkan videoları yazmışlar bunlar sizin kategoriyse zaten üste çıkmayı da öğrenmiş olmanız lazım doğrudur bilinmeyen bir çizgi olsa sadece siz çalışsanız çöp olur rekabet iyidir ama fazlası değil tabikide:cool:Adamlık falan hiç girmiyorum zaten iyi forumlar;)

Seni etiketleme sebebim senden alıntı yapmış olması başka bir şey değil.

Bu saatten sonra zaten alamazsın merak etme geç kaldın.

Tom ve jerryi bu forumun %90ı çalışıyor zaten. Yazılan çizgi filmi bu forumun çoğu bilmiyordu.

Tom ve Jerry hiç çalışmadım çalışmamda bu kadar emin konuşma başkasına adına herkesi kendin sanma.

Senin gibi birisine terbiyeli davranmak yakışmaz ne hak edersen onu bulursun.

Boş konuşmayıp yazsana şuraya çalıştığın kategorileri videoları bakalım o zamanda böyle konuşabilecekmisin.

Arkadaşım seni rezil etmemek için hangi kategorilerde çalıştığımı yazmak istemiyorum. Lütfen konuyuda uzatma rica ediyorum.

Arkadaşım seni rezil etmemek için hangi kategorilerde çalıştığımı yazmak istemiyorum. Lütfen konuyuda uzatma rica ediyorum.

Niye yazsana kategorini yüklediğin videoların isimlerini.

Ne oldu böyle atıp tutmayla olmuyormuş dimi bu işler.

Sen emek verip yaptığın kategori harcadığın zaman değerli de bizim emek vererek zaman harcayıp yüklediğimiz videolar değersiz mi ?

Adamlık başkasının kategorisini paylaşıp video ismini millete söyleyip sizde çalışın demekle olmaz.

Sen kendi kategorini söylemeyip paylaşmayıp milletinkine bulaşırsan işte o zaman adamlığını sorgularlar.

Müdür nasıl kırpıcaz görüntüyü ?

Videonun orta kismini aliyoruz. Kenarlarini almiyoruz. Yani videoya zoom yaptigini dusun. Boyle olunca izleyicide videoda yazi falan cikmazsa anlamiyor kirpildigini, Yazi cikarsa da kirptigin yerden sonrasini goruyor. Videoda logo falan varsa ustelik bu yolla da kurtulmus oluyoruz.

Asıl hasta olan sizsiniz.
Ya benim anlamadığım ? Adam kanal ifşa etmiyor birşey yapmıyor. Burda herkez özgür değilmi yardımcı olamazmı herkes herkese biri yazar kategori yazarmısın yardımcı olun diye yazarlar ? Adam kötü birşeymi yaptı.Kategori paylaşmak yasak mı adminler ne alakaya musakka ?

[MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION] [MENTION=10249]YouTuber77[/MENTION] [MENTION=11982]adem879[/MENTION]

1.cisi ben 1 kerelik sorun olmaz yanlışıkla olmuştur dedim ve konuyu kapattım. Ayrıca kaç kere kategori paylaştı adamlar ondan sonra banlanmalar hakaretlere mağruz kaldılar. O adamlara yapılanın aynısı yapılsaydı ne olacaktı? O yüzden konu kapansın artık zaten uzatılacak birşeyde yok...

Son düzenleme:
Niye yazsana kategorini yüklediğin videoların isimlerini.

Ne oldu böyle atıp tutmayla olmuyormuş dimi bu işler.

Sen emek verip yaptığın kategori harcadığın zaman değerli de bizim emek vererek zaman harcayıp yüklediğimiz videolar değersiz mi ?

Adamlık başkasının kategorisini paylaşıp video ismini millete söyleyip sizde çalışın demekle olmaz.

Sen kendi kategorini söylemeyip paylaşmayıp milletinkine bulaşırsan işte o zaman adamlığını sorgularlar.

Hocam çizgi film tarafında çalıştığım kategori seninle aynı kategorideki çizgi filmler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri